Ja bi rekao ipak da smo kolega Meepo i ja veci, jer smo jedini vjerovali u titulu Milana
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Znaci zabio gol i odmah top igrac, Sale dao dva u LP, just saying ... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sale je stvoren za velike utakmice. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rezultatom mogu biti zadovoljan ali igrom nikako. Kao da ne napredujemo tu. Puno pogresnih pasova , spor protok lopte. Mislim da je izvuci statistiku da vecinu pasova urade stoperi i bekovi. Golovi su vecinom plod individualne kvalitete pojedinaca. Pioli mi ne djeluje kao trener za europske utakmice i to nije problem samo ove sezone vec kad saberes sva dosadasnja iskustva u Europi.
Prijatelju gdje su nam pojacanja? Kako su ona odigrala? Je li uprava dovela adekvatna pojacanja?meepo je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:08Rezultatom mogu biti zadovoljan ali igrom nikako. Kao da ne napredujemo tu. Puno pogresnih pasova , spor protok lopte. Mislim da je izvuci statistiku da vecinu pasova urade stoperi i bekovi. Golovi su vecinom plod individualne kvalitete pojedinaca. Pioli mi ne djeluje kao trener za europske utakmice i to nije problem samo ove sezone vec kad saberes sva dosadasnja iskustva u Europi.
Zamolio bi te kad se Maestro Pioli spominje da se ustane, lik izvlaci maksimum maksimuma iz ove ekipe...ove momke treba podrzati zajedno sa trenerom, kakve crne vizije i kreativnosti i neke nobuloze stalno igraju 80 posto igraca, zgusnut raspored svaki treci dan tekma, pogledas klupu protiv Dinama covjek haman nema koga ubaciti, sve kozmeticke izmjene kilo gore kilo dole....tri bobe su vazne guraj dalje, super proslo bez povreda....
- nextterrain
- Kontakt:
U 25 utakmica u kojima su Bennacer i Tonali startali zajedno, vjerovali ili ne, imamo 0 poraza 
Dobar rezultat u Londonu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja bome sad vec ozbiljno vjerujem u prvo mjesto. Nista ovi nisu posebno
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Tamam, da ih mlatnemo i da ih rijesimo belaja
- Beduin
- Kontakt:
Bogami svaka cast i Dinamu, narocito u prvom poluvremenu su nas iznemadili, odigrali hrabro i pametno. Mi tek u nastavku smo dosli sebi.
Itekako vrijedna i bitna pobjeda. I rezultat u Londonu nam ide na ruku.
Itekako vrijedna i bitna pobjeda. I rezultat u Londonu nam ide na ruku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sad protiv plavaca uzeti 4 boda i prolaz je skoro tu na vratima, nece Chelseau biti lako ni u Salzburgu, RBS nije kuci izgubio odavno tekme u Lp
Kako god danas smo odigrali dobru tekmu, ono sto opet ponavljam je to primanje golova skoro svaku tekmu, nikako da uvezemo par tekmi bez primljenog gola, valjda i to uskoro dodje na svoje
Kako god danas smo odigrali dobru tekmu, ono sto opet ponavljam je to primanje golova skoro svaku tekmu, nikako da uvezemo par tekmi bez primljenog gola, valjda i to uskoro dodje na svoje
Ali opet isti način primanja gola, jedan igrač odvuče tri lika za sobom, a ovi ostave slobodan prostor iza sebe. Amaterske greške na kojima se mora poraditi.
Zasad su mi i Kalulu i Tomori ispod svog nivoa iz prošle sezone, ali valjda će i to doći na svoje.
Zasad su mi i Kalulu i Tomori ispod svog nivoa iz prošle sezone, ali valjda će i to doći na svoje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam kako nismo upecali Neresa, mislim da cak nije ni dosao za velike pare u Benficu? Zato sad na zimu ga dovesti, dati im Messiasa i malo kinte 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Nisam odavno odavno propustio utakmicu Milana. Dobar rezultat, koliko vidim, igra i nije neka bila. Drago mi je zbog Pobege i Salemakersa, samo da nastave tako. Biće zanimljvo vidjeti Milan bez Leaoa u nedelju, očekujem Messiasa desno a Salemakers na lijevom krilu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakve veze imaju pojacanja s onim sto sam napisao ? Znaci da bi odigrali neku smislenu akciju protiv timova kao sto je Salzburg, Dinamo itd trebaju pojacanja od 50 miliona ?
O kakvom maksimumu pricamo ? Ova ekipa moze puno bolje i to da izvlaci maksimum su gluposti. Milan je po igrackom kvalitetu tu u ravni sa Juventusom i Interom , ako ne i bolji jer ima mozda najbolji lijevi bok u Europi s Theom i Leaom. I ostalim timovima igraju isti igraci u istim uslovima pa znaju povezati akciju , a ovamo sve na silu i Leaoa. Iste se greske ponavljaju evo vec minimum godinu dana i nista se ne radi po tom pitanju. Hvala Pioliju na tituli prvaka prosle sezone , ali nije da je u ekipi imao Borinija , Aquilania , Emauelsona pa da je s njima nekako osvojio titulu. Ovi momci su mladi, gladni i puni talenta i podcijenjenji su pogotovo od svojih navijaca.memaga je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:32Zamolio bi te kad se Maestro Pioli spominje da se ustane, lik izvlaci maksimum maksimuma iz ove ekipe...ove momke treba podrzati zajedno sa trenerom, kakve crne vizije i kreativnosti i neke nobuloze stalno igraju 80 posto igraca, zgusnut raspored svaki treci dan tekma, pogledas klupu protiv Dinama covjek haman nema koga ubaciti, sve kozmeticke izmjene kilo gore kilo dole....tri bobe su vazne guraj dalje, super proslo bez povreda....
Ne hejtam Piolija vec kritiziram. Uvijek ima prostora za kritiku bez obzira koliko dobar posao odradio uvijek ima mjesta za napredak , ali eto vec neko vrijeme se primjete neke stvari koje se mogu poboljsati a ne cini se nista po tom pitanju.
Lice ovi momci igraju svaki 3 dan tekmu, skoro uvijek jedan te isti sastav ( rotacije samo nuzne messi sale, dias belgijanac ), ja tebe stvarno ne kontam? Jel kontas da covjek nema koga ubaciti? Covjek sinoc nema koga zamjeniti da kaze ovaj ce nesto prevagnuti....neka se nastavi ovako oni ce samo formom doleee ici jer ce do povreda i zasicenja doci....ne hejtam upravu nego su kurcev posao napravili od marketa, daj Boze da grijesim zivi bili pa vidjeli....sa druge strane ja sam maksimalno uz Piolija i ove momke koji daju maksimum, i opet cu reci na ovaj ludi tempo MAKSIMUM....a taktika uprave min.ulaganja u igracki kadar ce se prije ili kasnije obiti o glavu....meepo je napisao/la: ↑15 sep 2022, 15:10Kakve veze imaju pojacanja s onim sto sam napisao ? Znaci da bi odigrali neku smislenu akciju protiv timova kao sto je Salzburg, Dinamo itd trebaju pojacanja od 50 miliona ?
O kakvom maksimumu pricamo ? Ova ekipa moze puno bolje i to da izvlaci maksimum su gluposti. Milan je po igrackom kvalitetu tu u ravni sa Juventusom i Interom , ako ne i bolji jer ima mozda najbolji lijevi bok u Europi s Theom i Leaom. I ostalim timovima igraju isti igraci u istim uslovima pa znaju povezati akciju , a ovamo sve na silu i Leaoa. Iste se greske ponavljaju evo vec minimum godinu dana i nista se ne radi po tom pitanju. Hvala Pioliju na tituli prvaka prosle sezone , ali nije da je u ekipi imao Borinija , Aquilania , Emauelsona pa da je s njima nekako osvojio titulu. Ovi momci su mladi, gladni i puni talenta i podcijenjenji su pogotovo od svojih navijaca.memaga je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:32Zamolio bi te kad se Maestro Pioli spominje da se ustane, lik izvlaci maksimum maksimuma iz ove ekipe...ove momke treba podrzati zajedno sa trenerom, kakve crne vizije i kreativnosti i neke nobuloze stalno igraju 80 posto igraca, zgusnut raspored svaki treci dan tekma, pogledas klupu protiv Dinama covjek haman nema koga ubaciti, sve kozmeticke izmjene kilo gore kilo dole....tri bobe su vazne guraj dalje, super proslo bez povreda....
Ne hejtam Piolija vec kritiziram. Uvijek ima prostora za kritiku bez obzira koliko dobar posao odradio uvijek ima mjesta za napredak , ali eto vec neko vrijeme se primjete neke stvari koje se mogu poboljsati a ne cini se nista po tom pitanju.
Nije bila najbolja igra, ali se očigledno zatvarao prostor za kontranapade. Meni je najveći problem što se Benu i dalje ne može naći rola u sistemu, već eto nek kruži centralnim pozicijama. Nije on loš igrač pa da onako jeftino prodaje lopte iz tekme u tekmu. Možda griješim ali mi tako izgleda. Vrv ima i toga da mister i previše poštuje protivnike u euro takmičenjima. Nekad je manje zapravo više.
Ima i to što se Diazu ne daje Samu tretman. Vrijeme prolazi a on ne napreduje, zapravo u nekim segmentima igre i postaje gori. Po pitanju kreativnosti, to će pasti kada oba beka ne bombarduju naprijed. U ovom slučaju se to može i kritikovati ali i pohvaliti. Ali da treba naći alternativu za overload na krilnim prostorima, definitivno. Da li to bilo u vidu formacije, ili nečeg drugog.
Ja ću čekati kraj tekme na bridžu, pa onda hvaliti/kritikovati više. Do tad, samo daj da preživimo napoli.
Ima i to što se Diazu ne daje Samu tretman. Vrijeme prolazi a on ne napreduje, zapravo u nekim segmentima igre i postaje gori. Po pitanju kreativnosti, to će pasti kada oba beka ne bombarduju naprijed. U ovom slučaju se to može i kritikovati ali i pohvaliti. Ali da treba naći alternativu za overload na krilnim prostorima, definitivno. Da li to bilo u vidu formacije, ili nečeg drugog.
Ja ću čekati kraj tekme na bridžu, pa onda hvaliti/kritikovati više. Do tad, samo daj da preživimo napoli.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ocigledno ti ne kontas da je tek pocetak sezone i da utakmice svaka 3-4 dana igraju zadnje 3 sedmice ? Valjda razumijes da ti je taj argument smijesan ? Da igraju vec 2-3 mjeseca tako pa hajde slozio bi se s tobom. 8 utakmica u prvom mjesecu u sezoni nije veliki napor za njih trenutno.memaga je napisao/la: ↑15 sep 2022, 15:34Lice ovi momci igraju svaki 3 dan tekmu, skoro uvijek jedan te isti sastav ( rotacije samo nuzne messi sale, dias belgijanac ), ja tebe stvarno ne kontam? Jel kontas da covjek nema koga ubaciti? Covjek sinoc nema koga zamjeniti da kaze ovaj ce nesto prevagnuti....neka se nastavi ovako oni ce samo formom doleee ici jer ce do povreda i zasicenja doci
Covjek ima koga ubaciti u prvenstvu , u LP je ogranicen zbog povreda , ali imas opcije u Adliju , Asteru, Kajeru, Thiawu itd kad je u pitanju prvenstvo.
Opet ovo ti nema nikakve veze trenutno s tim sto se muce napraviti priliku , a da ona ne ukljucuje neki solo prodor Leao ili Thea , kao i s cinjenicom da najvise pasova imaju defanzivci , da se puno solira i da je u igri puno sebicluka, da je protok lopte los itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.