Cisto sumnjam da ce se vise do proljeca dobaciti do 2k, mozda protiv GOŠKa jedino. I protiv Famosa smo na Kamberovića polju jer repka igraRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:14Pobjeda protiv Usore 1.5-2k gledalaca s Famosom na Bp. S porazom bojim se 200-250. Igrači, izvolite.![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Teska utakmica slijedi u Usori.kirat410 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:24Cisto sumnjam da ce se vise do proljeca dobaciti do 2k, mozda protiv GOŠKa jedino. I protiv Famosa smo na Kamberovića polju jer repka igraRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:14Pobjeda protiv Usore 1.5-2k gledalaca s Famosom na Bp. S porazom bojim se 200-250. Igrači, izvolite.![]()
Ako to pobjedimo dolazi Famos koji je prvoplasirani.
To je utakmica za prvo mjesto na tabeli gdje ako pobjedimo Usoru bice 3 do 4 hiljade opet
-
- Kontakt:
Baš to. Mogao bi se napraviti opet mali hajp za tu utakmicu s Famosom. Zato je ova utakmica s Usorom mnogo bitna.denisov je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:30Teska utakmica slijedi u Usori.kirat410 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:24Cisto sumnjam da ce se vise do proljeca dobaciti do 2k, mozda protiv GOŠKa jedino. I protiv Famosa smo na Kamberovića polju jer repka igraRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:14Pobjeda protiv Usore 1.5-2k gledalaca s Famosom na Bp. S porazom bojim se 200-250. Igrači, izvolite.![]()
Ako to pobjedimo dolazi Famos koji je prvoplasirani.
To je utakmica za prvo mjesto na tabeli gdje ako pobjedimo Usoru bice 3 do 4 hiljade opet
Samo sto je pitanje koliko nam ide na ruku da stvaramo veliku euforiju radi poznatih razloga oko mladoh igracaRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:34Baš to. Mogao bi se napraviti opet mali hajp za tu utakmicu s Famosom. Zato je ova utakmica s Usorom mnogo bitna.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Truhlo je napisao/la: Sezona 2021/22 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK-NK STUPČANICA: 565
2. NK ČELIK - FK UNIS: 368
3. NK ČELIK - FK FAMOS: 737
4. NK ČELIK - FK MOŠĆANICA: 814
5. NK ČELIK - FK BATON: 448
6. NK ČELIK - NK USORA: 369
7. NK ČELIK - NK NATRON: 367
8. NK ČELIK - NK BOSNA: 295
9. NK ČELIK - FK RUDAR BREZA: 574
10. NK ČELIK - NK AZOT VITKOVIĆI: 275
11. NK ČELIK - NK KOLINA: ?
12. NK ČELIK - FK JAHORINA: ?
UKUPNO ULAZNICA: 4812
PROSJEK: 481
Truhlo je napisao/la: Sezona 2022/23 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK-NK MOŠEVAC: 955
2. NK ČELIK-NK BOSNA VISOKO: 2021
3. NK ČELIK-FK BORAC JELAH: 744
UKUPNO ULAZNICA: 3720
PROSJEK: 1240
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Repka igra u petak, zasto mi ne bi trazili d au nefjelju igramo protiv Famosa na B.poljukirat410 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:24Cisto sumnjam da ce se vise do proljeca dobaciti do 2k, mozda protiv GOŠKa jedino. I protiv Famosa smo na Kamberovića polju jer repka igraRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:14Pobjeda protiv Usore 1.5-2k gledalaca s Famosom na Bp. S porazom bojim se 200-250. Igrači, izvolite.![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ovo za igrace je oduvjek bilo i bice vjerovatno, samo sto je prije bilo nekoliko hiljada na stadionu pa se "selektori" sa tribina nisu toliko culi kao sad.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:12Koliko se stvara los naboj oko klub se najbolje vidi u tome da odredjeni ljudi kritikuju onu djecu sto dodaju lopte i govore predsjedniku kluba kako ih treba zamjeniti. Onda se Duvnjaku govori da treba izmjene praviti. Mislim, ne slazem se ni ja sa Duvnjakom u 50% stvari, ali mi ne pada na pamet da mu ja sa tribine govorim koga treba ubaciti.
Sve ja razumijem. Los rezultat, losa igra, ne ide te, ali to nije i ne smije biti razlog da psujemo nasim igracima, trenerima ili da ih prozivamo sa tribine kao neki divljaci. A tek mi je glupost galamiti djeci sto ne daju loptu iste sekunde kada izadje. U utakmici od 90 minuta, nama svaka sekunda bitna? Dajte molim vas.
Arlaukanje na djecu,

Samo da protiv Usore dobro prodje, to je najmanji problem. Iskreno onako volio bih da postedimo Bilino polje kad god mozemo, ipak je to nas stadion. Repka, pitari i mi, utakmica svako dva dana, problem sa odrzavnjem, unistiti cemo travnjak skroz.dinodino2019 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 13:37Repka igra u petak, zasto mi ne bi trazili d au nefjelju igramo protiv Famosa na B.poljukirat410 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:24Cisto sumnjam da ce se vise do proljeca dobaciti do 2k, mozda protiv GOŠKa jedino. I protiv Famosa smo na Kamberovića polju jer repka igraRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:14Pobjeda protiv Usore 1.5-2k gledalaca s Famosom na Bp. S porazom bojim se 200-250. Igrači, izvolite.![]()
Meni je kembridz uvjek cool bio, pogotovo kad se napuni 2k ljudi, pod krovom, ori stadion

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
To si u pravu.Gledam Nurkovića istresa se na djecu daj brze loptu.Djeca se mjenjaju svaki put.Jel to djeca lete pitam ga.Nisu mu djeca kriva sto oni za 90 minuta nisu u stajanju zabiti go,neka se istresa na Duvnjaka i igrace,neka rade da unaprijede igrace nema gola na foru,a djeca im nisu nista kriva.Da sam roditelj a da gledam kako mi se cijelih 90 minuta istresa na dijete,sišao bi mu dole sa zapada i j.ebao bi mu mater.Ono sto radi Nurković, treba malo uprava da ga spusti na zemlju i objasni mu neke stvari da nije negdje u vukojebini.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:12Koliko se stvara los naboj oko klub se najbolje vidi u tome da odredjeni ljudi kritikuju onu djecu sto dodaju lopte i govore predsjedniku kluba kako ih treba zamjeniti. Onda se Duvnjaku govori da treba izmjene praviti. Mislim, ne slazem se ni ja sa Duvnjakom u 50% stvari, ali mi ne pada na pamet da mu ja sa tribine govorim koga treba ubaciti.
Sve ja razumijem. Los rezultat, losa igra, ne ide te, ali to nije i ne smije biti razlog da psujemo nasim igracima, trenerima ili da ih prozivamo sa tribine kao neki divljaci. A tek mi je glupost galamiti djeci sto ne daju loptu iste sekunde kada izadje. U utakmici od 90 minuta, nama svaka sekunda bitna? Dajte molim vas.
Slazem se sa svim napisanim ali brate obavezno djecu mjenjat ili ih eduoovat. U onakvoj nervozi jos tu kad se gubi stalno po 15 sekundi da se ubaci lopta u teren nije jednostavnoCelicni je napisao/la: ↑15 sep 2022, 14:44To si u pravu.Gledam Nurkovića istresa se na djecu daj brze loptu.Djeca se mjenjaju svaki put.Jel to djeca lete pitam ga.Nisu mu djeca kriva sto oni za 90 minuta nisu u stajanju zabiti go,neka se istresa na Duvnjaka i igrace,neka rade da unaprijede igrace nema gola na foru,a djeca im nisu nista kriva.Da sam roditelj a da gledam kako mi se cijelih 90 minuta istresa na dijete,sišao bi mu dole sa zapada i j.ebao bi mu mater.Ono sto radi Nurković, treba malo uprava da ga spusti na zemlju i objasni mu neke stvari da nije negdje u vukojebini.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 sep 2022, 12:12Koliko se stvara los naboj oko klub se najbolje vidi u tome da odredjeni ljudi kritikuju onu djecu sto dodaju lopte i govore predsjedniku kluba kako ih treba zamjeniti. Onda se Duvnjaku govori da treba izmjene praviti. Mislim, ne slazem se ni ja sa Duvnjakom u 50% stvari, ali mi ne pada na pamet da mu ja sa tribine govorim koga treba ubaciti.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije jednostavno, ali treba imati i razumijevanja. Svi smo mi nervozni, svi zelim da Celik dobije, ali to se ne smije osjetiti na terenu jer mozemo samo odmoci. Drugo, pricamo o djeci, treba i to razumjeti. Tih 15 sekundi nama nista ne znaci. Izgubi se vise na valjanje nasih igraca, da ne racunam protivnike.
Celik!3,2,2.
Prvo nedovoljno je djece na terenu,jedno dijete im na istoku gledam proslu utakmicu ide po loptu i dodaje i jos se istresaš.Drugo nema lopti 3 lopte na utakmkci.Ma mars u p.icku maternu.
Duvnjak je trebao sebi sam naci asistenta i pomocnike koje on smatra da mogu raditi sa njim i koji ce imati postovanja prema njemu ako ti Salcinovic i Nurkovic odredjuju sta trebas da radis i ako su glasniji od tebe na klupi odmah gubis autoritet i kod njih a i kod igraca a znamo svi da trener mora da ima autoritet u timu ako zeli da igraci prenesu na teren njegove zamisli.
Celik Zenica
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ne znam da li je ko propustio info da se Avdija vraća na Bilino?
Zadnja izmjena: limvolikce1945, dana/u 15 sep 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Realno pomalo smo poceli s.rat.Ironside je napisao/la: ↑15 sep 2022, 17:07Duvnjak je trebao sebi sam naci asistenta i pomocnike koje on smatra da mogu raditi sa njim i koji ce imati postovanja prema njemu ako ti Salcinovic i Nurkovic odredjuju sta trebas da radis i ako su glasniji od tebe na klupi odmah gubis autoritet i kod njih a i kod igraca a znamo svi da trener mora da ima autoritet u timu ako zeli da igraci prenesu na teren njegove zamisli.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Svih 5 ekipa iz Druge lige centar koje su igrale kup prošle dalje. Možda neki pokazatelj o jačini lige....
Gošk će pasti u Zenici i lakše ćemo igrati protiv njih.
Da li se zna tačan termin utakmice protiv Goška ?
Znam da jesmo to nam je u krvi uvijek zelimo vise uvijek zelimo bolje i drago mi je da je tako Jer jedini put ka vrhu je suocavanje sa svakim problemom I sagledavanjem situacije iz mnogih uglova I drugacijih perspektiva.Dosta toga je sto kazes sr*nje Ali pametan covjek izvuce iz svega lekciju i nesto pozitivnodenisov je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:38Realno pomalo smo poceli s.rat.Ironside je napisao/la: ↑15 sep 2022, 17:07Duvnjak je trebao sebi sam naci asistenta i pomocnike koje on smatra da mogu raditi sa njim i koji ce imati postovanja prema njemu ako ti Salcinovic i Nurkovic odredjuju sta trebas da radis i ako su glasniji od tebe na klupi odmah gubis autoritet i kod njih a i kod igraca a znamo svi da trener mora da ima autoritet u timu ako zeli da igraci prenesu na teren njegove zamisli.
Celik Zenica
Vratio se već za vikend, igrao je 90 minutalimvolikce1945 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:38Ne znam da li je ko propustio info da se Avdija vraća na Bilino?

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.