Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije Sejo jucer igrao, mislim zbog zutih kartona.
Mislim da Sejo nece napustati Hoff, ta ekipa nam je svima ostala duzna. Imaju oni jos puno toga da kazu.
Mislim da Sejo nece napustati Hoff, ta ekipa nam je svima ostala duzna. Imaju oni jos puno toga da kazu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma samo da dzeko ode iz wolfsburga.....nema Magata,pola ekipe ce otic....ako ostane dzabe ce izgubiti 1 sezonu jer se vec dokazao da je jedan od najboljih napadaca na planeti....neka ode u chelsea iako navijam za LIVERPOOL svim srcem....ENGLESKA PREMIER LIGA je za naseg Edina najbolje rijesenje! ABD
A najbolje bi bilo da ode u liverpool, ali pod uslovom da ode onaj idiot rafa benitez..On svakako nema muda staviti vise od jednog spica..Naravno,nece se desiti da benitez ode, tako da je realnija opcija Chelsea,jer ce drogba napustiti klub, a anelka iduce sezone nece biti starter sigurno.Armin10 je napisao/la:ma samo da dzeko ode iz wolfsburga.....nema Magata,pola ekipe ce otic....ako ostane dzabe ce izgubiti 1 sezonu jer se vec dokazao da je jedan od najboljih napadaca na planeti....neka ode u chelsea iako navijam za LIVERPOOL svim srcem....ENGLESKA PREMIER LIGA je za naseg Edina najbolje rijesenje! ABD
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
edinjo ostaje jos jednu godinu u vukovi da odbrani titulu a onda kao jedan od najskupljih igraca na svijetu put madrida ili londona
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma Barca je za Dzeka....
odgovara mu fudbal njihov...lijep za oci, tehnicki savrsen...a Barca trazi napadaca...navodno hoce da kupe Forlana...a koliko je Dzeko bolji od njega...
odgovara mu fudbal njihov...lijep za oci, tehnicki savrsen...a Barca trazi napadaca...navodno hoce da kupe Forlana...a koliko je Dzeko bolji od njega...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Da odbrane titulu sa Arminom Vehom? Dzeko ne moze bolje od ovoga u Bundesligi, dotakao je vrh. Sad je vrijeme za odlazak. Zasto cekati narednu sezonu, kad vec i ove godine moze put Madrida i Londona.bh hrvat je napisao/la:edinjo ostaje jos jednu godinu u vukovi da odbrani titulu a onda kao jedan od najskupljih igraca na svijetu put madrida ili londona
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i dijego je prosle godine trebao u juventus ali nije otisao. uprkos katostrofalnoj sezoni u bundesligi werdera njegova je cijena sa proslogodisnjih petnestak miliona skocila na 29. edinjo neka gleda svoj razvoj karijere. taman progovorio njemacki treba se saltati na engleski.
Da, ali koliki rizik postoji da se Dzeko povrijedi, da iduce sezone zabije tek par golova, pa da se one NE MOZE nigdje prodati i napredovati..Sklon sam misljenju da je vrijeme za njegov veliki transfer.bh hrvat je napisao/la:i dijego je prosle godine trebao u juventus ali nije otisao. uprkos katostrofalnoj sezoni u bundesligi werdera njegova je cijena sa proslogodisnjih petnestak miliona skocila na 29. edinjo neka gleda svoj razvoj karijere. taman progovorio njemacki treba se saltati na engleski.
A Diego je tip igraca koji ne moze igrati lose, kojem je forma konstantna.Njega nece niko uzeti na zub ako ne zabije gol u 5 utakmica zaredom, Dzeku hoce.
a sto se tice jezika, pametan je to decko, mislim da vec zna engleski..
"That were some generations just after horrible war. Now it's different situation, now we have some great players, and finally they are recognised. Don't forget that we are poor little Eastern European country. Three Bosnians are in Bundesliga team of the season (Dzeko, Misimovic, Salihovic), that's very good for our little country. There is also Vedad Ibisevic, he's good as Dzeko, but injury stopped him."Virtu4l je napisao/la:Nije Sejo jucer igrao, mislim zbog zutih kartona.
dobar post pasa moj solidni
Trudim se, glas navijaca je veoma bitan u Engleskoj i siguran sam da to tamo neko cita...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast.Virtu4l je napisao/la:Trudim se, glas navijaca je veoma bitan u Engleskoj i siguran sam da to tamo neko cita...
Posebno mi je drago sto je post dobar, jer ima nasih papaka koji se provaljuju po forumima,ljudi ih ismijavaju..Pozz
svaka cast za to....... mozes mi samo dati link tok foruma, uvijek sam ja dobar Englez bila.......Virtu4l je napisao/la:Trudim se, glas navijaca je veoma bitan u Engleskoj i siguran sam da to tamo neko cita...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
tnx... registrovala sam se.... sad cu i njima malo solit pamet......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Evo jos malo offtopica, i na ovom forumu (koliko sam do sada primjetio) ostavljas najbolje komentare. Eto sad kad smo te nahvalili, nemoj da ti slava udari u glavuVirtu4l je napisao/la:Trudim se, glas navijaca je veoma bitan u Engleskoj i siguran sam da to tamo neko cita...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
[quote= europljani] I would say..the easyest way to call him is..Djeko
The funnyest thing about Dzeko is that when he was like 14-16 years(he's my age) old he played for Bosnian football club Zeljeznicar...his coaches didn't predicted any bright future for him....he played mostly defensive roles....until he went in Czech repulblic and started making miracles there...beeing best Czech league striker and best foregin player with age of 20.....
Zlatan Ibrahimovic if he ever stayed in bosnia...he would never played at this level...we have the worst youth coaches on the planet...just the fact that famous bosnian player started he's football carier outside Bosnia...example Hasan Salihamidzic,Sergej Barbarez,Elvir baljic (ex real madrid and fenerbahce player),Sasa papac,Meho Kodro....and now new generation players (Edin dzeko,Miralem Pjanic,Vedad Ibisevic,Zvjezdan mismimovic and senad Salihovic....neither of these players started he's first-team football in Bosnian football clubs
It's a real shame because you are creating some of the best players on the planet right now and yet they aren't being recognised in their own country.
It was Ukraine a few years ago, it took Shevchenko to actually turn heads for them and then the whole team just revolved around him. Hopefully if the Bosnian stars actually stick with Bosnia and don't play for another country you can get someone to mould them into a team and challenge on the international stage.[quote]
oplakah zbog ovog.... jbg......

The funnyest thing about Dzeko is that when he was like 14-16 years(he's my age) old he played for Bosnian football club Zeljeznicar...his coaches didn't predicted any bright future for him....he played mostly defensive roles....until he went in Czech repulblic and started making miracles there...beeing best Czech league striker and best foregin player with age of 20.....
Zlatan Ibrahimovic if he ever stayed in bosnia...he would never played at this level...we have the worst youth coaches on the planet...just the fact that famous bosnian player started he's football carier outside Bosnia...example Hasan Salihamidzic,Sergej Barbarez,Elvir baljic (ex real madrid and fenerbahce player),Sasa papac,Meho Kodro....and now new generation players (Edin dzeko,Miralem Pjanic,Vedad Ibisevic,Zvjezdan mismimovic and senad Salihovic....neither of these players started he's first-team football in Bosnian football clubs
It's a real shame because you are creating some of the best players on the planet right now and yet they aren't being recognised in their own country.
It was Ukraine a few years ago, it took Shevchenko to actually turn heads for them and then the whole team just revolved around him. Hopefully if the Bosnian stars actually stick with Bosnia and don't play for another country you can get someone to mould them into a team and challenge on the international stage.[quote]
oplakah zbog ovog.... jbg......
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:europljani je napisao/la: I would say..the easyest way to call him is..Djeko
It was Ukraine a few years ago, it took Shevchenko to actually turn heads for them and then the whole team just revolved around him. Hopefully if the Bosnian stars actually stick with Bosnia and don't play for another country you can get someone to mould them into a team and challenge on the international stage.
oplakah zbog ovog.... jbg......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da dzeko treba da predje u chelsea bilo bi dobro za njega igrao bi u ligi prvaka u premiershipu jedino oni mogu parirat manchesteru zasto da ne dobra plata najaca liga
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
dzeko kralju kakav samo covijek ima osjecaj za go to je nemoguce onaj go sto je juce dao nakon onoga nabacaja nogom ono bi mnogi igraci promasili ne samo go nego i loptu sretno majstore u nastavku karijere
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ja mislim da mnogi igraci uopste nebi ni pokusali da postignu pogodak iz one pozicije, izgledalo je kao sigurna golmanova lopta, medjutim kao sto neko vec rece, posla ga Dzeko po cevape ( i jogurt ^^).FK Sarajevo je napisao/la:dzeko kralju kakav samo covijek ima osjecaj za go to je nemoguce onaj go sto je juce dao nakon onoga nabacaja nogom ono bi mnogi igraci promasili ne samo go nego i loptu sretno majstore u nastavku karijere
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Anoniman, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], senad82 i 60 gostiju.