BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Njegov ranking nije bio dovoljan da unidze u kvalifikacije.
On ove sedmice igra Challenger turnir u Banja Luki i sutra je u finalu .
Valjda Damir sutra pobijedi u finalu B.Luke.
popravio bi renkig a nije lose ni igrao do finala.
Finale sutra u 20h na RTRS.
popravio bi renkig a nije lose ni igrao do finala.
Finale sutra u 20h na RTRS.
Odlična pobjeda Fatića danas, nije mala stvar dobiti Cecchinata na šljaci bez obzira na njegovu formu, fizičku spremu i volju.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I danas dobio
Ima nekih 80 bodova da brani do kraja godine, ako uspije, mogao bi konacno izboriti kvale GS. Vjerujem da moze, ako ne bude kakvih povreda...
Uživo ima najbolji ranking karijere, 253. mjesto.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Davis cup BIH 16. i 17. septembra u Širokom Brijegu protiv Meksika. Pored standardne četvorke, tu je i debitant Andrej Nedić. 
S obzirom koliko ljudi ih prati kad igraju u Zenici, ove tribine ce biti taman, mada ne znam koliko lokalno stanovnistvo voli tenis i tu reprezentaciju.Galion je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:40https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3726453060
Drago mi je za Nedića da je priključen![]()
A da se ne lažemo, reprezentaciju nažalost baš i ne, ali tenis je kod nas najpopularniji sport nakon nogometa, puno ih je jako dobro s Brkićem, tako da ima zainteresiranosti. Samo problem je taj termin, petak 12 sati, ljudi na poslu. Subota parovi, nakon toga vjerojatno 3:0 rezultat i gotovo. Mada vjerujem da će Andrej Nedić odigrat meč, bez obzira ako već bude 3:0, a on svakako igra maratonske mečeveNirton je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:14S obzirom koliko ljudi ih prati kad igraju u Zenici, ove tribine ce biti taman, mada ne znam koliko lokalno stanovnistvo voli tenis i tu reprezentaciju.Galion je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:40https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3726453060
Drago mi je za Nedića da je priključen![]()
![]()
@Galion
Hoćeš li ti biti na mečevima? Ja sam u četvrtak dole, pa ako budeš imao vremena da se vidimo, možda i prebacimo koju ako ima terena mimo ovih zvaničnih.
Hoćeš li ti biti na mečevima? Ja sam u četvrtak dole, pa ako budeš imao vremena da se vidimo, možda i prebacimo koju ako ima terena mimo ovih zvaničnih.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ko prenosi ?
BHT1, petak od 11.45h i subota od 10.20h.
Ništa vam od tog nema, bit će pomjereno vjerojatno jer je kiša ovdje pet i sub i to baš dobra
It's better when it's live
Stade kisa, pravi teniski ambijent.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je bome
Kakav su potop najavljivali nista od tog ne bi. Termin je bio los radni dan podne.
Al danas fino popunjene tribine.
Al čudi me totalna nezainteresiranost medija za davis cup repku BiH. Ugl sve popratili samo mediji iz ŠB
It's better when it's live
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Sjajna atmosfera zaista.Što se medija tiče standardno Bhrt i to je to.
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Igraci i ostali clanovi reprezentacije odusevljeni prijemom, a ja se iskreno nadam da ce teniska reprezentacija malo cesce igrati u Sirokom, danas je bilo jako lijepo
Nadam se da ovaj poziv i mec za reprezentaciju znaci da ce Andrej i u buducnosti igrati pod zastavom BIH. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.