Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Pa mi smo izmislili košarku za Poljsku, a i Ukrajinu usput. I za Hrvatsku naravno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Zato ja navijam za autsajdere do posljednje cetvrtine. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Valjda druga polufinalna utakmica ponudi malo vise uzbuđenja jer ovo sto su Poljaci priredili je dno dna.
Mozda su borbom zasluzili da dodju do polufinala ali po meni je velika steta sto Slovenci nisu uspjeli biti na njihovom mjestu.
Mozda su borbom zasluzili da dodju do polufinala ali po meni je velika steta sto Slovenci nisu uspjeli biti na njihovom mjestu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ademir Zurapovic glavni sudija 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
mislio sam da ce ovako proci protiv slovenaca zaboravio tekmu skroz, vidim poslije rez. i upalim 4-tu kad je drama krenula a u toj ih bas prosraloSrebrenko je napisao/la: ↑16 sep 2022, 19:34Apsolutno!!!Ja ugasio na poluvremenu!akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 sep 2022, 18:37promislit cu ozbiljno kad cu opet navijati za autsajdere, umjesto da uzivamo u pravom mecu polufinala tipa Slovenija - Francuska ili Slovenija - Srbija, moram prebaciti kanal zbog ovih antitalenata iz Poljske, treci put na ovom prvenstvu ce izgubiti 30+ razlike

Ma realno,onakva utakmica Poljske se ponovi jednom od 20 pokusaja.Da opet igraju sa Slovencima 19 puta,rasuli bi ih Slovenci.Jbg jos povreda Doncica od kojeg sve ovisi u Sloveniji.Da nije bio povrijedjen, +15 hladno za Sloveniju.Poljska veze nema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Gumistucna
- Kontakt:
napokon kosarka dostojna polufinala
Rudy MVP turnira ukoliko Spanjolci osvoje.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svapske klade 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sreder je sila ovo druge prosere s vremena na vrijeme
- kraljttbvb
- Kontakt:
Spanci prelako daju poene...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Brown sa jednim amaterskim potezom vrati njemce u igru.
kako ih ovako sere
Mogli su uzet i nekog boljeg neutralizovanog.
Šruder je klasa cijelo prvenstvo.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Jao Obsta k'o Kyle Korver. 

- Gumistucna
- Kontakt:
ljudi imal iko valjan link, bicu zahvalan posve 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Dennis skoluje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.