https://ibb.co/yYDkhzb
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
RADNICKI KLUB LJUDSKIH VRIJEDNODSTI I GOSPODSKIH MANIRA
SRETAN ROĐENDAN PRVA I NAJVECA LJUBAVI
SRETAN ROĐENDAN PRVA I NAJVECA LJUBAVI
- svrakino1921
- Kontakt:
Radnički klub koji živi od države i saveza i koji moli sve redom da ga preuzmu. 
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
Ovog ponedjeljka od 16 časova planirano je da se u Gabeli sastanu Velež i Sarajevo, ali prema saznanjima našeg portala do tog duela možda neće doći.
Razlog je trovanje hranom kojeg je pretrpilo sedam igrača mostarskog tima koji će podnijeti zahtjev za odgodom.
Ovog ponedjeljka od 16 časova planirano je da se u Gabeli sastanu Velež i Sarajevo, ali prema saznanjima našeg portala do tog duela možda neće doći.
Razlog je trovanje hranom kojeg je pretrpilo sedam igrača mostarskog tima koji će podnijeti zahtjev za odgodom.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pa realno i mi imamo 2 kartonirana igraca+MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:19Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
4-5 povrijedjeni(Avramovski,Salcin,Anicic,Musa)svi 6-7 igraca bi bili u konkurenciji
Ne znam jel bas realno da se odgadja,pogotovo jer ste javili 2 dana pred utakmicu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 sep 2022, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao što je to naš portal ranije naveo, veliki broj fudbalera Željezničara je završio na tretmanu zbog stomačnog virusa kojeg je izazvalo, najvjerovatnije, trovanje hranom.
Ovo mogu samo najveci klubovi u drzaviVeliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
VELEZ I ZELJO
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta očekivati sad od tekme u 16h?
Možda neki X najrealniji...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Pa svaku nam fali 4-5 igraca (Radovac, Bajric, Ovcina se tek vratio, Pavic, Blagojevic) plus sad 7 otrovanih ali hajde da vidimo sta ce biti na kraju, nema puno informacijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:30Pa realno i mi imamo 2 kartonirana igraca+MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:19Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
4-5 povrijedjeni(Avramovski,Salcin,Anicic,Musa)svi 6-7 igraca bi bili u konkurenciji
Ne znam jel bas realno da se odgadja
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mislim da je pravilo ako posaljete 48h prije utakmice onda savez odlucuje,sve poslije toga protivnik se pita.Tako je nesto bilo ono kad je Siroki kod nas dosao sa 13 igracaMostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:38Pa svaku nam fali 4-5 igraca (Radovac, Bajric, Ovcina se tek vratio, Pavic, Blagojevic) plus sad 7 otrovanih ali hajde da vidimo sta ce biti na kraju, nema puno informacijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:30Pa realno i mi imamo 2 kartonirana igraca+MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:19Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
Vidjet cemo sta ce odluciti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve se vrati, ovo se treba igrati i to je to!MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:19Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina
Cazinska Krajina
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Sobzirom da kod nas ne igra Kulibali, Kuzmanovic i Hrkac bice tesko... Ma dosta i 1-0,ne moramo biti efikasni Previsekolezeljovac je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:37Šta očekivati sad od tekme u 16h?
Tuzla City / Sloga Simin Han
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gabela za Ploču profesor u komentarisanju utakmice...
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Nismo jos ni trazili odgodu, sad nekad je trening ja mislim pa ce se vidjeti u kakvom su stanju igraciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:42Mislim da je pravilo ako posaljete 48h prije utakmice onda savez odlucuje,sve poslije toga protivnik se pita.Tako je nesto bilo ono kad je Siroki kod nas dosao sa 13 igracaMostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:38Pa svaku nam fali 4-5 igraca (Radovac, Bajric, Ovcina se tek vratio, Pavic, Blagojevic) plus sad 7 otrovanih ali hajde da vidimo sta ce biti na kraju, nema puno informacijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:30
Pa realno i mi imamo 2 kartonirana igraca+
Vidjet cemo sta ce odluciti
Možda je ovo moržova fora, dok mu se vrate povrijeđeni igrači. Ako je istina treba im izaći u susret.RedViper je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:43Sve se vrati, ovo se treba igrati i to je to!MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2022, 15:19Veliki broj igrača Veleža pretrpio je trovanje hranom, pa će klub tražiti odgodu duela sa Sarajevom.
Link za tekmu Husić - Vico ?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Arma00, Crkvice1988, MrkiMedo, Resolute i 57 gostiju.