FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ukoliko pristanemo na odgodu , najveci smo pusiqrci na dunjaluku !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Fedja ce biti za odgodu garant, njegov bivsi klub
Nek se j.. ako bude za to. Onda je kmecao da se ne odgodi kad je nama trebalo, nek bude dosljedan sebi i u ovoj situaciji. Ne odgovara nam nikakvo odgađanje, pa onda naknadni termini i nadoknade i vozdra magistralci!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako bude tako ,otjerati ga odmah. Znao je protiv nas tražiti utakmicu a ko fol navijač Sarajeva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Samo ako odgode, nabit ih na qrac kolektivno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Igrat utakmicu bez obzira bile tacne info da su se otrovali ili neotrovali.
Prem da ovo izgleda dogovorena plan sa savezom, radi one tuzbe i probijanja roka,da se odgodi da bi igrali na svom terenu utakmicu radi ulaznica i podrske
Velez je odradio dobar posao i ima picku zeljkovica u sahu, sto znaci ako mi neznamo prepisi od velezja
Prem da ovo izgleda dogovorena plan sa savezom, radi one tuzbe i probijanja roka,da se odgodi da bi igrali na svom terenu utakmicu radi ulaznica i podrske
Velez je odradio dobar posao i ima picku zeljkovica u sahu, sto znaci ako mi neznamo prepisi od velezja
Sta i mi bi sad trebali odgadjati kad imamo mnogo povrjedjenih dok se ne vrate??? Poserem im se u usta pristanu li odgoditi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Kako su juniori odigrali ???
Ma lažu, a i da jesu imaju sasvim dovoljno igraca isto kao sto i mi krpimo klupu sa juniorima nek i oni. Vjerovatno je prpica i brkatom debilu da ne izgube, pa pokusava da se odigra ova utakmica u Vrapcicima.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 17 sep 2022, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
1.pov je bilo 2-0 za nas.za koji minut bice online na cometu.
Od početka sezone mi navijači jedemo **** tako da još jedna porcija, ako pričamo o odgodi s Veležom, nije problem, ako može samo uz tu porciju govana i jedna kisela 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ako se nas pita, samo prepisati ono saopštenje od prije dvije godine.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To je to!HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:06Ako se nas pita, samo prepisati ono saopštenje od prije dvije godine.![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
3-1
Ljukovac Hamza 7'
Đelilbašić Faris 15'
Tabaković Talha 63'
-
- Kontakt:
Ma nije ni on glup da sam sebe ukopava.Yebe se njemu za Velez
Sto neko napisa,samo im poslati isti odgovor sto i oni nama prije 2 god
Sumnjam i da je istina ovo ali eto,prije da hoce da igraju sa nama u Vrapcicima.Neka povedu sta imaju+juniori i vozdra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, relativizam, Rodman i 110 gostiju.