Ma mi hoćemo da ih preveslamo pa da igramo na svom terenu, ali mudri su to Pitari, ne daju i gotovo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Baader je od 1440 postova na ovom profilu, bar na njih pola provukao neki svoj pokušaj od šale. Poražavajuća činjenica je da je svaka gluplja od gluplje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ekipa što prati Želju,šta mislite o Hidiću kondicionom treneru??
Doveo ga Amar u Mostar pa ako može neko mišljenje šta očekivati,kako ste vi bili zadovoljni?
Doveo ga Amar u Mostar pa ako može neko mišljenje šta očekivati,kako ste vi bili zadovoljni?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Sve kritike uputite na adresu vaseg trenera, imao je mogucnost da bira hoce li odgoditi ili ne ali logicno htio da vas nazigu i uzme bodove lakse od ocekivanog.
E upravo ovo, plus je bio ubjeđenja da će prepišati ovu ligu.LeonProfessional je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:05Haman nadrogirani Lalat nije htio da im šilje ovoliko.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ne vjerujem da jos niko nije dokumentovo onog pacova sa tuz -bor
-
- Kontakt:
procitaj ih ponovo u dvaescetvrtoj, nasmijat ces se sigurnoPP.S Kad smo kod rođendana, sutra vaš član forumske zajednice Zundo/Nirton ima 18. rođendan.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Znam da izgleda cudno da sam mladji od Baadera pa eto i tebe naprimjer, s obzirom na intelekt. Da sam na vasem mjestu malo bih se preispitao sta radim ovdje.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 sep 2022, 00:07procitaj ih ponovo u dvaescetvrtoj, nasmijat ces se sigurnoPP.S Kad smo kod rođendana, sutra vaš član forumske zajednice Zundo/Nirton ima 18. rođendan.![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
samo da nisi napisao s obzirom, sve bi bilo vrh i tacno bi me ponizioNirton je napisao/la: ↑18 sep 2022, 00:13Znam da izgleda cudno da sam mladji od Baadera pa eto i tebe naprimjer, s obzirom na intelekt. Da sam na vasem mjestu malo bih se preispitao sta radim ovdje.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 sep 2022, 00:07procitaj ih ponovo u dvaescetvrtoj, nasmijat ces se sigurnoPP.S Kad smo kod rođendana, sutra vaš član forumske zajednice Zundo/Nirton ima 18. rođendan.![]()
![]()
ovako, a-a
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nece "Bosnje" udruzenje premierligasa. Cim je ime naroda vezano za sedzdu ne moze to valjat nikad. Bosanci bi se dogovorili. Ima ih. Itekako samo ne mogu od vjere na povrsinu, jer su odmah komunjare ili sl.SudoHusika je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:15Znači opet unaprijed jedno mjesto za Evropu rezervisano, ostali bacajte pare u bunar, koljite se, podapinjite pa šta bude. Katastrofa, ova mafija genocidnih pelenaša i balijskih izdajnika se mora skinuti puškom.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Avanti1926
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Sad tek skontao da mi na duksu pise TM (The Maniacs), fuuuck. Valja mi je donirati kakvoj sirotinji, isprebijace me u gradu ako me vide u njoj.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Doniraj nekon Zrinjevcu više liči na njihovu opremu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ima li u srijedu neka zaostala da se igra?Na rezultatima ne pise nista?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne, reprezentativna pauza nece se igrat nista do 1.10.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2022, 10:44Ima li u srijedu neka zaostala da se igra?Na rezultatima ne pise nista?
A onda ce prva 3 tjedna u 10 mjesecu Zrinjski igrat zaostale prvo Siroki, pa Velez, pa TC. Znaci Slobodu zapada da ce im 3 kola zaredom (svi ovi navedeni protivnici) dolazit nakon sto su igrali zaostalu utakmicu u sred tjedna. Realno dosta olaksavajuca okolnost, al moze se reci da se na neki nacin vraca Slobodi koja je ni kriva ni duzna morala igrat tako 3 tjedna zaredom jer su drugi odgadjali.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Proximic, TylerBurey, Zigazaga i 22 gosta.