Nismo stigli da vam odgovorimo na upit za odgodu utakmice
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la: ↑17 sep 2022, 19:23Trenbolon je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:59A manje je od 48 sati do utakmice,ne moze ni savez sad odgoditi je li tako?
Njihova molba bi išla savezu ali u ovom trenutku oni jedino mogu odobriti odgađanje utakmice ako se mi složimo sa tim. Ako ne skupe 11 igrača + 2 na klupi onda se po pravilniku registruje 0:3 za nas.
Nama mi 0:2 upisali.. i tu bi se namasali
A ko da gledam ide ...mnon46 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 20:42Kada je u pitanju Vaša molba za odgodu utakmice 11. kola m:tel Premijer lige BiH koja je na rasporedu u ponedjeljak 19.09.2022. godine u 16h, smatramo da Vaša ekipa ima kvalitetan roster, te da nema razloga za odgodu.
U slučaju odgađanja utakmice za neki naredni period, najveći problem bi napravili sami sebi, jer bi igranjem utakmica u ritmu subota – srijeda – subota, sebe doveli u situaciju da usljed eventualnih povreda i akumuliranih kartona budemo u velikim problemima.
Također, smatramo da bi odgodom utakmice utjecali na regularnost takmičenja, a svima nam je u cilju da ono bude na najvećem nivou.
Sa nadom da ćete razumjeti naš stav, unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumjevanju, te još jednom želimo puno sreće u takmičenju.
Sportski pozdrav!
FCUM je napisao/la: ↑17 sep 2022, 21:33A ko da gledam ide ...mnon46 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 20:42Kada je u pitanju Vaša molba za odgodu utakmice 11. kola m:tel Premijer lige BiH koja je na rasporedu u ponedjeljak 19.09.2022. godine u 16h, smatramo da Vaša ekipa ima kvalitetan roster, te da nema razloga za odgodu.
U slučaju odgađanja utakmice za neki naredni period, najveći problem bi napravili sami sebi, jer bi igranjem utakmica u ritmu subota – srijeda – subota, sebe doveli u situaciju da usljed eventualnih povreda i akumuliranih kartona budemo u velikim problemima.
Također, smatramo da bi odgodom utakmice utjecali na regularnost takmičenja, a svima nam je u cilju da ono bude na najvećem nivou.
Sa nadom da ćete razumjeti naš stav, unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumjevanju, te još jednom želimo puno sreće u takmičenju.
Sportski pozdrav!
Naravno da ćemo vam izaći u susret jer smo mi veliki sportski prijatelji. Želimo vas što prije da ozdravite i da nas dočekate pred prepunim Vrapčićima
Lijep pozdrav
Aylah
Danas dok sam čekao druga da se ošiša, dođe Belmin na šišanje i pita ga momak što ne brani, kaže nisam u dobrim odnosima s trenerom.FCUM je napisao/la: ↑17 sep 2022, 19:15Gdje sta?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:59Belmin otvoreno govori kako ima problema s trenerom.
Fkt tako rekao, u zajebanciji ili ozbiljno?GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 sep 2022, 00:36Danas dok sam čekao druga da se ošiša, dođe Belmin na šišanje i pita ga momak što ne brani, kaže nisam u dobrim odnosima s trenerom.FCUM je napisao/la: ↑17 sep 2022, 19:15Gdje sta?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:59Belmin otvoreno govori kako ima problema s trenerom.