Ako doniras navijacu Zeljkana, on ce poslije pricati kako je to sam stekao borbom.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina
Cazinska Krajina
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mogu li Poskoci danas išta protiv Širokog? Vaše najave? Ipak je to kako reći jedan od derbija dole?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Dobar zaključak, ali mi obično ne iskoristimo dobre prilike.Cesc44 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 11:01Ne, reprezentativna pauza nece se igrat nista do 1.10.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2022, 10:44Ima li u srijedu neka zaostala da se igra?Na rezultatima ne pise nista?
A onda ce prva 3 tjedna u 10 mjesecu Zrinjski igrat zaostale prvo Siroki, pa Velez, pa TC. Znaci Slobodu zapada da ce im 3 kola zaredom (svi ovi navedeni protivnici) dolazit nakon sto su igrali zaostalu utakmicu u sred tjedna. Realno dosta olaksavajuca okolnost, al moze se reci da se na neki nacin vraca Slobodi koja je ni kriva ni duzna morala igrat tako 3 tjedna zaredom jer su drugi odgadjali.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kad je ikad od kad se igra ova liga donesena odluka za zelenim stolom u korist Sarajeva? Vase mitomanske srpske price i lazi su jedno a cinjenice drugo. Igrac Slobode koji nije bio reg. igrao protiv nas i nije reg. u nasu korist,naseg igraca navijac Borca nakautirao i poslao u bolnicu i nije reg u nasu korist. Nas navijac uleti protiv Borca i reg. se naravno u korist Bojca,u SB nam pogode igraca i reg. 3-0 za SB,zabrane nam publiku lafo zbog baklji. Srpski mitomani dajte neke cinjenice a ne da lupate,kakav crni Begic. Dzemidzic se vodi lafo kao Pitar sta je i gdje je on to nas pogurao?
-
- Kontakt:
Cesc44 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 11:01Ne, reprezentativna pauza nece se igrat nista do 1.10.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2022, 10:44Ima li u srijedu neka zaostala da se igra?Na rezultatima ne pise nista?
A onda ce prva 3 tjedna u 10 mjesecu Zrinjski igrat zaostale prvo Siroki, pa Velez, pa TC. Znaci Slobodu zapada da ce im 3 kola zaredom (svi ovi navedeni protivnici) dolazit nakon sto su igrali zaostalu utakmicu u sred tjedna. Realno dosta olaksavajuca okolnost, al moze se reci da se na neki nacin vraca Slobodi koja je ni kriva ni duzna morala igrat tako 3 tjedna zaredom jer su drugi odgadjali.

Ima li ova vasa utakmica danas u prijenosu?Nema nigdje najave
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Na ovoj temi sve po starom,livadici politicka stranka i dalje kmece. Sace izbori, ko ce vam vodit klub SDP,NIP ili SDA. Nema odgode,mora se voditi racuna o regularnosti takmicenja.
-
- Kontakt:
To i tebe Arteta vodio hodži pa te nije bilo u zadnje vrijeme??mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 12:07Na ovoj temi sve po starom,livadici politicka stranka i dalje kmece. Sace izbori, ko ce vam vodit klub SDP,NIP ili SDA. Nema odgode,mora se voditi racuna o regularnosti takmicenja.
Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 18 sep 2022, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
To je vas Arteta, kod mene bio vazda levat i ostao,nikad nista pozitivno za istog nisam napisao za razliku od vas gdje je ikona. Nemoj se brinut nemam namjeru pisat sa vama ovdje,prepustam livadicima da pametuju,imam pametnijeg posla.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 sep 2022, 12:11Ti i tebe Arteta vodio hodži pa te nije bilo u zadnje vrijeme??mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 12:07Na ovoj temi sve po starom,livadici politicka stranka i dalje kmece. Sace izbori, ko ce vam vodit klub SDP,NIP ili SDA. Nema odgode,mora se voditi racuna o regularnosti takmicenja.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj fuuuck.
Pa crkni vise sirotinjo ne brukaj se.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne salji mu, Beduin. Prat ce ovdje mjesec dana na temi slikama dukserice i pisati "ljepoticaaa".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je pošalješ svrakinu
Bit će
MIRIŠI MIRIŠI LJEPOTANKO
Bit će
MIRIŠI MIRIŠI LJEPOTANKO
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Vala buraz, neka i vi nakon ovoliko godina,ko lafo se brinete oko liderske pozicije...kolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 11:44Mogu li Poskoci danas išta protiv Širokog? Vaše najave? Ipak je to kako reći jedan od derbija dole?

- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa koliko nam je "jaka" liga i mi možemo da se borimo za vrh...Vanja8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 13:11Vala buraz, neka i vi nakon ovoliko godina,ko lafo se brinete oko liderske pozicije...kolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 11:44Mogu li Poskoci danas išta protiv Širokog? Vaše najave? Ipak je to kako reći jedan od derbija dole?![]()
![]()
![]()
Ma stipu ligu bruda, nego ti meni reci, kako je onaj amidza ili tetak sto su ga rukije usmjerile na pravu,bordo stranu...kolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 13:14Pa koliko nam je "jaka" liga i mi možemo da se borimo za vrh...Vanja8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 13:11Vala buraz, neka i vi nakon ovoliko godina,ko lafo se brinete oko liderske pozicije...kolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 11:44Mogu li Poskoci danas išta protiv Širokog? Vaše najave? Ipak je to kako reći jedan od derbija dole?![]()
![]()
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Umro je tetak rahmetli prošle godine. Od korone tamo nekad u martu...
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, ristagrad, Zigazaga i 20 gostiju.