Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tako to ide
Aferim Udine ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
Ubiše nas ljudi, valjda nakon ovog ide otkaz Inzaghiu.
Kako dobar fudbal igra Udinese,ubrali su moje simpatije definitivno.
Ubili ih
Ubili ih
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ljudi dragi ovaj Udinese je prosle sezone sa skoro identicnim sastavom igrao najruzniji fudbal u Seria A. Ove sezone podsjecaju na onaj Udinese s Di Nataleom i Sanchezom od prije vise od decenije.Koliko trener znaci.
- Beduin
- Kontakt:
Sasvim zasluzena pobjeda.
Inter neprepoznatljiv. Istina da nema Lukakua i Hakana, ali meni nekako bekovski (ne)par para oci, totalno beskorisni. Jos kad znas da je Damfris dosao kao veliko pojacanje i da nadomjesti odlazak Hakimia, onda je jos gore po njega i Inter ovakve partije
Inter neprepoznatljiv. Istina da nema Lukakua i Hakana, ali meni nekako bekovski (ne)par para oci, totalno beskorisni. Jos kad znas da je Damfris dosao kao veliko pojacanje i da nadomjesti odlazak Hakimia, onda je jos gore po njega i Inter ovakve partije
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakvo crno veliko pojacanje, doso za 12 milionaBeduin je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:40Sasvim zasluzena pobjeda.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
A dobro realno Damfris za 12 miliona nije bio loša kupovina, odigrao je vrhunski Euro za Holandiju što ga je najviše i prodalo u Inter. Po meni je on sasvim solidan, koliko vidim za godinu dana (malo jače) skupio je 7 golova i 8 asistencija, to je i više nego dobro za bočnog igrača.
Nije vala ni Hakimi imao plaho bolju statistiku, a imao je bolje saigrače i boljeg trenera koji je više izvukao od iz ovog 352 sistema nego Simone.
Ne kažem da je Denzel generalno bolji igrač od Hakimija, jer objektivno nije, ali daleko od toga da je loš.
Nije vala ni Hakimi imao plaho bolju statistiku, a imao je bolje saigrače i boljeg trenera koji je više izvukao od iz ovog 352 sistema nego Simone.
Ne kažem da je Denzel generalno bolji igrač od Hakimija, jer objektivno nije, ali daleko od toga da je loš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Veliko u smislu da dolazi iz renomirane reprezentacije i dobre lige/kluba, a honaldjani generalno nisu pretjerano skupi po trzisnoj vrijednosti.arminz je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:42Kakvo crno veliko pojacanje, doso za 12 milionaBeduin je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:40Sasvim zasluzena pobjeda.
Znas i sam da je odlicno odigrao na Euru onih par utakmica, cak je i kod vas imao dobrih partija prosle sezone i mozda statisticki i bolji nego u Holandiji doj je igrao(?), ali nikakav napredak ne vidis kod njega, totalno bezopasan, neupotrebljiv i neucinkovit kao ofanzivniji bek.
075 ❤
075 ❤
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle Palladino trener Monze, a kao da je jucer bio jos jedan talentovani momcic u Juventusu, vrijeme leti 
Don't believe the hype.
- Beduin
- Kontakt:
Statistika ovdje ne igra krucijalnu ulogu jer su bekovi u pitanju, nego uticaj na samu igru, korisnost i upotrebljivost igraca prvenstveno u fazi napada u ulozi wingbacka, jer je Hakimi dosta puta bio u gol sansi, svojim prodorom ili ubacivanjem u prazan prostor imao uticaja na opasan napad ili gol sansu. Mislim, nema potrebe ni porediti kvalitet njih dvojice, nego sam se samo osvrnuo na njegov dolazak kao zamjene za ponajboljeg igraca Intera uz Lukakua te sezone, a da on uopste ne napreduje kao igrac. I ja mislim da tome doprinosi i sam trener kao i sistem u kojem igra jer se od wingbacka ocekuje daleko veci uticaj na igru i korisnost u fazi napada.Raonffa je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:55A dobro realno Damfris za 12 miliona nije bio loša kupovina, odigrao je vrhunski Euro za Holandiju što ga je najviše i prodalo u Inter. Po meni je on sasvim solidan, koliko vidim za godinu dana (malo jače) skupio je 7 golova i 8 asistencija, to je i više nego dobro za bočnog igrača.
075 ❤
075 ❤
3 godine stariji od Bonnucia.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:04gle Palladino trener Monze, a kao da je jucer bio jos jedan talentovani momcic u Juventusu, vrijeme leti![]()
Gotivan igrac bio s visokim plafonom, ali nikad dostignutim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma jasno, kontam šta govoriš, ali ja ipak mislim da je njegova opšta beskorisnost (hajde da to tako nazovemo) oko tih prodora, utrčavanja u prostor itd na terenu uzrokovana najviše nekim drugim stvarima, pa tek onda njegovim (ne)kvalitetom.
Ja bih čak rekao da je on u protivničkom šesnanestercu opasniji igrač od Hakimija jer ti itekako može nauditi i skokom što nije karakteristika većine bočnih igrača.
Hakimi je tehnički osjetno bolji i to mi je nekako njegova najveća prednost nad Damfrisom.
Ja bih čak rekao da je on u protivničkom šesnanestercu opasniji igrač od Hakimija jer ti itekako može nauditi i skokom što nije karakteristika većine bočnih igrača.
Hakimi je tehnički osjetno bolji i to mi je nekako njegova najveća prednost nad Damfrisom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
sjecam ga se dobro, bio mi gotivanPogba je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:103 godine stariji od Bonnucia.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:04gle Palladino trener Monze, a kao da je jucer bio jos jedan talentovani momcic u Juventusu, vrijeme leti![]()
Gotivan igrac bio s visokim plafonom, ali nikad dostignutim.
najbolje igre pruzao u onih par odlicnih sezona Genoe pod Gasperinijem, svakome su mogli zabiti 3, 4 komada na Ferrarisu
Don't believe the hype.
Vidi ovih cvjecki iz Juventusa, niko ne vrsi pritisak na sudije
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Vala bas

Ali gore mi je ovo sto pisu da nije za crvenog, a lik ga nabi laktom namjerno
Ali gore mi je ovo sto pisu da nije za crvenog, a lik ga nabi laktom namjerno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Monza Juve najgorih 45min sto sam gledao unazad godinu dana, racunajuci i nasu Federalku
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Juve vise crvenih nego golova u ove dvije utakmice.Crnjak je sto i Bremer ima zuti i mora biti max oprezan. Utakmica meh.
juve igra najruznji fudbal na planeti.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- TheTruth34
- Kontakt:
Mora da i ovi iz Intera gledaju Juve često pa koontaju, super je Inzaghi, neka ga, gledaj ovih... Nema drugog objašnjenja..
Dobro je nismi najgori 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.