Ne, Allegri trenira kao **** od povratka, meni je samo muka od iste retorike konstantno. BUKVALNO od zadnje polovine Allegrijeve zadnje sezone do danas ISTA stvar se dešava svake sezone.jelle je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:00Nije jedini al je najveci ...ti bi mu stvarno i dalje dao povjerenje samo radi prvog mandata iako ce ispasti u grupi lp i ovako ocajne rezultate u ligi ima ...ne pravite od doticnog zrtvu ..IlCapitano je napisao/la: ↑18 sep 2022, 16:56To je to, zvanično su odustali od svega.
Max treba ići, ne zaslužuje da dalje kvari utisak iz prvog mandata i da se asocira sa gomilom luzera i kukavica.
S klupske strane, ja jedva čekam taj preokret i let po terenu čim jedini problem ode.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dobar pocetak za novaliju Palladina..
Jbt na sta smo spali..
Neka se gone svi u neku stvari od trenera do igraca
Jbt na sta smo spali..
Neka se gone svi u neku stvari od trenera do igraca
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hahahaha
Al najjace je to sto bi, ukoliko dodje do promjene, i novi trener (logicno) nastavi isto ovako. Likovi bi pisali da im je Allegri usadio defanzivu, da se to vise ne moze iskorijeniti, hahahahaha
Opet bi bio Allegri kriv, a ovo me podsjeti na Sarrijeve i Pirlove sezone, kada je zbog "defanzivne" igre, isto bio kriv Allegri jer se talijanstina nije mogla iskorijeniti

Al najjace je to sto bi, ukoliko dodje do promjene, i novi trener (logicno) nastavi isto ovako. Likovi bi pisali da im je Allegri usadio defanzivu, da se to vise ne moze iskorijeniti, hahahahaha
Opet bi bio Allegri kriv, a ovo me podsjeti na Sarrijeve i Pirlove sezone, kada je zbog "defanzivne" igre, isto bio kriv Allegri jer se talijanstina nije mogla iskorijeniti
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Rastemoooo yebem mu sjeme celavo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa vec ste to capitano, mig i ti radili, ne bi bilo ništa novo.Italia je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:05Hahahaha
Opet bi bio Allegri kriv, a ovo me podsjeti na Sarrijeve i Pirlove sezone, kada je zbog "defanzivne" igre, isto bio kriv Allegri jer se talijanstina nije mogla iskorijeniti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za početak dovesti planski nekoga, jasno i precizno napraviti ideju i koji je budžet da se ideja sprovede - jednostavno. Ono sto je trebalo biti uradjeno kad je Sarri imenovan, htio si nešto moderno, ali s istim rosterom, nisi ga ispostovao i onda su jos pametovali pa ga otjerali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nedved bi svakako trebao biti prvi koje treba da ide zajedno sa Alegrijem, kako je legenda kluba neka ga spuste na neki nizi nivo, neka bude neki ambasador kluba itd., ali vrijeme je da ode iz upravljacki struktura.
Agneli bi trebao razmisliti da i on prepusti kormilo nekom drugom, isao je sa tom idejom superlige dozivio krah, na kraju i ova kazna sa krsenje FFP, jednostavno treba se povuci, trebao je davno nakon odlicnih 10 godina, bilo bi puno bolje.
Agneli bi trebao razmisliti da i on prepusti kormilo nekom drugom, isao je sa tom idejom superlige dozivio krah, na kraju i ova kazna sa krsenje FFP, jednostavno treba se povuci, trebao je davno nakon odlicnih 10 godina, bilo bi puno bolje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To mogu pisati samo neznalice."Rukopis" pravog trenera se vidi nakon 10tak tekmi. Ako i tad nema promjena, onda ni taj trener ne zna sta radi.Italia je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:05Hahahaha
Opet bi bio Allegri kriv, a ovo me podsjeti na Sarrijeve i Pirlove sezone, kada je zbog "defanzivne" igre, isto bio kriv Allegri jer se talijanstina nije mogla iskorijeniti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedno je kad ti uspostavis sistem i igraci padnu nakon x minuta igre, jer nisu dovoljno spremni ili nemaju kvalitet da ispostuju trenerove zamisli do kraja, a sasvim drugo kad se jasno vidi da nista ne igraju i da se sve svodi na individualne poteze kao sto je to kod Allegria bilo.
Pogubili su se naši u upravi svi odreda. Ovo stanje nije došlo odjednom već ne konglomerat loših poteza od 2019 na ovamo.
Još ćemo mi kusati poparu svega toga. Bruka i sramotno je ovo sve.
Udarilo u glavu slažem se. Ovaj Juve treba remont u svakom smislu. Lijepi niz pobjeda i titula je nestao, treba sve nulirati i krenuti od nekuda.
Ko će i kako ostaje da se vidi, mnogi ovdje ne zaslužuju Juve od igrača, trenera, ljudi u upravi, finansijama itd.
Još ćemo mi kusati poparu svega toga. Bruka i sramotno je ovo sve.
Udarilo u glavu slažem se. Ovaj Juve treba remont u svakom smislu. Lijepi niz pobjeda i titula je nestao, treba sve nulirati i krenuti od nekuda.
Ko će i kako ostaje da se vidi, mnogi ovdje ne zaslužuju Juve od igrača, trenera, ljudi u upravi, finansijama itd.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Meni jedna stvar nije jasna? Kako samo Max smeta? Kako nikome Nedved ne smeta? Pa taj covjek u zadnje tri godine vuce najgore odluke u historiji kluba!!! Vrijeme je da se on ocisti,da to mjesto zauzme Alex mozda od iduce godine i Gigi i da klub lici na nesto! Drugo, koliko se ljetos ulozilo? 20m? Pola evrope oborilo rekorde mi na u plusu skoro ostali itd itd. I da, koja budala je ocekivala od ove dvojice iz Ferrarija da ce nesto uraditi. Smijurija u menadžmentu a neko krivi Maxa.
Max Allegri
Nisam se referiso na tebe, vec na nezalaganje.Pogba je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:07Pa vec ste to capitano, mig i ti radili, ne bi bilo ništa novo.Italia je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:05Hahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za početak dovesti planski nekoga, jasno i precizno napraviti ideju i koji je budžet da se ideja sprovede - jednostavno. Ono sto je trebalo biti uradjeno kad je Sarri imenovan, htio si nešto moderno, ali s istim rosterom, nisi ga ispostovao i onda su jos pametovali pa ga otjerali.
I ti se slazes sa ovim sto ja pisem 90%. Samo sto ja u direktne probleme ne stavljam Allegrija, a ti i njega dodas. Jasno je ko dan koji je problem vec godinama tu, i kozmeticka promjena trenera bi samo produzila agoniju. Kao sto je prije 3 godine kozmeticka promjena trenera prolongirala propast u ovo do cega je sada dovelo.
A sta cemo sa aktuelnim rukopisima Klopa, Negelsmana, Inzagija i Tuchela. Svih onih koji su trebali da dodju i naprave Samba Juve.To mogu pisati samo neznalice."Rukopis" pravog trenera se vidi nakon 10tak tekmi. Ako i tad nema promjena, onda ni taj trener ne zna sta radi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zato jer za odluke van terena nikad ne znamo 100% cije su maslo, uvijek je tu vise rukovodioca, a za ove na terenu znamo.Mig_Mig je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:12Meni jedna stvar nije jasna? Kako samo Max smeta? Kako nikome Nedved ne smeta? Pa taj covjek u zadnje tri godine vuce najgore odluke u historiji kluba!!! Vrijeme je da se on ocisti,da to mjesto zauzme Alex mozda od iduce godine i Gigi i da klub lici na nesto! Drugo, koliko se ljetos ulozilo? 20m? Pola evrope oborilo rekorde mi na u plusu skoro ostali itd itd. I da, koja budala je ocekivala od ove dvojice iz Ferrarija da ce nesto uraditi. Smijurija u menadžmentu a neko krivi Maxa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma ovo je dokaz da je ovaj gmaz izgradio karijeru na Contenvim temeljima ...cim su temelji otisli i trebaju se novi udariti gmaz ne zna dje udara ...najveca prevara medju trenerima ...a nije da se nije znalo kad ga je Conte nasamarao , a vodio onakav Milan ...
To ti je kao da odes na Kosevo i pokusas objasniti ljudima da nije jedini krivac trener, jer evo promijenili su 20 trenera u zadnjih 10 godina, a stanje u klubu smrdi iz godine u godinu. Prosjecnom konzumentu fudbala u glavi postoji samo jedan problem: trener. Maxov problem je sto je sa negativnim pedigreom dosao u Juve i prvog dana su ga svi mrzili, sto zbog Milana, sto zbog odlaska ljubimca Contea, sto nije moglo ispraviti ni 5 titula.Mig_Mig je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:12Meni jedna stvar nije jasna? Kako samo Max smeta? Kako nikome Nedved ne smeta? Pa taj covjek u zadnje tri godine vuce najgore odluke u historiji kluba!!! Vrijeme je da se on ocisti,da to mjesto zauzme Alex mozda od iduce godine i Gigi i da klub lici na nesto! Drugo, koliko se ljetos ulozilo? 20m? Pola evrope oborilo rekorde mi na u plusu skoro ostali itd itd. I da, koja budala je ocekivala od ove dvojice iz Ferrarija da ce nesto uraditi. Smijurija u menadžmentu a neko krivi Maxa.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam vise obraza da se pozdravim sa ljudima na ulici. Sakriti se u misiju rupu i cekati bolje dane.
Sto je najgore nakon januarskog mercata se cinilo da stvari idu malo ka naprijed negdje do Villarreala. Nakon ovog danas mislim da nema nazad. Sumnjam da moze Allegri ovo okrenuti, sumnjam da moze iko ali eto. A vakat je i Nedvedu da se pakuje. Samo je pitanje koga za trenera, roster je takav da koju god formaciju izaberes imas bar nekoliko problema. Pitanje je i koliko smiju trositi, ali ovo ljeto se morala podvuci linija. Sad ce se svakako morati cupati u januaru, ali ce biti vec kasno. I dok nisam zaboravio, Di Maria bilo bojkot ili ne, jedva cekam da ode.
Hahahah, jebte kad skontas Maldini, Nesta, Kaka, Ronaldo, Sheva, Ronaldinjo.. Kakav je to samo Milan bio hahahahhajelle je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:14Ma ovo je dokaz da je ovaj gmaz izgradio karijeru na Contenvim temeljima ...cim su temelji otisli i trebaju se novi udariti gmaz ne zna dje udara ...najveca prevara medju trenerima ...a nije da se nije znalo kad ga je Conte nasamarao , a vodio onakav Milan ...
Nocerino, Abate, Emanuelson, Robinho, Van Bomel, Aquilani, Ambrosini, Bonera, Antonini ahaha
Nek se Alex drzi podalje od direktorskih funkcija, ne bi mogao njega zamrzitiMig_Mig je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:12Meni jedna stvar nije jasna? Kako samo Max smeta? Kako nikome Nedved ne smeta? Pa taj covjek u zadnje tri godine vuce najgore odluke u historiji kluba!!! Vrijeme je da se on ocisti,da to mjesto zauzme Alex mozda od iduce godine i Gigi i da klub lici na nesto! Drugo, koliko se ljetos ulozilo? 20m? Pola evrope oborilo rekorde mi na u plusu skoro ostali itd itd. I da, koja budala je ocekivala od ove dvojice iz Ferrarija da ce nesto uraditi. Smijurija u menadžmentu a neko krivi Maxa.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene je razocarao Di Maria. Cigo ostaje cigo. 35 godina, igrao u Spaniji gdje su bukvalno sve gurbeti po ponasanju i nakon toliko iskustva i sa 35 godina u dupetu pored VAR-a on radi ono. Da sudija nije vidio VAR bi ba. A uz to mi se sa njim cjenkali 3 mjeseca da dodje i igra za 6 7 miliona i kao on jedva dosao.
A vezano za poraz, danas je bar Inda izgubio isto pa covjeku bude lakse.
A vezano za poraz, danas je bar Inda izgubio isto pa covjeku bude lakse.
Za tadasnji Juventus spaceshutle ....Sedorf , Nesta , ibra , thiago silva , mexes , gatuzo , Pato , robhino itd ...debilu budi bar nekad realanItalia je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:19Hahahah, jebte kad skontas Maldini, Nesta, Kaka, Ronaldo, Sheva, Ronaldinjo.. Kakav je to samo Milan bio hahahahhajelle je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:14Ma ovo je dokaz da je ovaj gmaz izgradio karijeru na Contenvim temeljima ...cim su temelji otisli i trebaju se novi udariti gmaz ne zna dje udara ...najveca prevara medju trenerima ...a nije da se nije znalo kad ga je Conte nasamarao , a vodio onakav Milan ...![]()
![]()
![]()
![]()
Nocerino, Abate, Emanuelson, Robinho, Van Bomel, Aquilani, Ambrosini, Bonera, Antonini ahaha
Dakle, potezi koji bi morali uslijediti znače u praksi jedno, povratak u 2018 i ispravljanje gresaka kod imenovanja Sarria, prvo shvatiš šta želiš, koji je trener koji to moze sprovesti, dovedes ga i budzet mu stavis na raspolaganje, das mu vrijeme. Prosto kao pasulj. To nije uradjeno tada, samo u postocima, i zato se treba vratiti 4 g unazad i ponoviti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.