NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Cestitke kako god igracima i treneru na pobjedi ,nije se moglo ni vidjet vala igra tako da ne treba pretjerivat ,nita mi nismo vidjeli u prenosu,najbitnije u losim igrama pobijede a igra mora doci i doci ce akobogda.
Ostali me ne zanimaju rezultati bice tu kikseva sviju ima jos puno utakmica .Predobar je gol bio i akcija ali ti prokleti penali ne znam vise sta rec valjada i to krene ,sreca danas nije nam nastetio taj penal promaseni kao protiv Bosne i Jelaha ..
Robiji svaka cast i na brojnosti i navijanju ,cista desetka i sretan povratak kuci svima.
Ostali me ne zanimaju rezultati bice tu kikseva sviju ima jos puno utakmica .Predobar je gol bio i akcija ali ti prokleti penali ne znam vise sta rec valjada i to krene ,sreca danas nije nam nastetio taj penal promaseni kao protiv Bosne i Jelaha ..
Robiji svaka cast i na brojnosti i navijanju ,cista desetka i sretan povratak kuci svima.
Hvala Bogu na pobjedi a nama navijacima da bude Bog na pomoci da zivce sacuvamo ovakvom igron I promasenim penalima
Celik Zenica
Imal kakav info o Salkicu?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Sulejman Salkić je obnovio povredu zadnje lože na utakmici protiv Bosne te trenutno radi individualne treninge van ekipe
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Evo iduca utakmica sve se otvara,Famos kiksao i dolazi nama, Bosna ide na tesko gostovanje kod Žepca koji je danas izgubio nažalost od Koline 3:2 imali su 2:2 do 80 min.
Dakle sve je do nas ali mora se vise igrati, ne samo ubaci loptu u 16.Ta pobjeda bi nas digla iz mrtvih.
Dakle sve je do nas ali mora se vise igrati, ne samo ubaci loptu u 16.Ta pobjeda bi nas digla iz mrtvih.
- Crni gavran
- Kontakt:
Hvala Bogu pobjeda. Sa ovakvom igrom nema lakih protivnika za nas, to je realno. Al hajd ebaji ga, idemo dalje, pa dokle god stignemo.
P.S. Šta mislite igramo Kup i bude nerjeseno i mora se penalima rijesiti utakmice

P.S. Šta mislite igramo Kup i bude nerjeseno i mora se penalima rijesiti utakmice

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
HahahaCrni gavran je napisao/la: ↑18 sep 2022, 18:42Hvala Bogu pobjeda. Sa ovakvom igrom nema lakih protivnika za nas, to je realno. Al hajd ebaji ga, idemo dalje, pa dokle god stignemo.
P.S. Šta mislite igramo Kup i bude nerjeseno i mora se penalima rijesiti utakmice![]()
![]()
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Čestitke igračima
Valjalo bi sada neki termin recimo u 18:00 protiv Famosa, bar drugo poluvrijeme da bude pod reflektorima. Nadam se i cifri od bar 2-2.5 hiljade ljudi

Valjalo bi sada neki termin recimo u 18:00 protiv Famosa, bar drugo poluvrijeme da bude pod reflektorima. Nadam se i cifri od bar 2-2.5 hiljade ljudi

-
- Kontakt:
Ne znam sta hoces dali smo 18 golova u 6 utskmica, imamo najboljeg strijelca lige Durmisa, mozda imamo malu krizu igre, ali to ima svski klub na svijetu u toku sezonrće. Danas rutinska pobjeda, idemo sad dobiti Famos i 1 smo na tabeli
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Repka igra petak, valjda je realno da mi igramo u nedjelju na bilinom. Ne bi bilo lose igrati na kembridzu da preskocimo jedno kolo i sacuvamo travnjak, koliko toliko.
Protiv Famosa pametnije, mirnije i bez srkleta, a ne kao protiv Bosne i sve ce biti ok
Protiv Famosa pametnije, mirnije i bez srkleta, a ne kao protiv Bosne i sve ce biti ok

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
U gostima imamo 12:1 gol razliku, a kod kuce 6:4
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Super. 1000+ ulaznica, show robije, pobjeda od dva razlike, kiks koline i bosne, prvi na tabeli

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Termin?Ako je nocna open nista
Idealan termin bi bio 18:00
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobro je ovo danas bilo kako se Usora branila. Ko je bio zna sta pricam, probijali smo ih po stranama imali par situacija 100%nih pred golom al nije htjela lopta u gol jednostavno, svaki put su se odbranili. Nekad jedan gol odluci tekmu i danas nam se to desilo. 3 boda su nam upisana to je najvažnije.
Čestitke i Robiji, odlični danas
Čestitke i Robiji, odlični danas
- limvolikce1945
- Kontakt:
Samo da kažem za ovo oko prenosa. Znam da je kriza i da se gleda uštedjeti svaka marka, ali ako ima neko ko to već radi (ne znam da li mu se plaća ili ne), pa zar u današnje vrijeme da takvo šta, pobogu, bude ovisno o yebenom produžnom kablu. Pa danas auta idu na baterije, a da ne pričam o tehnici za stream. Ako ovaj lik radi volonterski, ok, trpit ćemo, daj šta daš, ali ako mu se plaća za ovo, onda ga treba dobro iskritikovati, jer posao radi preko qurca.
Ma da nam je samo ovu sezonu izgurat sljedece godine vec Arena sportlimvolikce1945 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 20:48Samo da kažem za ovo oko prenosa. Znam da je kriza i da se gleda uštedjeti svaka marka, ali ako ima neko ko to već radi (ne znam da li mu se plaća ili ne), pa zar u današnje vrijeme da takvo šta, pobogu, bude ovisno o yebenom produžnom kablu. Pa danas auta idu na baterije, a da ne pričam o tehnici za stream. Ako ovaj lik radi volonterski, ok, trpit ćemo, daj šta daš, ali ako mu se plaća za ovo, onda ga treba dobro iskritikovati, jer posao radi preko qurca.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.