Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tu smo negdje bilikolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:28
Tako je ljubaviiiiii!!!
Veoma važna tri boda, svaka čast momci! Hodža i Štila svaka čast! Iskreno pribojavao sam se ove utakmice, Sloga nimalo bezazlena ekipa što su i pokazali večeras u kontrama i polukontrama. Bender odlično postavljanje u situaciji 1 na 1. Sad uživati dok je reprezentativna pauza i onda pametno u Trebinju, a s pobjedom momke čeka 10.000 protiv Zrinjskog... Idemoooo![]()
LegendaIvica je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:31Tu smo negdje bilikolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:28
Tako je ljubaviiiiii!!!
Veoma važna tri boda, svaka čast momci! Hodža i Štila svaka čast! Iskreno pribojavao sam se ove utakmice, Sloga nimalo bezazlena ekipa što su i pokazali večeras u kontrama i polukontrama. Bender odlično postavljanje u situaciji 1 na 1. Sad uživati dok je reprezentativna pauza i onda pametno u Trebinju, a s pobjedom momke čeka 10.000 protiv Zrinjskog... Idemoooo![]()
![]()
Reko sam ja da je Amoah bolji na spicu nego na krilu mada i nije vazno ko ce krilo igrat ako se Galic ne pocne brze rjesavati lopte.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:28Ma u Trebinju MORA Amoah na špica, a Gasal na krilu..
Ili ako ništa obrnuto.
Budem li vidio Dženisa samo će biti patnja gledat 90+ minuta.
Boze sacuvaj strasnooMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:09Jel se drogiraju ovi iz saveza ili im mi dajemo pogresne podatke za broj ljudi na stadionu?
5500![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.