+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:01ali ova potreba kod igraca da prilaze i prigovaraju sudiji i nakon gledanja VAR-a, da sam sudija svakome ko mi pridje odmah bih pokazao zuti mrs u pm
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Otjeras Maxa, dovedes Tuchela, vrate se igraci nakon povreda, jos dva pojacanja u januaru. Ne bih ja otpisao juventus, ukoliko je post sarkastican.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dvije godine u septembru pise Juve osvaja i ovdje i na CL temi, na kraju kurcina, ne mogu mrtvu Monzu dobiti

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
sedmooo kolo brateee
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Najjaci komentar ikad
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Predlažem da Juve i Inter samo razmijene trenere
. Možda se obojica preporode u novim sredinama kao onda kad je Allegri bio skroz propao zadnje sezone sa Milanom pa umjesto u neki klub iz donjeg dijela on prešao u Juve i tamo postao nikad bolji. Mi ionako nemamo para ni da Inzaghiju damo otkaz a kamoli da nekog drugog potpišemo
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jesam nesto izmislio Moratin guzni haveru jel ? postedi nas pametovanja...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Daj Montera 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- nextterrain
- Kontakt:
Kakav glup poraz 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Samo da poselamim ove štakore sto su drkali od kako se tekma u Monzi zavrsila. Nije bas da je isto izgubiti od Monze i od Napolija, al eto ova tekma je jos jedan u nizu dokaza da je ovo najlosija sampionska ekipa ikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Izgubis od yebene Monze i onda izadjes iz rupe u kojoj boravis k'o fol da bi podyebavao. Bas smijesno

Juve osvaja lagano
- BuffonGigi
- Kontakt:
A pogotovo da poselamim kralja svih štakora...Splintera
Lik ima tulumbu umjesto mozga, dvije lijeve ruke i noge, ociju vise nego zuba, a to bi meni nesto da replicira...ono 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
dachodachoni
- Kontakt:
Jel igro prevarant de keteljer?
- BuffonGigi
- Kontakt:
kad će ti programirati treći post? imaš onu krinžotinu sa roštiljima, i ovaj sa CDKom. Nadam se da će v2.0 bota biti bolja
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.