Eno i majstor za pivo napravio svoj ginbombaysaphire je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:45Tako je , znaš kako ide![]()
Ubjedljivo najmanji mamurluk bude , idealno piće![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Treba otići i probatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 16:59Eno i majstor za pivo napravio svoj ginbombaysaphire je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:45Tako je , znaš kako ide![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dobar je Majstor ali je poskupo. Generalno mislim, ne znam za taj gin.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 16:59Eno i majstor za pivo napravio svoj ginbombaysaphire je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:45Tako je , znaš kako ide![]()
![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
jel na fazon Vucka ..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Imam bolonjskog bišona, ali želim još jednog psa da ovaj ne ostaje sam. Kojeg je najbolje uzeti?
- bavariapivo
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šta kaže, tekst i muzika Inas
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
dachodachoni
- Kontakt:
E kakav si ti debil kad ti je smrk babuka i idol 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smece od covjeka koje treba da krepa, al je inasu otac pa sam tako napiso
#Punoljetstvo
-
dachodachoni
- Kontakt:
Izvinjavam seBosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:22Smece od covjeka koje treba da krepa, al je inasu otac pa sam tako napiso
njoj oko suzi je bila bolja, vidjelo se da je prvi put on radio svoje nesto. Ovo nije lose, ali sto kazes osjeti se jala u muzici i buba u tekstuBosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:12
Šta kaže, tekst i muzika InasBabuka šmrk naredio Jali da postane ghostwriter, flow i tekst pljunuti njegovi.
jedino ti potenciras i konstantno postavljas ovo smece od muzikeBosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:12
Šta kaže, tekst i muzika InasBabuka šmrk naredio Jali da postane ghostwriter, flow i tekst pljunuti njegovi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
benger 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bosnjo je mlad momak. Svaka generacija ima svoje.StevieG8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:43jedino ti potenciras i konstantno postavljas ovo smece od muzikeBosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:12
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jel' i ovo treba da bude rep pjesma?BosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:12
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Daj boze da ikad u BiH spadne ispod 2.9-2.8 maximalno. Mada ja mislim da je 3km ako ikad bude, da se nabijamo nogom u assbavariapivo je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:25Jeste, šure mi poslao sliku sa benzinske, super samo €1,35
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- bavariapivo
- Kontakt:
Koja je trenutna cijena u BiH?Sage je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:07Daj boze da ikad u BiH spadne ispod 2.9-2.8 maximalno. Mada ja mislim da je 3km ako ikad bude, da se nabijamo nogom u assbavariapivo je napisao/la: ↑18 sep 2022, 21:25Jeste, šure mi poslao sliku sa benzinske, super samo €1,35
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, nerkolfc, RacioEmocionalan i 5 gostiju.