Da, kao recimo protiv Širokog na Grbavici kad smo u prvom trebali zabiti minimalno tri komada pa ga primili u sudijskoj nadoknadi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i Trapatoni sa klupe vam ne konta odakle mu toliko bodova.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Poruka za dušmane, mogu da ga p...opuse !
Kmecite jufke
Kmecite jufke
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- Kockoglavi
- Kontakt:
https://www.****.ba/mobile/clanak/BiH/619327 hahaha. Sour.e.ba

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ono što je mene razočaralo kao čovjeka i zašto nisam došao na press konferenciju je da smatram da bi klub poput Željezničara trebao imati boljeg kapitena od ovog što ga sada ima. Gospodin Kosorić je večeras više ličio na indijanca, a ne kapitena. Ipak to mu je neko dozvolio.
Radili su opstrukciju igre u posljednjih 20 minuta, Umjestoi 20, igralo se samo 5. Smatram da to klubu kao što je Željezničar ne treba, posebno kada igra protiv jedne ekipe koja je tek ušla u ligu.
Moramo tražiti da nam fudbal bude mnogo bolji, a ne da se služimo seoskim trikovima kako bismo došli do tri boda", rekao je Ćurguz.
Radili su opstrukciju igre u posljednjih 20 minuta, Umjestoi 20, igralo se samo 5. Smatram da to klubu kao što je Željezničar ne treba, posebno kada igra protiv jedne ekipe koja je tek ušla u ligu.
Moramo tražiti da nam fudbal bude mnogo bolji, a ne da se služimo seoskim trikovima kako bismo došli do tri boda", rekao je Ćurguz.
Sve upravu covjek, ubacivali su 5 puta loptu u teren , odugovlacili , kapiten se udarao i seljacke folove prosipao kao da sa Realom gospodin igra a ne sa Slogom, seoska prava ekipa.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ko gubi ima pravo da se ljuti....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Takav im je trener, takvi su im navijači, takav im je klub.Kockoglavi je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:35Gospodin Kosorić je večeras više ličio na indijanca, a ne kapitena. Ipak to mu je neko dozvolio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kme kme 
-
- Kontakt:
Kolko petari brinu i pricaju o nama, samo da bi probleme unutar svog kluba gurnuli malo pod tepih. Brinite vi ljepotani malo o tome kako ispuniti najave da cete postati Dinamo ove lige za 2 kuke. Kakvi su vam odnosi na relaciji trener-igraci, zasto se ne radi "vas" teren, kakvi su vam (ne)odnosi medju navijacima i kamo dalje rodjace kad vam vidovita Djemila baci kasike Mirvicu, a jedna trehne sa stola (sto jeni dobro).
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 18 sep 2022, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Smiri se. Uzmi nešto za smirenje, jetra će ti puknuti. Kompleksi te opasni pucaju non stop i ti ćeš za mene i sve navijače reći da smo indijanci. Kad si od mene tako nešto za sve Pitare čuo da sam rekao?joker90 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:46Takav im je trener, takvi su im navijači, takav im je klub.Kockoglavi je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:35Gospodin Kosorić je večeras više ličio na indijanca, a ne kapitena. Ipak to mu je neko dozvolio.
Gadi mi se kakve gadosti pišeš ne danima ili mjesecima, već godinama u vezi tvog podmuklog podyebavanja i vrijeđanja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Koristimo sve raspoloziva sredstva na terenu dok smo igracki slabi u ovom periodu, a ne ko vi van terena igrarije, pa opet bez hodze haman ne mozete gola zabit.
U Mostaru sudac ladno isključi igrača Zrinjskog na utakmici protiv želje. Zasluženo drugi žuti.
A ovo večeras je direkt crveni i minimum tri utakmice kazne.
Al željo je to gdje ćeš to njima...N a svakoj domaćoj utakmici imaju barem dva crvena ali gdje ćeš to željo je to. Postao je pravi krkanski tim.
A ovo večeras je direkt crveni i minimum tri utakmice kazne.
Al željo je to gdje ćeš to njima...N a svakoj domaćoj utakmici imaju barem dva crvena ali gdje ćeš to željo je to. Postao je pravi krkanski tim.
- Meraak1921
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
elevenblues je napisao/la: ↑18 sep 2022, 23:58Koristimo sve raspoloziva sredstva na terenu dok smo igracki slabi u ovom periodu, a ne ko vi van terena igrarije, pa opet bez hodze haman ne mozete gola zabit.

Trenutno korisnika/ca: Firebase, supervizor i 29 gostiju.