Nije,ali kad si vec spomenuo,ovaj sto je usao mislim u drugom kod dobojlija,Zajic,vec 11 kola majstorski igra.Miran na lopti,kvalitetan pas,solidan udarac,zna zabit,asistira,pametan.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa s obzirom da bi u Trebinju mogli vidjeti gore Santosa-Amoaha-Gasala, te onda ne moraš trpiti U21 u sredini gdje bi bili Hodžić-Hajdarević-Štilić te linija gdje se nalaze igrači iza Štile ne bi bili problem.
Problem u sredini ti direktno pravi pravilo koje traži dvojicu U21 i tu sva priča prestaje, a nemaš gdje drugog uvaliti osim u sredini. Sreća pa je Drina mlad i super štoper.... Te nam je lakše što je iz tog zaštićenog godišta...
Problem u sredini ti direktno pravi pravilo koje traži dvojicu U21 i tu sva priča prestaje, a nemaš gdje drugog uvaliti osim u sredini. Sreća pa je Drina mlad i super štoper.... Te nam je lakše što je iz tog zaštićenog godišta...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
"Zlatne koke" Amar Drina i Armin Hodzic
Štilu je suvišno komentarisati, ako sad Štila igra loše, kako igra dobro ?
Amoah sve bolji i bolji, šteta što nema boljeg beka, Galić ne znam šta se dešava tom momku. Santos i Malić preblizu stoje, bukavlno jedan uz drugog.
Haracic, Beća, Kosorić, Bender korektno odrađen posao.
Bitna 3 boda, idemo dalje, mali odmor i onda po nove bodove u Trebinje!
Štilu je suvišno komentarisati, ako sad Štila igra loše, kako igra dobro ?

Amoah sve bolji i bolji, šteta što nema boljeg beka, Galić ne znam šta se dešava tom momku. Santos i Malić preblizu stoje, bukavlno jedan uz drugog.
Haracic, Beća, Kosorić, Bender korektno odrađen posao.
Bitna 3 boda, idemo dalje, mali odmor i onda po nove bodove u Trebinje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Izuzetno losa igra i veoma vazna 3 boda.
Vec par kola igramo dosta sporo i bezidejno, lopta kruzi na nasoj polovini i onda na stranu i to je to, vec svi pocinju duplati Santosa i nema toliko fajde od njega jer pomoci beka nema igra 1 na 2 konstantno, malic je hendikep, druga strana slicna prica.
Nadam se da ce se nesto malo promijeniti poslije pauze i doci do nekih noviteta u igri.
Vec par kola igramo dosta sporo i bezidejno, lopta kruzi na nasoj polovini i onda na stranu i to je to, vec svi pocinju duplati Santosa i nema toliko fajde od njega jer pomoci beka nema igra 1 na 2 konstantno, malic je hendikep, druga strana slicna prica.
Nadam se da ce se nesto malo promijeniti poslije pauze i doci do nekih noviteta u igri.
Utisci su se slegli, pa da počnemo. Što se tiče same utakmice i protivnika, igrali smo ekipe koja zna igrat fudbal, koja ima dobru tranziciju, koja igra ofanzivno i protiv ekipe koja ima glavu i rep. U ovoj ekipi Sloge ima bar 2-3 igrača koja bi lagano igrala u prvih 11 našeg Želje (prvenstveno Kulenović, pa onaj lijevi bek, frajer trči ko konj, a za oko mi je zapao i igrač s brojem 6 koji je ušao u drugom poluvremenu, zna baratat s loptom). Što se tiče naših, navijači opet nevjerovatan vjetar u leđa, biti večeras na tribinama i prisustvovati svemu ovome... stvarno fenomenalan osjećaj. Igrači svi za jednog, jedan za sve - fenomenalni svi, bilo je tu nekih sitnih grešaka al to se da sve ispravit. Drina odličan, na njemu će se ogromne pare uzet. Hodža najbolji vezni lige i ne bih mogao zamisliti trenutno ekipu bez njega, sve zaustavlja, na svim stranama ga ima, naprijed, nazad, lik bukvalno ne staje svih 90 minuta. Galić i Malić danas solidno, iako je Malić imao više grešaka, al eto mlad je, šta ćemo... Amoah i Santos zvjerke, po 3 igrača idu na njih, Tucetu svaka čast što ih je doveo. Haračić odradio onoliko koliko je mogao, sačuvao je odlično loptu u par navrata, pravio kretnje kako bi stvarao prostor krilima. Sve u svemu - danas su svi bili solidni, idemo sad dobit Leotara yebenog pa onda na Zrinji nek nas bude kao i večeras, ja zadovoljan. Volim te ŽELJO
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Broj 6 - Zajić.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:32Utisci su se slegli, pa da počnemo. Što se tiče same utakmice i protivnika, igrali smo ekipe koja zna igrat fudbal, koja ima dobru tranziciju, koja igra ofanzivno i protiv ekipe koja ima glavu i rep. U ovoj ekipi Sloge ima bar 2-3 igrača koja bi lagano igrala u prvih 11 našeg Želje (prvenstveno Kulenović, pa onaj lijevi bek, frajer trči ko konj, a za oko mi je zapao i igrač s brojem 6 koji je ušao u drugom poluvremenu, zna baratat s loptom). Što se tiče naših, navijači opet nevjerovatan vjetar u leđa, biti večeras na tribinama i prisustvovati svemu ovome... stvarno fenomenalan osjećaj. Igrači svi za jednog, jedan za sve - fenomenalni svi, bilo je tu nekih sitnih grešaka al to se da sve ispravit. Drina odličan, na njemu će se ogromne pare uzet. Hodža najbolji vezni lige i ne bih mogao zamisliti trenutno ekipu bez njega, sve zaustavlja, na svim stranama ga ima, naprijed, nazad, lik bukvalno ne staje svih 90 minuta. Galić i Malić danas solidno, iako je Malić imao više grešaka, al eto mlad je, šta ćemo... Amoah i Santos zvjerke, po 3 igrača idu na njih, Tucetu svaka čast što ih je doveo. Haračić odradio onoliko koliko je mogao, sačuvao je odlično loptu u par navrata, pravio kretnje kako bi stvarao prostor krilima. Sve u svemu - danas su svi bili solidni, idemo sad dobit Leotara yebenog pa onda na Zrinji nek nas bude kao i večeras, ja zadovoljan. Volim te ŽELJO
Željezničar za život cijeli!
Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Krenuo sam na utakmicu, pozdravili se, zaželio je sreću našem Želji, a ja mu kažem kad se vratim da me čeka da komentarišemo tekmu. U 75. minuti mi, dolazi poruka i poziv.
Poz svima. Čuvajte sebe svoje najmilije.
Krenuo sam na utakmicu, pozdravili se, zaželio je sreću našem Želji, a ja mu kažem kad se vratim da me čeka da komentarišemo tekmu. U 75. minuti mi, dolazi poruka i poziv.
Utakmica zrela za remi, ali 3 boda su ponovo izvukli navijaci i podrška se tribina. Ovakvih utakmice je prošle sezone bilo 3,4 na Grbavici.
Mulalić i dalje ne zna pogoditi izmjenu, a kamoli na vrijeme.
Mulalić i dalje ne zna pogoditi izmjenu, a kamoli na vrijeme.
-
- Kontakt:
Nema pljuvaca ne tjera se Edis sad jel? Šajpi u stau pljuvacima Sablja, stranim a i domaćim! MELJI!
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Branili bi se 120 ako treba samo da nisu primili gol, vidio si prvih 35 minuta kakav su bunker bili napravilikontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:37Bravo momci![]()
Izuzetno važna pobjeda, Hodžić i Štilić strašne partije. Sloga me iznenadila, jedna od rijetkih "manjih" ekipa koja je došla da igra fudbal a ne da se brani 90 minuta.
Idemo dalje![]()
Rahmet mu duši, buraz. Želim tebi i tvojoj familiji mnogo snage i sabura u narednom periodu.ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
-
- Kontakt:
Basum sagosum brate, da mu dragi Allah podari lijepi džennet a vama saburExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- MocMahale444
ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Basum sagosum.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Iskreno saucesce care, drzi se.ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Basum Sagosum brate tebi i tvojima.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hvala vam svima od srca braćo za iskreno saučešće. Dostum sagosum.
Željezničar je uvjek bio dio nas. Dio mene.
Sinoć noć za pamćenje u našoj dolini ćupova.
Onda ta 75.min
Nedostajat će mi njegove analize utakmica, njegova iščekivanja kad se vračam s gostovanja.
Danas moj sin pravi prve korake na Željinom jugu, tamo gdje sam ja uvijek stajao. Život se nastavlja. Plava porodica živi. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Volim vas sve i čuvajte se
Željezničar je uvjek bio dio nas. Dio mene.
Sinoć noć za pamćenje u našoj dolini ćupova.
Onda ta 75.min
Nedostajat će mi njegove analize utakmica, njegova iščekivanja kad se vračam s gostovanja.
Danas moj sin pravi prve korake na Željinom jugu, tamo gdje sam ja uvijek stajao. Život se nastavlja. Plava porodica živi. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Volim vas sve i čuvajte se
Dobro je bilo ono sinoć, baš dobro. Igrali smo protiv druge najefikasnije ekipe u ligi i ovo im je prvo gostovanje na kojem nisu zabili gol. Baš su dobra ekipa, pokušavaju igrati fudbal, brza tranzicija lopte, ali isto tako i mnogo griješe.
Drina je bio sjajan, ali baš dobar i samo njega bih izdvojio, možda i Hodžića, isključivo zbog trke, nema gdje ga nema. Naš Esteban Kambiaso.
Edis mora mnogo raditi sa Amoahom i Santosom, prečesto ostaju nedorečeni. Sve odrade dobro, oslobode se igrača, uđu u prazan prostor i onda se ništa ne desi. Jednostavno je šteta ne iskoristiti ogroman ofanzivni potencijal koji imaju i Štilu koji je tu da odigraju sa njim sve što zamisle. Ovdje posebno mislim na tranziciju u kontrama i polukontrama, često nam se dešava da igrači ne znaju na koju stranu treba da vuku, pa se spetljaju ili uspore akciju. Bekrić im je ponovo u svega par minuta pokazao kako je fudbal jednostavna igra i kako sve može školski.
Trećina prvenstva je iza nas, a stanje na tabeli poprilično dobro. Valjalo bi da danas bude neriješeno u Mostaru ili pobjeda Veleža, da pitari uđu u zaostatak. Zrinjski ima tri preteške utakmice koje mora nadoknaditi, pa ćemo vidjeti. Još uvijek je cilj Evropa, ali već bi se moglo razmišljati o nekim pojačanjima na zimu.
Drina je bio sjajan, ali baš dobar i samo njega bih izdvojio, možda i Hodžića, isključivo zbog trke, nema gdje ga nema. Naš Esteban Kambiaso.

Edis mora mnogo raditi sa Amoahom i Santosom, prečesto ostaju nedorečeni. Sve odrade dobro, oslobode se igrača, uđu u prazan prostor i onda se ništa ne desi. Jednostavno je šteta ne iskoristiti ogroman ofanzivni potencijal koji imaju i Štilu koji je tu da odigraju sa njim sve što zamisle. Ovdje posebno mislim na tranziciju u kontrama i polukontrama, često nam se dešava da igrači ne znaju na koju stranu treba da vuku, pa se spetljaju ili uspore akciju. Bekrić im je ponovo u svega par minuta pokazao kako je fudbal jednostavna igra i kako sve može školski.
Trećina prvenstva je iza nas, a stanje na tabeli poprilično dobro. Valjalo bi da danas bude neriješeno u Mostaru ili pobjeda Veleža, da pitari uđu u zaostatak. Zrinjski ima tri preteške utakmice koje mora nadoknaditi, pa ćemo vidjeti. Još uvijek je cilj Evropa, ali već bi se moglo razmišljati o nekim pojačanjima na zimu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Basum sagosum, neka mu je lahka zemlja paša moj. Budi jak.ExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:43Braćo moja. Večeras dok sam bio na jugu, javljaju mi da mi je otac preselio.
Željezničar za život cijeli!