Mora da je gey lobi prevlado. Kakav klub, takvi i navijaci. Samo sto vi niste obicni geyevi, vi ga volite samo primati u bulju. Dakle, buljaši.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:23Jel to ona godina kad zeljo kupljenu titulu nije bio u stanju osvojiti? Zar jos boliGanola1921 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:09Ta ti debilu pricas, kako te nije stid ista pricat nakon one poklonjene titule u bjeljini!?miki651 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:02U Mostaru sudac ladno isključi igrača Zrinjskog na utakmici protiv želje. Zasluženo drugi žuti.
A ovo večeras je direkt crveni i minimum tri utakmice kazne.
Al željo je to gdje ćeš to njima...N a svakoj domaćoj utakmici imaju barem dva crvena ali gdje ćeš to željo je to. Postao je pravi krkanski tim.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A najsmjesnije je kad zijane kone onda krenu psovati i je.bavati svojim od-do, tjeraju sve od cistacice do Mirvica i tako par dana pa se malo stisaju. Onda pocnu razglabati o iducoj utakmici, ko bi trebao igrati, na kojoj poziciji bla bla bla...u tom Zeljo odigra tekmu i pobjedi i oni se valjda od muke vrate je.bavati svojim od-do, a jos nisu ni odigrali kololet3 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:31Kod kona pjena party, kod čovketovih pudlica mudojed.elevenblues je napisao/la: ↑19 sep 2022, 00:26A jest Zeljo uzbunu digo, gledaj ih sto su se raspisali masala![]()

Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 19 sep 2022, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
nakon ovog ide jedan brufencic

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Teze im pada pobjeda siromasnog Zelje nego njihova pobjeda bogatih pitara.4 precke stative vratice im se to danas sa samo 1 stativom i 2 precke uz promasen penal.
Boli i ne prestaje

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Željo nakon pet godina bod više od Pitara ima, ne možeš do riječi doći od njih, kao da su prvaci.
Šta bi bilo tek titulu da osvoje.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Dobili Slogu iz Doboja, gledaj pomame
Dobri ste, i Sablja se smirio, nije nervozan više.
Ne znam što mi to ne bi trebali spavati, skoro smo odmjerili snage, vidjeli smo sve.
Vi sretni na kraju, mi
, a ono neriješeno na Grbavici
Spremajte se za Zenicu

Dobri ste, i Sablja se smirio, nije nervozan više.
Ne znam što mi to ne bi trebali spavati, skoro smo odmjerili snage, vidjeli smo sve.
Vi sretni na kraju, mi

Spremajte se za Zenicu

Koševo Zapad
Joj pitara, jesu se uznemirili.
Ova tema je postala zivo s*nje, kad god udjem prepucavaju se pitari i manijaci ko djeca u skoli ko vise klikera ima
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- grbavicka1921
- Kontakt:
CurGuza ga dobi zguza.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Samo fukara ostaje fukara!
- siroki1991
- Kontakt:
A mi sutimo i smijemo im se s 1.mjesta (i utakmicom manje) haha. Inace sinoc pravi derbi na terenu i na tribinama (preko 4.000 gledatelja), steta sto to ovaj portal ne isprati malo bolje...
- Shategabri
- Kontakt:
Kad se na taj fazon prepucavaju Sloboda-TC, onda ti ne smeta?
Velež-Zrinjski?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Svaka čast, šutite i radite.siroki1991 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 09:35A mi sutimo i smijemo im se s 1.mjesta (i utakmicom manje) haha. Inace sinoc pravi derbi na terenu i na tribinama (preko 4.000 gledatelja), steta sto to ovaj portal ne isprati malo bolje...
Opet, nije realno da tu ostanete. Ako uhvatite Evropu, puna šaka brade.
Rezultati su iznad mogućnosti ekipe ako se vodimo utakmicom koju ste s nama odigrali.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Sta se ovo desava na forumu. Da ovo nije Zeljo sta konacno osvojio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bez da ikog omalovazam ili da uzdizem zelju, al objektivno s obzirom na situaciju u kojoj smo se nalazili proteklih godina i krizu iz koje jos nismo izasli, mislim da nasa igra, posjeta, podrska i rezultati zasluzuju respekt 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Pa zato i jeste u hajpu i euforiji. Niko ziv, a najmanje vi koji pratite klub, nije ocekivao ovoliko bodova koliko imate.
Razumljiva je blaga euforija kod vas.
Razumljiva je blaga euforija kod vas.
- FKS -
U tolikoj su euforiji da su zaboravili i na stečaj, prodaju imovine, Diklizića, deceniju bez titule. Šta 3 boda protiv Sloge mogu uraditi! Golem li si Željkane! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Na putu su da uzmu jesenju titulufeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:11Sta se ovo desava na forumu. Da ovo nije Zeljo sta konacno osvojio

Koševo Zapad
Danas igra Fk Mora Se i Nama Vratiti. Jel danas taj dan?