EDIT: i jos jedan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma brate, nema se sta nama vratiti, tvrdoglavi debil na klupi ne pomislja na promjenu formacije ili makar igraca. Luzeri bili, luzeri ostali.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 sep 2022, 20:00Nema šta , dobro smo igrali ali ovo je ona utakmica da se igra do sutra mi ne bismo dali gol . Vratiće nam se ovo kasnije , jedino žalim što smo čekali gol da primimo da onda pokažemo koliko možemo .
Duga je sezona buraz , danas smo po meni igrali dosta dobro poslije primljenog gola , prelako smo stvarali šanse ...Surreal je napisao/la: ↑18 sep 2022, 20:02Ma brate, nema se sta nama vratiti, tvrdoglavi debil na klupi ne pomislja na promjenu formacije ili makar igraca. Luzeri bili, luzeri ostali.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 sep 2022, 20:00Nema šta , dobro smo igrali ali ovo je ona utakmica da se igra do sutra mi ne bismo dali gol . Vratiće nam se ovo kasnije , jedino žalim što smo čekali gol da primimo da onda pokažemo koliko možemo .
LA REPUBBLICA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Zaniolo; Abraham.
GAZZETTA DELLO SPORT (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Zaniolo; Abraham.
IL TEMPO (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham.
IL MESSAGGERO (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Zaniolo; Abraham.
CORRIERE DELLO SPORT (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Zaniolo; Abraham.
CORRIERE DELLA SERA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.