Osttribine je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:17
holyman je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:08
Osttribine je napisao/la: ↑19 sep 2022, 11:48
Ne znam samo čime je toliku podršku Fedja zaslužio, sa ovim rosterom koji ima jos ce vas ubijediti da je eventualno igranje Evrope čudo nad čudima, prva tri kola poletio u nebesa, qrcio se maksimalno kako je to neko novo Sarajevo, kako su prethodnici lose radili, isto da mi cekamo jedno 30 godina titulu, a cinjenica je da smo duplu krunu prije par godina osvojili.
Fale mi njegove izjave jos od pripremnih utakmica, znaci fantazija
Usutio se sad, jos poceo i pomocnike slati da najavljuju utakmice
Metar i sedamdeset i koji cm, a jedva ulazio u tunel na stadionu Kosevo prve tri utakmice, pa Arteta i prepisivanje, cirkus
Titulu nisam ocekivao, ali sam sa ovim rosterom, obavljenim pripremama, redovnim platama ipak ocekivao da cemo se duze "boriti" za istu, a ne iz kombinacije otpadati vec u Septembru, a kako bodove sakupljamo izgleda da ce nam slijediti grcevita borba za Evropu, a nakon sto mozda istu i ostvarimo sa najskupljim kadrom lige "Arteta" ce to predstaviti kao podvig. Na sta spadosmo, titule smo u doba "virsli" najavljivali, a ako nista Evropu gotovo redovno igrali.
Pa evo već je obrnuo pitare da budu zadovoljni ako se izađe u evropu. AKO.
Igra na kartu da je sve do sada bilo u khurcu i kako je on došao na novo rađanje kluba i da tek stvara ekipu, a činjenica je da je jedan od rijetkih koji je svako pojačanje dobio na tanjiru, odradio full pripreme, utakmice protiv koga i gdje je htio, igrao je.
Svi prije njega su imali barem 3x lošiju ekipu, bez priprema, bez plata (znaju svi kako je voditi svlačionicu koja je nezadovoljna i gladna) i svi su imali bolje rezultate i makedonac i sablic i chetinko, znači ovo je blagi propast.
Ekipa sa 7 dizelaša koji nisu bili spremni ni za 60 minuta u cugu su uzimali titule, kupove, igrali playoffove i nisu primali 15 golova u par kola.
Nisam za stalnu promjenu trenera, podrzavao sam Vasoskog uprkos losim rezultatima, ali ovaj je premasio sve.
Pitari se idalje primaju na ove suteve, precke, stative i ostale gluposti, a mi poslije 10 kola imamo vise primljenih golova od faking posusja koje ispada iz lige.
Znaci tu automatski staje sva podrska dok se ne promijeni komplet strucni stab, a igracima odbiju svi moguci bonusi u 2022, nema vise price i nema nikakvog pravdanja ko god ovdje slinio gluposti o stalnim promjenama itd.
Da mi je neko rekao prije 6 mjeseci da će ugašena plava fekalija biti ispred nas, hrakno bih ga.