sjecam se pretprosle godine, bilo valentinovo, rodjendan joj i osmi mart, tad sam dobro istreso dzepove
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ko je pametan trazit ce curu tek nakon februara i marta
sjecam se pretprosle godine, bilo valentinovo, rodjendan joj i osmi mart, tad sam dobro istreso dzepove
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I nakon Maja ...valja rostiljati s njom 
Danas dan veoma dobro prosao,ja zadovoljan ona zadovoljna

Danas dan veoma dobro prosao,ja zadovoljan ona zadovoljna
A C A B !
Najbolje zimi imati djevojkuPuma je napisao/la:Ko je pametan trazit ce curu tek nakon februara i marta![]()
pije caj koji je 1 do 1.5km
- Megamon
- Kontakt:
Ne pijem alkohol al' uzivam u ovoj pjesmi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Ne pijem alkohol al' uzivam u ovoj pjesmi![]()
[youtube][/youtube]
bravo megamon dobar izbor
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
melanholicar
- Kontakt:
Ne bih se baš složio,iz ličnog iskustva.Najbolje zimi imati djevojku
pije caj koji je 1 do 1.5km
Jbg krenemo na čaj kobajagi od brusnice,valjda dobar za jajnike i mokraćne kanale,iako ja nevjerujem baš previše babinim pričama. Jbg minus veliki,njoj curi nosić ,iako je svjesna da u džepu imam za dva čaja i eventualno za trećeg možda,ona napominje da joj je nosić proštirao te kako joj se rukav ne prlja,dakle palome koje su minimum 20 feninga.Zatim tokom ispijanja čaja (pod pretpostavkom da ne puši) sjeti se kako bi mogla uzet Chips,dakle još 60 feninga,jer veli nije baš najbolje pit ništa na gladan stomak.Nakon popijenog i pojedenog postoji mogućnost klizanja na ledu,gdje može biti katastrofalnih fizičkih padova sa nevjerovatnim posledicama,al ono što je gore za kokuza je njen prijedlog da bi se mogla u medjuvremenu još popiti i kafa ili eventualno kupiti neka dnevna novina (naravno ako je u pitanju ikoliko intelektualno sposobna cura koju tračevi ne zanimaju,da ne pričam koliko koštaju trač novine):
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Megamon
- Kontakt:
melanholicar je napisao/la:Ne bih se baš složio,iz ličnog iskustva.Najbolje zimi imati djevojku
pije caj koji je 1 do 1.5km![]()
Jbg krenemo na čaj kobajagi od brusnice,valjda dobar za jajnike i mokraćne kanale,iako ja nevjerujem baš previše babinim pričama. Jbg minus veliki,njoj curi nosić ,iako je svjesna da u džepu imam za dva čaja i eventualno za trećeg možda,ona napominje da joj je nosić proštirao te kako joj se rukav ne prlja,dakle palome koje su minimum 20 feninga.Zatim tokom ispijanja čaja (pod pretpostavkom da ne puši) sjeti se kako bi mogla uzet Chips,dakle još 60 feninga,jer veli nije baš najbolje pit ništa na gladan stomak.Nakon popijenog i pojedenog postoji mogućnost klizanja na ledu,gdje može biti katastrofalnih fizičkih padova sa nevjerovatnim posledicama,al ono što je gore za kokuza je njen prijedlog da bi se mogla u medjuvremenu još popiti i kafa ili eventualno kupiti neka dnevna novina (naravno ako je u pitanju ikoliko intelektualno sposobna cura koju tračevi ne zanimaju,da ne pričam koliko koštaju trač novine):
A ono kojim slucajem zaboravi kapu pa moras uletiti cvaju za kapu,nisi o tome razmisljao
Pocinjes da mi se svidjas(nisam nastran
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelanholicar je napisao/la:Ne bih se baš složio,iz ličnog iskustva.Najbolje zimi imati djevojku
pije caj koji je 1 do 1.5km![]()
Svaka cast za ovo , pravo si me nasmijao
Sve je ok , samo ti i ljeti isto to treba ako ne i vise
Valja placati pepsije , kole , ...
Da vam ispricam :
Izasao ja sa djevojkom. Exit basta ja mislim da je bila .... I sjednemo mi , prilazi konobar kao i svugdje
i pita sta cemo popiti .... ja dzentlmen pustim damu da naruci kad ona ni pet ni sest
CJEDJENU NARANDZU
Meni mrak pred oci pao , reko buraz meni daj sta za markicu i po do dvije . Sreca pa nafata neke poznate
raje da mi udjele sadake ... yhebo mater ako nije i sedam maraka bila .... Ne znam kako sam kuci dosao
-
melanholicar
- Kontakt:
Mogući problemi tipa zaboravljena kapa,šal, sj..ane pertle,moguća nezgoda sa vještačkim noktom na desnoj ruci,perut u kosi itd,je jednostavno elementarnim nepogodama u mom slučaju. Isto tako ono sve što sam iznio je realnost današnjih djevojčica i to ako uzmemo u obzir samo one neufurane što se ne stide zarad dokaza poštovanja praznih džepova svog partnera gulit narandžu u parku i umusaviti se o onom drugom tipu ne volim čak ni fantazirati jer se obično radi o tatinim ćerkama ,čije su tate na raznorazne načine stekle imovinu i izigravaju neke velike zaslužnike,vozaju džipove a prije sranja su se kupali u bačvi od rakije,takvih se gnušam.A ono kojim slucajem zaboravi kapu pa moras uletiti cvaju za kapu,nisi o tome razmisljao
Pocinjes da mi se svidjas(nisam nastran )
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Na sutrasnji dan je rodjen zadnji poslanik, Muhammed a.s .
Svi istinski vijernici najmladje religije sjetite se , lijepo je
Svi istinski vijernici najmladje religije sjetite se , lijepo je
ovako...
kupio sam sebi ''samsung gt-s8500...i nesto me interesuje...kad pisem poruku pise da moze stati samo 70 slova..i odma prelazi u sms 2...
da li je ovo do mreze,telefona il sl...i da li se moze povecati broj slova na standardno kako ide...
kupio sam sebi ''samsung gt-s8500...i nesto me interesuje...kad pisem poruku pise da moze stati samo 70 slova..i odma prelazi u sms 2...
da li je ovo do mreze,telefona il sl...i da li se moze povecati broj slova na standardno kako ide...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Do telefona je . Ne moze se to povecavati , smanjivati .
provjeri postavke sms-a. trebalo bi da ima opcija dužina poruke. samo koliko sam imao iskustva, to se često resetuje, pa svako malo se vrati na tih 70 znakova. patnja, pa hajd'.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
haxball??????
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
[quote="adnan_nanda"][youtube][/youtube][/quothahahahhahahahahahah

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Prije bih rekao fizikaadnan_nanda je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jalijajčani

[youtube][/youtube]

Call the coroner!
Zato je najbolje bit solo i imat par "dobrih prijateljica"melanholicar je napisao/la:Mogući problemi tipa zaboravljena kapa,šal, sj..ane pertle,moguća nezgoda sa vještačkim noktom na desnoj ruci,perut u kosi itd,je jednostavno elementarnim nepogodama u mom slučaju. Isto tako ono sve što sam iznio je realnost današnjih djevojčica i to ako uzmemo u obzir samo one neufurane što se ne stide zarad dokaza poštovanja praznih džepova svog partnera gulit narandžu u parku i umusaviti se o onom drugom tipu ne volim čak ni fantazirati jer se obično radi o tatinim ćerkama ,čije su tate na raznorazne načine stekle imovinu i izigravaju neke velike zaslužnike,vozaju džipove a prije sranja su se kupali u bačvi od rakije,takvih se gnušam.A ono kojim slucajem zaboravi kapu pa moras uletiti cvaju za kapu,nisi o tome razmisljao
Pocinjes da mi se svidjas(nisam nastran )
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.