Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Gledam malo ovog Huskovica, tehnicki nije los, mobilan je i prosjecno brz, samo premal je i preslab za poziciju koju zeli igrati..
Ako si vec te konstitucije, moras biti malo agilniji i agresivniji..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Tetalovic nastavlja golgetersku formu, razumijem da je cetvrta Njemacka losa, ali bilo bi dobro da se uskoro okusa u trecoj ili cak cvajti.
⚜️~⚜️~⚜️
što se o njemu priča na ovoj temi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 sep 2022, 16:03Ovaj Tetalovic nastavlja golgetersku formu, razumijem da je cetvrta Njemacka losa, ali bilo bi dobro da se uskoro okusa u trecoj ili cak cvajti.
Huseinbasic na klupi Kelna u Bundesligi. Smajic igrao od prve minute za Keln II i bio strjelac jednog gola.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zolotićevi opet pobijedili, trenutno su šesti na tabeli.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Imao je on nezgodnu povredu duze vrijeme i vratio se i opet jednu laksu tako da jos tu fali kondicije i da udje u pravu formu. Mislio sam da ce ga to kostati karijere jer vecinu tih nasih igraca koji imalo obwcavaju ili koji se povezuju s nama sjebe povreda i propadnu ali srecom ovaj se vraca polako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:42Gledam malo ovog Huskovica, tehnicki nije los, mobilan je i prosjecno brz, samo premal je i preslab za poziciju koju zeli igrati..
Jos samo se nadam da ce nasi nazovi strucnjaci obaviti razgovor s njim dok je vrijeme poslije ce biti kasno i da neki forum strucnjaci nece reci da nam ne trebaju igraci iz austrijske lige iako mladi j perspektivni.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Momcina.Fudbaler Palerma stigao na Grbavicu i učlanio se u Željezničar, pa ‘‘produžio‘‘ na reprezentativno okupljanje

@igrajlopte 🐦
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao 

frajer odbio srbiju kamoli BiH, samo njemacka kazeBenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
prihvatio poziv srbije, piksi bas regrutira igraceVarg je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:22frajer odbio srbiju kamoli BiH, samo njemacka kazeBenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma on je bio u fazonu Srbija ili Njemačka, ništa mimo toga. Otkad je 15 godina imao.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
- BenjooJutub
- Kontakt:
"Imali smo jedan telefonski razgovor početkom septembra gde sam mu objasnio koje su mi namere i želje, primetio sam da nije bilo dileme da li će igrati za Nemačku ili Srbiju naravno da je opredeljen da igra za Srbiju. Dogovor je da u sledećem ciklusu, a to je mart - ako nastavi da igra dobro - to je da debituje za Srbiju i bude na spisku", rekao je Dragan Stojković.Varg je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:22frajer odbio srbiju kamoli BiH, samo njemacka kazeBenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
A sta je onda sa ganjanjem ovih kojima je BiH u opticaju (Jasic, Huskovic, Omic, Kanuric, ….), ko njih obidje, kao piksi samardzica???izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:29Ma on je bio u fazonu Srbija ili Njemačka, ništa mimo toga. Otkad je 15 godina imao.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
Misimovic sigurno ne.EdinjoBos je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:24A sta je onda sa ganjanjem ovih kojima je BiH u opticaju (Jasic, Huskovic, Omic, Kanuric, ….), ko njih obidje, kao piksi samardzica???izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:29Ma on je bio u fazonu Srbija ili Njemačka, ništa mimo toga. Otkad je 15 godina imao.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Kakve veze to ima s ovim što sam ja napisao?EdinjoBos je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:24A sta je onda sa ganjanjem ovih kojima je BiH u opticaju (Jasic, Huskovic, Omic, Kanuric, ….), ko njih obidje, kao piksi samardzica???izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:29Ma on je bio u fazonu Srbija ili Njemačka, ništa mimo toga. Otkad je 15 godina imao.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:34Mogao se je možda zaganjati ovaj Lazar Samardžić, oni su iz Živinica porijeklom... Ali već ga je Piksi kaparisao![]()

Zna se da je moj post isao protiv bagre iz saveza a ne tebe
-
- Kontakt:
O tome se slažemo, nema potrebe da ulazimo u diskusiju uopšte 
Sve da od desetero djece koje bismo doveli pod našu zastavu jedno napravi ozbiljnu karijeru, mi bismo opet bili na dobitku. A realnost je da će ih i više od toga uspjeti.

Sve da od desetero djece koje bismo doveli pod našu zastavu jedno napravi ozbiljnu karijeru, mi bismo opet bili na dobitku. A realnost je da će ih i više od toga uspjeti.
Jel tesko da makar jedan novinar upita „ godp. Petev, kad fudbalska legenda poput piksija moze da ode 2-3 puta na noge momku od 20 godina sa ga privoli da promjeni repr. Dres, zasto vi to neradite i ako vam neko to zabranjuje, recite koje to…“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.