OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:28Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
Fudbaleri AEK-a su se na momente pogubili
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
GOLEMO
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Fedja je izjavio da je cudotvorac jer sa ovakvom ekipom ima ovaj score bodova. 

A realno nisu tad ni zaslužili trofej. Ali, po mom skromnom mišljenju zaslužili su jedan pehar zbog onog pitomog rođeni, koje se izdvaja u masi huliganskih imena.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Je li realno da Pitari kmeče jer im je neko treneru yebo majku na stadionu
Evo što vas Dudić levati spinovanjem na tu priču, nego što ste levati pa ste pali na to.

Evo što vas Dudić levati spinovanjem na tu priču, nego što ste levati pa ste pali na to.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trebali su ga docekati cvjecem !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa što je najgore, dobio je cvijeće prije utakmice, ali 3.14čkica to neće spomenuti, a shizopitari svakako od šlagiranosti ne mogu to svariti

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Shizopitari 

- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsija najludji siOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:28Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
GOLEMO

Pijacari na aparatima
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Brat moj sa zapadne straneAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:39Komsija najludji siOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:28Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
GOLEMO![]()
Pijacari na aparatima
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Dudić to iskusno radi. Već viđeno.TMmanija2012 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:09Kako pitari nasjedaju na Feridove seljacke fore , lik ne pominje lose rezultate , ali pominje kako se njemu psuje sa tribinaMoj Feride budi mangup i reci ispao si bahati papak, a nemoj loše rezultate prikrivati psovkama sa tribina.
Što se tice psovki sa tribina , jel vi uopste idete na tekme ili pratite preko foruma![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
“Nadam se da će se iza pauze vratiti Blagojević. Slomio je ruku, isto da mu je 90 godina, pa mu ne može zarasti. Halilović će biti u boljoj formi.
Osim je kralj i jeste onaj Blagojevic kao djuturum

Osim je kralj i jeste onaj Blagojevic kao djuturum

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- oldschool72
- Kontakt:
bio na stajanju, patlidžan je letio.mostar_mo je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:19Kad smo mogli Baki Sliskovicu pjevati Gala gala gala Baka je budala i gadjat ga paprikom mozemo i ovog seljacica koji je vjesto prebacio pricu van terena polit pivom na njegovo provokativno radovanje i nepostovanje prema klubu koji mu je napravio transfer karijere !
Ende !!!
Velež do groba
Ko sto sam i napiso umalo pitari nisu preokrenuli rezultat.Lekcija svim navijacima u BiH.Sve dok se raspravlja o sudijama,navijacima i trenera ovdje nece dugo bit fudbala tj nogometa ili baluna.Hvala i prijatno.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sreca u nas zapad daleko od terena pa se ne cuju povici kao u GabeliOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:40Brat moj sa zapadne straneAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:39Komsija najludji siOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:28Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
GOLEMO![]()
Pijacari na aparatima

Cuj cude se psovanju na nogometnom stadionu kao da su u kazalistu i gledaju Labudje jezero

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta kažu komšije forumaši za Ikića? Ne upoređuju više statistiku Santosa i Amoaha sa njim. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kakva nezahvalnost prema Dudicu, a napravio vrhunski rezultat u klubu. Sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ima li Google translate na grčki jezik, da se opet fasciniraju...
gol sarajeva je ceznuo za var om
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], Paromlinac, sarajevo19461987 i 21 gost.