FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad mi je jasno sto je Rashid dobio ugovor do nove godine samo
Jos kaze Hadzic "Dugo smo ga pratili"
Yebo ti nas skauting onda.
Cim nema na yt jedan video njegovi hajlajta osim onoga gdje lomi liku nogu sve ti jasno.Zar nije bolje da nam to jedno mjesto stranca zauzima neki stoper koji nam je prijeko potreban ili neki napadac?
Jos kaze Hadzic "Dugo smo ga pratili"
Yebo ti nas skauting onda.
Cim nema na yt jedan video njegovi hajlajta osim onoga gdje lomi liku nogu sve ti jasno.Zar nije bolje da nam to jedno mjesto stranca zauzima neki stoper koji nam je prijeko potreban ili neki napadac?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Obavezno ih pustiti jednu sedmicu dana da odmore. Pa mi smo najumornija ekipa u regionu. Ni brzine ni duel igre. A svo znanje je u nogama Dalare. Virtuoz je tu da poigrava ostale i stvara prilike...grob te yebo, pa mi smo u kyrcu totalnom.
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 19 sep 2022, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bgm sam bio da se gura Dalars ali ovo danas je katastrofa bilo. Previse forsiranja i soliranja, mislim da ga treba malo na klupu poslat da se dohaviza i smiri se u glavi. Sreca pa je rep pauza sada pa se moze avram kolko tolko napucat kondiciono za slkedecu tekmu. Sto se tice ostalih, nama je neophodan napadac, zajedno sa stoperom i to treba biti primarni cilj hadzije preko zimske pauze.
Ikic
Ikic

E **** ti zivot, decko dobio danas prve minute, Mustafic malo vise, prije toga imao pauzu bio bez kluba, fino receno da na njih mozes ozbiljno racunat nakon zimske pauze.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Glupi bošnjo sta god da mu se kaze vjeruje vise nego svojim ocima 

Kakvo računanje brate lijepi crnjo je dobio ugovor do nove godine, njega neće ni bit u ekipi poslije zimske pauze, a evo vidimo i zašto

Samo mi možemo reć da skautiramo i pratimo nekog igrača dugo i onda da taj isti igrač dobije ugovor na 6 mjeseci i ispostavi se da je amater klasičan, moj Hadžija šta si ti gledo i pratio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mene se ovdje napadalo kad sam govorio za Abubakara. Zato sad kažem još jednom: Emire Hadzicu objasni kako si zaradio od Abubakara i ko ti je to omogućio?
Avramovski za 15 min pokazao da je zalutao u ovu ligu.
Nardin najgori napadač u ligi. Za njega je Guzina Benko
Avramovski za 15 min pokazao da je zalutao u ovu ligu.
Nardin najgori napadač u ligi. Za njega je Guzina Benko
Bukvalno se ovako osjecam vec nekih mjesec mozda i vise

You are someone else I am still right here
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Naš najbolji igrač i najbolje krilo lige, oko njega se treba tim pravit.
- Osttribine
- Kontakt:
Sta je rec, podrska Dudlagi i dalje jel, bod po bod dovoljno za opstanka, jos ce i za to reci da je podvig 

Čataković se namješta na šut
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jbt za sta ovi nazovi fudbaleri uzimaju masne pare
Bolje smo mogli iz lige pokupit imali bi vise bodova
Bolje smo mogli iz lige pokupit imali bi vise bodova
Ja to gledam ovako koliko para toliko muzike.Ovde neko ocekuje ekstra igraca za 2,5 hiljade £ ,tesko.
Mi da igramo u regiji sa ovim novcem( budzet) bi ispali, ili se borili za opstanak, u bilo kojoj bivsoj drzavi osim CG i Makedoniji.
Ako ovome dodamo livade na kojima igramo i da smo od nekih ekipa bolji nekih 15,20 % vise,po ovim blatnjavim i neravnim terenima smo bara,bara.
Ako zelimo laganu titulu onda moramo biti kao Dinamo da imamo budzet bar 40 % vecih od ostalih ,i ne moze nam niko nista.Ovako sve je to u 5 deka.
Mi da igramo u regiji sa ovim novcem( budzet) bi ispali, ili se borili za opstanak, u bilo kojoj bivsoj drzavi osim CG i Makedoniji.
Ako ovome dodamo livade na kojima igramo i da smo od nekih ekipa bolji nekih 15,20 % vise,po ovim blatnjavim i neravnim terenima smo bara,bara.
Ako zelimo laganu titulu onda moramo biti kao Dinamo da imamo budzet bar 40 % vecih od ostalih ,i ne moze nam niko nista.Ovako sve je to u 5 deka.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 sep 2022, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ikić lijevo a desno avram . Dzafic iza napadaca. Zar je to teško Dudicu?
Na zimu dovesti napadača,stopera i lijevog beka ( ljevaka a ne ko Tomašević)
Na zimu dovesti napadača,stopera i lijevog beka ( ljevaka a ne ko Tomašević)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ja mislim da smo ozbiljno pogriješili što nismo Kuprešaka iz Širokog završili. Čak ga je ovdje neko prvi prizivao. Sposobniji ljudi na forumu od ćelavog.Neutralan77 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:46Mozda mu dodje zamjena na zimu. Adekvatna zamjena za njega je po mom misljenju radovic. Bolji je od njega za klasu.![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Hamza
Suljic- Avram- Ikic
A ja ne može ovako, mora Mirzino mladunče igrat'
Suljic- Avram- Ikic
A ja ne može ovako, mora Mirzino mladunče igrat'
Joj dalara ima kartone. Poslati dopis savezu da njemu poniste a da se dopisu kartoni desetorici nasih.
Jer dalara je vrejdniji od 10 drugih igraca u Sarajevu...
Jer dalara je vrejdniji od 10 drugih igraca u Sarajevu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Chony533, Dave, Giuseppe1, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, zagorski i 47 gostiju.