Ma ukrali srbima klub sta si mislio na sto ce izaci?!
velez srpski mentalAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:10Ma ukrali srbima klub sta si mislio na sto ce izaci?!![]()
ne cudi me, ali ono sto sam vidio preko tv-a mi djelovalo vise kao porodicno/obiteljska atmosfera nego neka ova ticipna BiH "korida navijacka" scena... u Tuzli uvijek ispadne kao da je najgore ali to je samo zato sto se najbolje cuju urlici, i komentari sa tribina, jer je kamera postavljena medju navijace.brig je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:37Nisi bio protiv Igmana hahamahic je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:11generalno takozvani navijaci u BiH su stoka nekulturna; jedina razlika je sto u Tuzli ne dodje dovoljno navijaca pa se lakse cuju urlici, ali evo sad smo imali priliku to cuti u Gabeli.. isto tako bi bilo u Sarajevu, isto tako je i u Banja Luci (uz dodatak nacionalizma/fasizma)... jedino za sada eventualno Posusje mi djeluje poprilicno mirno i koliko toliko normalno
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, Balorda, Bordo10, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, hazarder, Jadnimi, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, perodeformero, supervizor, Varijantas8, Venom i 93 gosta.