BIlo bi lijepo kada bi neko svijetski poznat i cijenjen stao iza kluba pa podrzao vjerujem da ce Dzeko kada zavrsi karijeru gledati da pomogne Zelji sto je moguce vise i tako bi i trebalo biti uvijek da vratis nesto mjestu gdje si odrastao i skoli koja ti pomogla da ides naprijedZenca1988 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:30Te su mi "legende" najbolje. "Kad otjerate lopove, sredite stvari unutar kluba, onda cu ja doc mozda." Neka Bola, FALA TI kad te nije bilo kad je najteze ne trebas nam ni sad. Al bujrum uclanit se u klub i postat 12 igrac ako imas imalo iskrenih osjecanja prema Celiku, sto stvarno sumnjam.Ironside je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:36Ima li Bolica gdje god koliko se sjecam rekao je da bi bio tu za klub ako se rijesi kriminal i politika evo rijesili smo se kriminala uprava je izbacila politiku radi se na ozdravljenju kluba pa mozda bi ga trebalo pozvati da radi bar kao savjetnik jer njegove veze i poznanstva u svijetu nogometa bi nam sigurno valjale![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Celik Zenica
Nabijem ja te "legende" na qurac vise. Svi bi tudjim qurcem da mlate po .... ne do Bog da se oni nesto remete i svoju guzicu dignu, isti oni kojima Čelika da nije bilo, Boga pitaj kako bi zavrsili. Sad ti takvi isti ne zele da se neko dijete isto tako probije, da osigura sebi egzistenciju, da se mozda nekad provoza u porseu... nego oni imaju, sta ih briga za druge, a jos manje za klub kao instituciju koji im je zivot okrenuo i pruzio toliko mogucnosti.
Neka nama nas, ne trebaju nikako ni dolaziti ni pratiti klub. Svi bi da budu generali poslije bitke, qurko vise i to. Momcima sa juga, momcima i curama u klubu, nama navijacima, odat pocast sto nismo dali da ugase Čelik. Svako je na neki nacin svoj doprinos dao, ali zahvalnica redom nek ide kako sam napisao.
Neka nama nas, ne trebaju nikako ni dolaziti ni pratiti klub. Svi bi da budu generali poslije bitke, qurko vise i to. Momcima sa juga, momcima i curama u klubu, nama navijacima, odat pocast sto nismo dali da ugase Čelik. Svako je na neki nacin svoj doprinos dao, ali zahvalnica redom nek ide kako sam napisao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ironside je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:45Zao mi je samo zato sto je Bola nas proizvod Celika i sto bi trebao da se bori i rukama i nogama da Celiku pomogne koliko moze,ne kazem ja da on sada ubacuje svoje pare u Celik ali vezama i prijateljstvom koje je stekao godinama igrajuci za velike klubove definitivno bi mogli iskoristiti kao veliki bonus ali eto ako nije zainteresovan onda neka je ziv i zdravTruhlo je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:33Otvoreni zagovarac "jak" covjek sistema, protivnik sociosaIronside je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:36Ima li Bolica gdje god koliko se sjecam rekao je da bi bio tu za klub ako se rijesi kriminal i politika evo rijesili smo se kriminala uprava je izbacila politiku radi se na ozdravljenju kluba pa mozda bi ga trebalo pozvati da radi bar kao savjetnik jer njegove veze i poznanstva u svijetu nogometa bi nam sigurno valjale![]()
[/quote
Bola bi trebo makar da se pokaze na BP, mozda se prepozna na nekoj slici, ne treba kesu nosit
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
Možemo li dobiti bar naknadu za treniranje od Fenera.

-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
To je zato sto je pauza u prvenstvu Premijer lige, odnosno reprwzentativna pauza i imat ces jos koji prenos i to ti je zacijelu sezonu, totalni medijski mrak je u federalnoj ligi
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
@redbull ispao si iz forme, pice objave 12ti igrac, ne postavljas ovdje nistaredbull93 je napisao/la:

Gledam na stranici u ovom trenutku 34 pravna lica su 12ti igrac

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dajte nam sudiju Kenana Bekrića protiv Famosa
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Tika taka Muamer Svraka navodno najavljuje pobjedu, bice ovo dobra utakmica
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Idealan termin, nadam se jedno 1500 na tribinama i pobjedi za 1 mjesto
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kao da su mene pitali 

Idealan termin a vidim i idealno vrijeme će da bude, ovu utakmicu treba maksimalno MARKETINŠKI i na sve načine već početi reklamirati jer je po meni ovo jedna od tri najvece utakmice sezone..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da su zivi i zdravi nemojte vise hajpati. Nisu oni za toga. Moj je tim i puna podrska ali iskreno nemaju pojma i jos pure trebaju jesti.
Nek nauce sutat penale ,dati kakvu asistenciju, pa onda.
Zasad nek se trener i ta djeca malo uigravaju godinu dvije mada sumnjam da ce biti i tad nesto od njih al nikad se ne zna.
Odlican termin. Do kraja sezone igrao bi u dnevnom terminu ovako, jer u ovoj seljackoj ligi, dovoljno je sto igraju protiv nas na bilinom, ne loziti majmune reflektorima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Radim, od sabaha do aksama

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma seljaci se naloze na nas pogotovo sto im je čast igrati na Bilinom još pod reflektorima a naši se useru u gaće od publike.
Haahahahahaahaahhahaah, joj sto covjek ubode sa komentarom.

Vjerujte mi prije tekme sa Bosnom bio sam u centru Susa, golman Bosne (nisam ni skonto ko je) sjedi preko puta i prica kako igraju protiv Celika nocnu utakmicu, i da Celik samo protiv njih planira nocnu jer su oni kao sila neka. A prvu protiv Mosevca bila nocna, joj kiklopa lika
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Da li postoji sansa da Celik otvori fitness klub negdje na istoku u onim objektima sto su prazni i da nudi clanovima kluba fitness clanarinu 50% jeftinije mislim da bi nam dugorocno moglo donijeti vise clanova a i neki profit of fitnesa plus clanovi bi imali priliku da se druze sa igracima u odredjenim terminima u fitnesu? Onako Sta mislite vi i po vama prednosti i nedostatci koji bi bili ?
Celik Zenica
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.