Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav rat s interpunkcijskim znacima. Veća borba od one koju vode igman i pijaćari u zoni opstanka.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ajde što je rat popolovio grad Mostar, ali ga je ujedno i naselio seljačinama, i to na obe strane što je po meni veći problem od samog nacionalizma. Sarajevo također dzamahirija žešča (izuzetak su Manijaci), a pogotovo Banja Luka gdje seljakluk, grand/zadruga krkanluk i nacionalizam doživljavaju svoj vrhunac dok pišem ovaj komentar.
Zašto sam izdvojio Manijake, pa to je jedina skupina koja umjesto da se takmiči u psovanju, organizuje se na dan kada nema utakmice i odu u Kupres ili u Oborce tuči druge navijače. Kodeks ispoštovan, obraz sačuvan. Plus što imaju ove standardne navijačke probleme oko droge, noževa, medjutim sve poželjno u domeni navijačkog ludila.
Zašto sam izdvojio Manijake, pa to je jedina skupina koja umjesto da se takmiči u psovanju, organizuje se na dan kada nema utakmice i odu u Kupres ili u Oborce tuči druge navijače. Kodeks ispoštovan, obraz sačuvan. Plus što imaju ove standardne navijačke probleme oko droge, noževa, medjutim sve poželjno u domeni navijačkog ludila.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Uživam kada vi, duduci, koristite termin džamahirija sa ciljem da nešto predstavite lošim, apsolutno ne znajući definiciju džamahirije i oblik vladavine vezan za istu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav čobanizam i seljaklukopalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:10robertkosar je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:20Ovi velezovi navijaci su gola ciganija. Kutura nula bodova. Dzon obraz, seljakljuk sa dna kace.
Aaaaaa eeeeee ebem li vam da vam ebem. Aaaaaaaaaaaaaa , eeeeeeeeeeeeee.
Dobrodošli na Kos. mislim Pionirsku dolinu , blizu je to .
Smješno je da pričaju neki o ponašanju a imaju veoma dug repertoar ispada , tako da molim za tišinu i izvolite se branit !
-
- Kontakt:
Riješit će se i to veoma brzo bar u Mostaru.Koliko se ljudi odselio vani zadnjih godina a koliko još planira ako za 5 godina bude po 1000 ljudi na većim derbijima pisat će se o tome danima.denimen99 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:26Ajde što je rat popolovio grad Mostar, ali ga je ujedno i naselio seljačinama, i to na obe strane što je po meni veći problem od samog nacionalizma. Sarajevo također dzamahirija žešča (izuzetak su Manijaci), a pogotovo Banja Luka gdje seljakluk, grand/zadruga krkanluk i nacionalizam doživljavaju svoj vrhunac dok pišem ovaj komentar.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Jasta demagog lijepi okrenuo priču na par navijača jer igre nisu imali.Zasto niko ne spominje navijače Sarajeva koji su bili na tribini?Niko im ništa nije rekao ni kad su gol slavili,al **** ga demagog je okrenuo priču na posipanje pivom(ne podrzavam) jer nema šta drugo pričati. Ima ekipu koja košta 300-400 milja mjesečno a ne zna kad je zadnji put pobijedio. Al eto vi dalje generalizirajte dobro vam ide.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Brat moj, sto ovaj ubaci mene u prvih 11,ja nikog ne podyebavam,imaju @fera,oko njega je i na nasem istoku 2 m tampon zone...Beduin je napisao/la: ↑20 sep 2022, 08:56Poderali bi ostale ekipe sa foruma ko Leotar Slobodu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Killafrommanilla Vanja8 Sky9
Onlyleft22 Rigoletto
Beduin Herero Mamba Mostarskisin
Svrakino1921
Trener: Opalaopala

Ovi da su bili među onim navijačima Veleža jučer, zgrozili bi se ljudi i rekli jedni drugima - ovdje baš ima primitivaca, hajmo vani. Novi nivo ste postavili, niste možda nešto u fudbalu sila, ali urlici i majmunisanje no.1!opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:10robertkosar je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:20Ovi velezovi navijaci su gola ciganija. Kutura nula bodova. Dzon obraz, seljakljuk sa dna kace.
Aaaaaa eeeeee ebem li vam da vam ebem. Aaaaaaaaaaaaaa , eeeeeeeeeeeeee.
Dobrodošli na Kos. mislim Pionirsku dolinu , blizu je to .
Smješno je da pričaju neki o ponašanju a imaju veoma dug repertoar ispada , tako da molim za tišinu i izvolite se branit !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joge poćeraj bi se postidio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Argeta je dobro i prošao, Husref hordaš jedan je od vas plakao na Hayatu zbog pitarskih zuluma.
I Mostarske kiše kao da su stale
Tebe treba u spic da budes vodja navale.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:46Brat moj, sto ovaj ubaci mene u prvih 11,ja nikog ne podyebavam,imaju @fera,oko njega je i na nasem istoku 2 m tampon zone...Beduin je napisao/la: ↑20 sep 2022, 08:56Poderali bi ostale ekipe sa foruma ko Leotar Slobodu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
Trener: Opalaopala![]()
You are someone else I am still right here
- Beduin
- Kontakt:
Ti si 10ka, danas najtrazeniji igraciVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:46Brat moj, sto ovaj ubaci mene u prvih 11,ja nikog ne podyebavam,imaju @fera,oko njega je i na nasem istoku 2 m tampon zone...Beduin je napisao/la: ↑20 sep 2022, 08:56Poderali bi ostale ekipe sa foruma ko Leotar Slobodu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
Trener: Opalaopala![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad su bili Oborci Manijaci su putovali u Prijedor, eto da naucis nesto.denimen99 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:26Ajde što je rat popolovio grad Mostar, ali ga je ujedno i naselio seljačinama, i to na obe strane što je po meni veći problem od samog nacionalizma. Sarajevo također dzamahirija žešča (izuzetak su Manijaci), a pogotovo Banja Luka gdje seljakluk, grand/zadruga krkanluk i nacionalizam doživljavaju svoj vrhunac dok pišem ovaj komentar.
Nije mi cilj hvaliti manijake, nego isprozivati kockaste glave, seljačine i idiote u Bosni i Hercegovini. Ali eto, vidim ti nemaš problem sa idiotskim ponašanjem navijača, tvoj problem je moje neznanje gdje je neka ekipa putovala koji dan.Suvorov je napisao/la: ↑20 sep 2022, 13:11Kad su bili Oborci Manijaci su putovali u Prijedor, eto da naucis nesto.denimen99 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:26Ajde što je rat popolovio grad Mostar, ali ga je ujedno i naselio seljačinama, i to na obe strane što je po meni veći problem od samog nacionalizma. Sarajevo također dzamahirija žešča (izuzetak su Manijaci), a pogotovo Banja Luka gdje seljakluk, grand/zadruga krkanluk i nacionalizam doživljavaju svoj vrhunac dok pišem ovaj komentar.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Dobro vam ide generaliziranje samo nastavite.Ali eto valjalo bi da se javi neki od navijača Sarajeva koji su jučer bili na tribinama.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Poruka ti je goli kuurac. Poredis stanovnistvo gradova i publiku po stadionima sa navijackom grupom, usput dodajes i da su nozevi pozeljni... nidje veze.denimen99 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 13:31Nije mi cilj hvaliti manijake, nego isprozivati kockaste glave, seljačine i idiote u Bosni i Hercegovini. Ali eto, vidim ti nemaš problem sa idiotskim ponašanjem navijača, tvoj problem je moje neznanje gdje je neka ekipa putovala koji dan.Suvorov je napisao/la: ↑20 sep 2022, 13:11Kad su bili Oborci Manijaci su putovali u Prijedor, eto da naucis nesto.denimen99 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 12:26Ajde što je rat popolovio grad Mostar, ali ga je ujedno i naselio seljačinama, i to na obe strane što je po meni veći problem od samog nacionalizma. Sarajevo također dzamahirija žešča (izuzetak su Manijaci), a pogotovo Banja Luka gdje seljakluk, grand/zadruga krkanluk i nacionalizam doživljavaju svoj vrhunac dok pišem ovaj komentar.
Ako si iz Bugojna sve mi je jasno, nisi ti vidio stadiona u zivotu.
Psiholog, nutricionista i sef ljekarske ekipe: VenamaHrabrihOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
NEMA NAZAD
Joker i Miljacka na istoku sjede i pljuju sve redomholyman je napisao/la: ↑20 sep 2022, 13:53Psiholog, nutricionista i sef ljekarske ekipe: VenamaHrabrihOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!