siluju se zene, ubijaju se ljudi, hocemo i mi ?Espiritosanto je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:10Psuje se Kurtoi u sred Madrida,Zlatanu u Milanu,Figu bacaju svinjsku glavu u Barceloni i sad kao niko ne psuje nego naši navijačiRodjeni81 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:06Ne bih da se preko ovog sranja iza nickova raspravljam o ustanovama i slicnom.OldFashioned je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:43Imaju ustanove za takve kao ti, od tribine ste ciganluk napravili
Na utakmici ili navijam ili sjedim i gledam utakmicu nikad ne psujem i niti arlaucem, ako mi nekad omakne tesko da me cuje covjek do mene sto sjedi, nismo u pozoristu. Sta vise kad cujem da neko psuje nasim igracima, treneru pokusam reagovati.To je sto se toga tice.
A da ce biti ljudi koji psuju, bit ce naravno, bilo ih je uvijek i bit ce uvijek. Psuje se i u drugim drzavama samo u nas je jezik socan pa se naslusas svega. Gdje si ti isao na utakmice pa ti je npr danasnja atmosfera bila drugacije nego na ostalim utakmicama. Uvijek je isto, nekad su psovali Baki, psovali su levati i Ibri Rahimicu koji voli Velez vise od majke, psovali su i nasem treneru Osimu, pa sad je cudno sto neko psuje protivnickom treneru![]()
I ja bi volio da je harmonija, da svak moze sa salom i dresom otici na svaki stadion ali ne moze niti ce moci, da nema psovki nego navijanje, ali znam da to nece biti nikada, a ti zivi u bajkama![]()
RŠD Velež Mostar
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ne,samo se previše diglo frke i oko toga priča.OldFashioned je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:17siluju se zene, ubijaju se ljudi, hocemo i mi ?Espiritosanto je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:10Psuje se Kurtoi u sred Madrida,Zlatanu u Milanu,Figu bacaju svinjsku glavu u Barceloni i sad kao niko ne psuje nego naši navijačiRodjeni81 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:06
Ne bih da se preko ovog sranja iza nickova raspravljam o ustanovama i slicnom.
Na utakmici ili navijam ili sjedim i gledam utakmicu nikad ne psujem i niti arlaucem, ako mi nekad omakne tesko da me cuje covjek do mene sto sjedi, nismo u pozoristu. Sta vise kad cujem da neko psuje nasim igracima, treneru pokusam reagovati.To je sto se toga tice.
A da ce biti ljudi koji psuju, bit ce naravno, bilo ih je uvijek i bit ce uvijek. Psuje se i u drugim drzavama samo u nas je jezik socan pa se naslusas svega. Gdje si ti isao na utakmice pa ti je npr danasnja atmosfera bila drugacije nego na ostalim utakmicama. Uvijek je isto, nekad su psovali Baki, psovali su levati i Ibri Rahimicu koji voli Velez vise od majke, psovali su i nasem treneru Osimu, pa sad je cudno sto neko psuje protivnickom treneru![]()
I ja bi volio da je harmonija, da svak moze sa salom i dresom otici na svaki stadion ali ne moze niti ce moci, da nema psovki nego navijanje, ali znam da to nece biti nikada, a ti zivi u bajkama![]()
Nije da je nešto što već nije viđeno na fudbalskim terenima i to u ligama 5.
Recimo sjajna igra Ovčine,Pršeša, Halilovića,Ikića se ne komentariše nikako a kad ih je trebalo pljuvati svi smo prvi i ja.
Al igra danas je dobra bila.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Joj Feđe legende. Niko ne piše o katastrofalnoj igri Sarajeva. Kako se napravi žrtvom. Samo o jadnom Dudicu. Nek se vrate malo unazad koju stranicu foruma mogu naći video kad mu možda i gore psovke upućuju sa zapada Koševa
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Dini Hasanovicu treba dati kapitensku traku.
Odlican kao i uvijek.
Ovcina, Prses, Halilovic(jako me iznenadio danas, svugdje ga je bilo i TAKAV Halilovic treba Velezu svaki put a ne samo protiv Sarajeva),odlicni.
Definitivno se danas vidjelo da malog Dzankovica NE TREBA DIRATI ,neka igra ako moze svih 90 minuta, Pantelic je sve manje i manje neko "pojacanje",a sa Haskicem treba obaviti razgovor i traziti obostrani prekid saradnje ako ovako nastavi.Mnogo smo opasniji sa Zajmovicem vec sa Haskicem.Nevjerovatno kako se to vidi iz aviona, da nam igra padne kad on igra.Ja bih malo vise volio gledati Edu Vehabovica u igri, barem pola sata.Zasluzuje momak.
Inace da smo ovako igrali protiv mrtvih ekipa sa dna, danas bi bili pri vrhu.Svake godine nas bas bodovi protiv tih mrtvih ekipa kostaju plasmana na kraju.
Odlican kao i uvijek.
Ovcina, Prses, Halilovic(jako me iznenadio danas, svugdje ga je bilo i TAKAV Halilovic treba Velezu svaki put a ne samo protiv Sarajeva),odlicni.
Definitivno se danas vidjelo da malog Dzankovica NE TREBA DIRATI ,neka igra ako moze svih 90 minuta, Pantelic je sve manje i manje neko "pojacanje",a sa Haskicem treba obaviti razgovor i traziti obostrani prekid saradnje ako ovako nastavi.Mnogo smo opasniji sa Zajmovicem vec sa Haskicem.Nevjerovatno kako se to vidi iz aviona, da nam igra padne kad on igra.Ja bih malo vise volio gledati Edu Vehabovica u igri, barem pola sata.Zasluzuje momak.
Inace da smo ovako igrali protiv mrtvih ekipa sa dna, danas bi bili pri vrhu.Svake godine nas bas bodovi protiv tih mrtvih ekipa kostaju plasmana na kraju.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ono nije ni blizu faula bilo, zavalio se ko kreten da izvuce faul i ustedi 30 sekundi vremena. Vrati snimak pa pogledaj jos jednom i vidjet ces da nije ni f od faula, gol smo primili iskljucivo zbog simuliranja.
Inace drago mi je da napokon vidim emocije kod Osima u toku utakmice, poceo se sekirati zbog glupih reakcija igraca i nakon primljenih golova sto je veliki pomak.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ubio ga brko danas, dzaba mu 15 igraca sto je doveo, ubio. Steta sto nismo imali srece u prvih 20min pa da bude 2-0 na poluvremenu.
A ovo za psovanje i tusiranje besplatno, pa sta je konto da cemo ga crvenim tepihom docekat nakon sto nam ga je zavalio s ledja?
I svaka cast novinaru sto ga isprovocira, glavonja se zbunio
A ovo za psovanje i tusiranje besplatno, pa sta je konto da cemo ga crvenim tepihom docekat nakon sto nam ga je zavalio s ledja?
I svaka cast novinaru sto ga isprovocira, glavonja se zbunio
#musvdg
Nije simulirao,jer da nije skočio onaj bi mu kreten noge polomio sa onakvim startom.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 sep 2022, 23:35Ono nije ni blizu faula bilo, zavalio se ko kreten da izvuce faul i ustedi 30 sekundi vremena. Vrati snimak pa pogledaj jos jednom i vidjet ces da nije ni f od faula, gol smo primili iskljucivo zbog simuliranja.
Inace drago mi je da napokon vidim emocije kod Osima u toku utakmice, poceo se sekirati zbog glupih reakcija igraca i nakon primljenih golova sto je veliki pomak.
Irfan Peljto najbolji igrač pitara jučer!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Najbolja utakimca do sada, igrali smo vrlo direktno i brzo. Igraci se kretali, trcali, borili. Fali nam onih zadnjih 5% da ne primimo gol ili dadnemo jos koji. Npr Dejanovic kad je pucao imao je prostora za pas itd. Isto tako kod primljenog gola trebali smo bolje odraditi. Al uglavom me raduje da igra ide nabolje.
Sto se tice ovog drugog ne zelim da komentarisem, volio bih da nema ovakog psovanja al to postoji svugdje kod nas. I on je osjetio to protiv Igmana u Kaknju, i u Zenici a i brko u Gabrli NAZALOST
Sto se tice ovog drugog ne zelim da komentarisem, volio bih da nema ovakog psovanja al to postoji svugdje kod nas. I on je osjetio to protiv Igmana u Kaknju, i u Zenici a i brko u Gabrli NAZALOST
Ma sta igramo, odlični, odlični, čovjek svaku tekmu ih podiže, nema bezglavog jurišanja, ekipa sve poslozenija, a još se čeka povratak nekoliko igrača, čekajte još da odradi jedan dva prelazna roka, i probere sebi da valja napadača.. dje nadje Ikica i Halilovica alal mu vjera, Nemanja Andjusic 
Dudić je dočekan aplauzom na početku utakmice, to se nigdje ne spominje.
Niko ne spominje da je kasnije umalo izbila tuča između ovih malobrojnih pijanih psovača i navijača koji se protive toj vrsti primitivizma.
Da li je iko navijačima Sarajeva rekao i jednu ružnu na tribini?
Ne znam zašto ljudi iz osiguranja dozvoljavaju približavanje ogradi iznad protivničke klupe.
Trener Sarajeva ovo koristi za manipulaciju vlastitih navijača i to je tako očigledno.
Igra i borbenost kod nas za poželit.
Samo još da se vratimo na naš stadion.
Niko ne spominje da je kasnije umalo izbila tuča između ovih malobrojnih pijanih psovača i navijača koji se protive toj vrsti primitivizma.
Da li je iko navijačima Sarajeva rekao i jednu ružnu na tribini?
Ne znam zašto ljudi iz osiguranja dozvoljavaju približavanje ogradi iznad protivničke klupe.
Trener Sarajeva ovo koristi za manipulaciju vlastitih navijača i to je tako očigledno.
Igra i borbenost kod nas za poželit.
Samo još da se vratimo na naš stadion.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Niko mu nije rekao ruznu rijec na pocetku utakmice, sve je eskaliralo kada je slavio gol kao da je za grupne faze lige prvaka. To je jako nekorektno prema klubu koji ga je stvorio, da se ne lažemo. Jednostavno, nije gospodski, a nije ni ljudski na taj način slaviti gol protiv kluba kojeg si do jučer vodio.
Kažem, ne opravdavam ništa ali me tako živcira taj mentalitet vječite žrtve i jako ružnog ponašanja. Ako već Feđa kaže da su ga svi navijači Veleža vrijeđali i psovali, onda nek tako bude. Lik je sebi zatvorio vrata g*****m ovdje očito.
Bez obzira na sve, vidi se odličan pomak u igri, momci su se borili i zalagali. Ovo je već Velež koji je gledljiv, ako nastave ovako, nema straha. Jedva čekam povratak na naš stadion.
Kažem, ne opravdavam ništa ali me tako živcira taj mentalitet vječite žrtve i jako ružnog ponašanja. Ako već Feđa kaže da su ga svi navijači Veleža vrijeđali i psovali, onda nek tako bude. Lik je sebi zatvorio vrata g*****m ovdje očito.
Bez obzira na sve, vidi se odličan pomak u igri, momci su se borili i zalagali. Ovo je već Velež koji je gledljiv, ako nastave ovako, nema straha. Jedva čekam povratak na naš stadion.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Trebali bi još odigrati 9 utakmica do kraja polusezone.
Od toga 6 kući, gostovanja Igmanu,Želji i komšijama..
Prilika za jednu lijepu seriju ako ništa domaćih pobjeda i ovo gostovanje Igmanu onda dalje nek skontaju šta dalje
Od toga 6 kući, gostovanja Igmanu,Želji i komšijama..
Prilika za jednu lijepu seriju ako ništa domaćih pobjeda i ovo gostovanje Igmanu onda dalje nek skontaju šta dalje
I Mostarske kiše kao da su stale
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
hercegovina
- Kontakt:
Genijalan potez Ovcine. Pozivam ostale igrace da ucine isto, a i klub 
Slažem se, treba klub bojkotovati vlastitog sponzora
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- JuzniBosanac
- Kontakt:
- JuzniBosanac
- Kontakt:
+++1hercegovina je napisao/la: ↑20 sep 2022, 20:10Genijalan potez Ovcine. Pozivam ostale igrace da ucine isto, a i klub![]()
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.