UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Ali ok, Anel nije niti rođen u BiH, pa i za očekivati je ovakav odnos prema državi i reprezentaciji, mogu to shvatit. Krunić s druge strane, pih znam ja da je njemu crnjak igrati za BiH, ali šta ću mu ja kada nikad nije bio dovoljno dobar za Orlove.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- baboedindzeko09
- Kontakt:

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pocelo je i svima je jasno, bojkot repke
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sumnjam iskreno, ali ako jeste to onda imaju moju punu podršku

Neka Danilovići i Kaparići igraju...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Dobiti CG osigurati baraz I na dan tekme protiv bugara Dzeko I co.sazovu press i objave da nece odigrati utakmicu dok se ne povuce saglasnost za tekmu protiv rusa. Pa nek onda savez 5 do 12 skuplja igrace da vidimo ko ce stisnuti m.da i javit se pozivu
Samo treba citati sta savez pise i onda sve znas.
„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Zenici pripremaju za septembarske utakmice UEFA Lige nacija.
Ovu reprezentativnu akciju zbog povrede će propustiti defanzivac Anel Ahmedhodžić.
Naš štoper će zbog rupture ravnog mišića prednje lože natkoljenice odsustvovati sa terena najmanje 4 sedmice, te neće biti na raspolaganju selektoru Ivaylu Petevu u susretima sa Crnom Gorom i Rumunijom.
dok u predstojećim susretima Ivaylo Petev definitivno na raspolaganju neće imati Radeta Krunića, Luku Menala i Jusufa Gazibegovića.
sto ne pise za ova 3 igraca da je povreda? ili bilo koji drugi razlog.
„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Zenici pripremaju za septembarske utakmice UEFA Lige nacija.
Ovu reprezentativnu akciju zbog povrede će propustiti defanzivac Anel Ahmedhodžić.
Naš štoper će zbog rupture ravnog mišića prednje lože natkoljenice odsustvovati sa terena najmanje 4 sedmice, te neće biti na raspolaganju selektoru Ivaylu Petevu u susretima sa Crnom Gorom i Rumunijom.
dok u predstojećim susretima Ivaylo Petev definitivno na raspolaganju neće imati Radeta Krunića, Luku Menala i Jusufa Gazibegovića.
sto ne pise za ova 3 igraca da je povreda? ili bilo koji drugi razlog.
-
- Kontakt:
Menalo je od početka septembra van stroja,što ga je ikako stavljao na spisak pitanje je.?
Krunić je igrao oko 60 minuta u nedjelju večer i vjerojatno se ni njemu ne dolazi a i klub mu vjerovatno sugerisao.
Gazibegović i Ahmethodzić igrali po 90 minuta za vikend???
Al dobro šta je tu čudno za bilo koga,pa Pjanić je propustio okupljanje zbog presađivanja kose razlog ne dolaska je navedena povreda
Krunić je igrao oko 60 minuta u nedjelju večer i vjerojatno se ni njemu ne dolazi a i klub mu vjerovatno sugerisao.
Gazibegović i Ahmethodzić igrali po 90 minuta za vikend???
Al dobro šta je tu čudno za bilo koga,pa Pjanić je propustio okupljanje zbog presađivanja kose razlog ne dolaska je navedena povreda
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- BosniaBoston
- Kontakt:
Krunic hladno moze u prvih 11 Srbije. U ovim otkazivanjima ima svega osim nedostatka patriotizma I povredq
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 20 sep 2022, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne moze na širi spisak.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:38Krunic hladno moze u prvih 11 Srbije. U ovim otkazivanjima ima svega osim nedostatka patriotizma
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo SMS je bolji veznjak od njeg. Moze i Tadic al on igra i krilo, lik starter Sampiona Italijejasmin10 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:39Ne moze na širi spisak.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:38Krunic hladno moze u prvih 11 Srbije. U ovim otkazivanjima ima svega osim nedostatka patriotizma
#Punoljetstvo
A sta je sa Krunicem, igrao je za Milan sad za vikend.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gdje je bolan starter ?BosniaBoston je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:40Samo SMS je bolji veznjak od njeg. Moze i Tadic al on igra i krilo, lik starter Sampiona Italijejasmin10 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:39Ne moze na širi spisak.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 sep 2022, 11:38
Krunic hladno moze u prvih 11 Srbije. U ovim otkazivanjima ima svega osim nedostatka patriotizma
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Nisi zasluzio moju (niti bilo ciju) repliku na ovakav pogan i bezobrazan stav. Ti nesto spocitavas igracu koji je do sada odigrao 20ak utakmica i koji je u svakoj se borio kao da mu je zadnja utakmica (Anel). Koji je se odrekao profesionalizma u Svedskoj da bude medju ovim ublehama u NFSBIH. Koji je trpio ogroman pritisak od javnosti, drugova, kluba, menadzer, saveza da ostane u Svedskoj i ne odabere BiH.
Nadam se da ti je to "99" godiste, jer mozda ces i nesto nauciti s vremenom. Fuj, stidi se!

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Samo moze znaciti jednoo...BOJKOT!!
Ne zele momci da rizikuuju karijere u slucaju posljedica zbog utakmice s Rusijom jer eventualne posljedice su moguce i za igrace. Inace nema drugog opravdanja ma da su Maradona svi...ovom trojcu ovo nije prvi put da se desava odsustvo bez nekog logicnog obrazlozenja.
Zalosno je sta smo mi picke dozvolili sta se radi od repke i rasuloo odavnoo ...cevap rakija i teferic navijaci.
Ne zele momci da rizikuuju karijere u slucaju posljedica zbog utakmice s Rusijom jer eventualne posljedice su moguce i za igrace. Inace nema drugog opravdanja ma da su Maradona svi...ovom trojcu ovo nije prvi put da se desava odsustvo bez nekog logicnog obrazlozenja.
Zalosno je sta smo mi picke dozvolili sta se radi od repke i rasuloo odavnoo ...cevap rakija i teferic navijaci.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Vidi ovog tastatura ratnika... 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Serbecic dobija poziv pored zivog Zolotica.
5a ekipa Portugala
12a ekipa Norveske
Hajd dobro..
5a ekipa Portugala
12a ekipa Norveske
Hajd dobro..
@igrajlopte 🐦
Konspiracije zive, svaka cast. Sigurno da Krunicu puca srce za Ukrajinu i da bojkotuje.
Izostanak Ahmedhodzica ne moze bit izgovor, kad njima nedostaje Savic.
Izostanak Ahmedhodzica ne moze bit izgovor, kad njima nedostaje Savic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta vam je? Halooo.
Kakve su ovo nebuloze.
Ni jedan igrač ne bojkotuje repku, halucinatori
Kakve su ovo nebuloze.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Krezubi stocari koji zive za teorije zavjereDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 sep 2022, 16:06Sta vam je? Halooo.
Kakve su ovo nebuloze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.