FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahahhaha
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Aferim! Boga mi ti to dobro pratišnapoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 15:37Ni blizu ista situacijailiyaa8 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 15:03Prica mi jaran prosao sad pored stadiona u Gabeli, Catakovic se idalje namjesta za sut
Salu na stranu, ali bio sam optimistican na pocetku i nakon poraza misleci da je to normalno da se desava kiks neki nakon ogromne promjene rostera i uprave ali sam ocekivao da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolje. To se ocigledno ne desava i sve se nazire da je Fedja promasaj i da ne odgovara FK Sarajevo.
U istoj smo situaciji kao Chelsea sa Tuchelom. Covjek je dobio 300 miliona i da bira igrace ali imao je ocajne rezultate i otjeran s razlogom. Ali zato jer su imali kvalitetnu zamjenu odnosno Pottera.
Mislim da je vrijeme da se da otkaz Fedji i pokusa naci kvalitetna zamjena. Ako kvalitetne zamjene nema nek Fedja gura do kraja sezone pa sta bude ali mislim da od Fedje nema mustuluka.![]()
Tuchel osvojio tri trofeja s klubom (od tog jedan Liga prvaka), i igrao finale jos dva, nesretno ispao. I nije mu doveden nijedan igrac kojeg je on trazio (Dembele, Kuonde, Levandovski, Rafinja, De Ligt), nego sve neke druge i trece alternative.
Prije bih ovo usporedio sa Villas Boasom u Chelseaju 2011/12, njemu je dovedena hrpa igraca koje je trazio a on bio na 7. ili 8
mjestu. Kao i Lampard u sezoni 20/21, doveli mu 7-8 top igraca nakon onog transfer bana, on bio 7. na tabeli.![]()
Besim pozvan u repku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako ništa igramo brz fudbal, visok presing i trka je svih 90' min. Obećano je ispunjeno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- f0rest1946
- Kontakt:
U FK Sarajevo će još uvijek sačekati na davno najavljeno pojačanje
Krivokapić je najavljen kao veliko pojačanje, no jedan od najtalentovanijih igrača Crne Gore našao se u problemima.
Radi se o sporu koji ima sa posljednim klubom FK Podgorica te je morao na arbitražni sud.
Sve se zakomplikovano, te slučaj i dalje traje, pa je Krivokapić bez kluba.
Zbog toga nije mogao ni trenirati zajedno sa nogometašima Sarajeva, a na Koševo bi mogao doći na zimu, što je i potvrđeno za SportSport.ba.
Krivokapić je najavljen kao veliko pojačanje, no jedan od najtalentovanijih igrača Crne Gore našao se u problemima.
Radi se o sporu koji ima sa posljednim klubom FK Podgorica te je morao na arbitražni sud.
Sve se zakomplikovano, te slučaj i dalje traje, pa je Krivokapić bez kluba.
Zbog toga nije mogao ni trenirati zajedno sa nogometašima Sarajeva, a na Koševo bi mogao doći na zimu, što je i potvrđeno za SportSport.ba.
Pa ima li bar jedna dobra vijest vezana za klub?
E jes' se nakotilo nesposobnjakovića, fuj

E jes' se nakotilo nesposobnjakovića, fuj

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne smiješ to govorit, ima ovdje magova svakakvih, odma napadaju kad kažeš nešto kontra dala, čovjek bi pomislio Bernardo Silva. Kad ono Dal, u životu u trokut loptu nije odigro.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prvog koji Dala i milione od prodaje stavi u istu rečenicu, odmah istjerati sa foruma.mnon46 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 21:30Ne smiješ to govorit, ima ovdje magova svakakvih, odma napadaju kad kažeš nešto kontra dala, čovjek bi pomislio Bernardo Silva. Kad ono Dal, u životu u trokut loptu nije odigro.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cekate previse ovog crnogorca,on je obicna prinova nista vise. Igrao je u ligi goroj od nase,nista vise nije dokazan nego nasi akademci koji igraju u napadu
Pojedini ga priželjkuju kao da je Benko ili Alen Škoro iz najboljih dana.Nadam se da imaju u planu nekog kapitalnog špica za proljece, van svake pameti je sa Krivokapićem kao starterom ganjati neke ciljeve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 23:24Cekate previse ovog crnogorca,on je obicna prinova nista vise. Igrao je u ligi goroj od nase,nista vise nije dokazan nego nasi akademci koji igraju u napadu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zamisli da se okupila grupa ljudi kada im je preporucen ovaj buffon, pregledali snimke sto je branio 3 tekme i da je neko reko hej uzet cemo ovog malog, meni su ovo jos neistineSanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2022, 23:09Znaci i u Notthingamu ima neka celava neznalica,cuj Kanurica za pojacanje![]()
![]()
NEMA NAZAD