Nema nam ravnih!
Svaka nam je tekma skoro pun stadion, ko da je svaka derbi.
Ostale ko j. sto prije nisu mislili da grade terene i stadione.
Brcko brcacima, Foca focacima, Zenica zenicanima!
Nema nam ravnih!
Drago mi je da si se uspješno asimilirao u hrvatske krugove u dijaspori, pa koristiš ispravno gramatičke riječi.oldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 08:53seljačiću mali, zapadna varijanta je suvremeno, kakav si ti pravi rvatina, krvi ti Isusove
ma sav si mi sladak, da te već Khabiri ne handri, ja bihalobing94 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 09:36Drago mi je da si se uspješno asimilirao u hrvatske krugove u dijaspori, pa koristiš ispravno gramatičke riječi.oldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 08:53seljačiću mali, zapadna varijanta je suvremeno, kakav si ti pravi rvatina, krvi ti Isusove
Pored nekorfilije, pedofilije evo primjera i homoseksuacaoldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 10:10ma sav si mi sladak, da te već Khabiri ne handri, ja bihalobing94 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 09:36Drago mi je da si se uspješno asimilirao u hrvatske krugove u dijaspori, pa koristiš ispravno gramatičke riječi.oldschool72 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 08:53
seljačiću mali, zapadna varijanta je suvremeno, kakav si ti pravi rvatina, krvi ti Isusove![]()
I s tobom bog dao zajedno! Zrinjski je Mostar, a Mostar je Zrinjski!
Eno ih posvadjali se na temi trebaju li biti radikalni muslimani ili moderni komunisti
Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 13:44Eno ih posvadjali se na temi trebaju li biti radikalni muslimani ili moderni komunisti![]()
![]()
![]()
Jednom im samo napisao serijatski nogometni klub i prelilo se tamo![]()
![]()
U rođenih uvijek jedno te isto.Espiritosanto je napisao/la: ↑21 sep 2022, 13:48Kod nas bar ima različitih mišljenja i dijaloga,kod komšija
hdz kaže sad smo ultra desni nacionalisti hrvati pa iduće godine smo židovi p.e.dd.erii
Niko ništa samo klimaj glavom![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrammm1921, napapijri1987, nedimmmm1337 i 28 gostiju.