Forza Red Army
Je li tako @balorda
Covjek vjerovatno u kasnim dvadeset - rani trideset, a pogledaj mrse, dovoljan bi bio jedan direkt da ga posaljes previjanje.
Nidje veze poređenje.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:01I šta?Neka ga je polio.Što je nije ostao gospodin pa nemora slavit go.Željo primi 3 gola OSIM nije ni prst digao a ovaj PAPAK skače sa MAJMUNOM ćelavim.Neću ni da ga imenujem.Svoje neznanje dovođenja igrača skreće pažnju jer je krivac i PAPAK i MAJMUN pa je lakše stavit temu vrijeđaju me.
Sta je trebao?Sjesti i plakati?Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:01I šta?Neka ga je polio.Što je nije ostao gospodin pa nemora slavit go.Željo primi 3 gola OSIM nije ni prst digao a ovaj PAPAK skače sa MAJMUNOM ćelavim.Neću ni da ga imenujem.Svoje neznanje dovođenja igrača skreće pažnju jer je krivac i PAPAK i MAJMUN pa je lakše stavit temu vrijeđaju me.
KO O ČEMU **** O POŠTENJU!Pa jarane ako je iko vama donjeo titule i slavlje tolike godine to je bio HUSREF MUSEMIĆ.Vi ste mu sve redom **** a ni za poredit sa DUDUKOM koji je uzeo kup i sad ko vi o poštenju.Nemogu da vjerujem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:20Sta je trebao?Sjesti i plakati?Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:01I šta?Neka ga je polio.Što je nije ostao gospodin pa nemora slavit go.Željo primi 3 gola OSIM nije ni prst digao a ovaj PAPAK skače sa MAJMUNOM ćelavim.Neću ni da ga imenujem.Svoje neznanje dovođenja igrača skreće pažnju jer je krivac i PAPAK i MAJMUN pa je lakše stavit temu vrijeđaju me.
Hoce li mu to Velez isplacivati platu kad dobije otkaz kod nas u znak zahvalnice?
On je trener Sarajeva,sa Velezom vise nema nista,normalno da ce slaviti gol svog kluba kao i sto bi svaki normalan covjek na svijetu.Sad bi trebali Guardioli skidati glavu i poljevati pivom kad bi kao trener City-a slavio gol protiv Bayerna ili Barce.Bekric toliko godina igrao za Zelju pa onaj gol Zrinjskog za 3-3 koji im je izbio titulu sjecam se slavi kao Ligu prvaka(do duse nije zabio ali je asistirao)
To je fudbal,uredu da igrac kad zabije par puta protiv bivseg kluba ne slavi sto i treba ali cuj trener da ne slavi gol svog kluba od kojeg prima platu![]()
Ovo je samo odraz krezubog,livadickog i pijacarskog ponasanja.Btw pravo dobre nadimke ste dobili,odlicno vam stoje![]()
Bravo brate.TMmanija2012 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:11Ne branim ove papke sto psuju i gađaju igrace ili trenere ,ali siguran sam da je Sarajevo pobijedilo Ferguson ne bi pomenuo polivanje i psovanje. Na kraju krajeva trebas biti profesionalac i raditi svoj posao, ko psuje i sta psuje ne treba da ga zanima. Sad ispadose RA kao najgori u BiH ,ali svi znamo na svakoj tribini ima pacijenata , tesko je iskorijeniti taj primitivizam.
Opet podvlacim Ferid je ovo isoristio da skrene paznju za lose rezultate .
Ma spomenuo bi i da je pobijedio.TMmanija2012 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:11Ne branim ove papke sto psuju i gađaju igrace ili trenere ,ali siguran sam da je Sarajevo pobijedilo Ferguson ne bi pomenuo polivanje i psovanje. Na kraju krajeva trebas biti profesionalac i raditi svoj posao, ko psuje i sta psuje ne treba da ga zanima. Sad ispadose RA kao najgori u BiH ,ali svi znamo na svakoj tribini ima pacijenata , tesko je iskorijeniti taj primitivizam.
Opet podvlacim Ferid je ovo isoristio da skrene paznju za lose rezultate .
Islamski klub protiv prvaka.opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:37Kad se sjetim prva utakmica na Areni pod reflektorima bila protiv LGBT populacije iz Ortijesa , tad mi upalili svjetla a njima ugasili 2-0 lagano . Ove godine prva na hibridnom terenu opet protiv LGBT zajednice iz Ortijesa , takodjer očekujem rapsodiju i na njihovo zadovoljstvo da im se nabije sto dublje .
Vala DONJEO nam je , sto jest, jest...Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:19KO O ČEMU **** O POŠTENJU!Pa jarane ako je iko vama donjeo titule i slavlje tolike godine to je bio HUSREF MUSEMIĆ.Vi ste mu sve redom **** a ni za poredit sa DUDUKOM koji je uzeo kup i sad ko vi o poštenju.Nemogu da vjerujem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:20Sta je trebao?Sjesti i plakati?Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:01I šta?Neka ga je polio.Što je nije ostao gospodin pa nemora slavit go.Željo primi 3 gola OSIM nije ni prst digao a ovaj PAPAK skače sa MAJMUNOM ćelavim.Neću ni da ga imenujem.Svoje neznanje dovođenja igrača skreće pažnju jer je krivac i PAPAK i MAJMUN pa je lakše stavit temu vrijeđaju me.
Hoce li mu to Velez isplacivati platu kad dobije otkaz kod nas u znak zahvalnice?
On je trener Sarajeva,sa Velezom vise nema nista,normalno da ce slaviti gol svog kluba kao i sto bi svaki normalan covjek na svijetu.Sad bi trebali Guardioli skidati glavu i poljevati pivom kad bi kao trener City-a slavio gol protiv Bayerna ili Barce.Bekric toliko godina igrao za Zelju pa onaj gol Zrinjskog za 3-3 koji im je izbio titulu sjecam se slavi kao Ligu prvaka(do duse nije zabio ali je asistirao)
To je fudbal,uredu da igrac kad zabije par puta protiv bivseg kluba ne slavi sto i treba ali cuj trener da ne slavi gol svog kluba od kojeg prima platu![]()
Ovo je samo odraz krezubog,livadickog i pijacarskog ponasanja.Btw pravo dobre nadimke ste dobili,odlicno vam stoje![]()