Znam da vas trenutno boli ćošak za ovim
Arthur Melo has recruited a physiotherapist, a fitness coach and a nutritionist to work with him daily as he looks to impress Jürgen Klopp and forge a lengthy career at Liverpool. [@_pauljoyce]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Znam da vas trenutno boli ćošak za ovim
Arthur Melo has recruited a physiotherapist, a fitness coach and a nutritionist to work with him daily as he looks to impress Jürgen Klopp and forge a lengthy career at Liverpool. [@_pauljoyce]
Apsolutno mi je svejedno sto se tice Alegrija, niti imam namjeru da ga branim, samo se ide u krajnost.JuventinoVero je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:52Glupi su vaši pokušaju da opravdaju allegrijev mandat kako se vratio u Juventus.Padovan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:21JuventinoVero citas li ti sta napises? Pjanic moze pricati, jer ga je trenirao Alegri, jer je dijelio svlacionicu sa istim, kao sto mogu i De Ligt, Zakaria itd., ovo o cemu se prica protekli dana. Vi pojedinci ste toliko ogorceni sa Alegrijem da to prelazi u bolest. I vezano za Pjanica vecina je ovdje pisala kako i nema dobar odnos sa Alegrijem dok je igrao, sjecamo se oni zamjena itd. dobro je nekad saslusati u drugu stranu, ne moze ni Alegri biti kriv za sve, samo je sad ocito sve doslo na naplatu njemu, a nije da nije zasluzio zbog svoje tvrdoglavosti.
A i u izjave Pjanica se vidi da Algeri nije motivator, nego onaj trener sto ide jaranski sa igracima, pa malo kosarke, malo kornera, gađanja precki itd.
Tvoja opaska kaze Pjanic propali igrac je glupa, tebi sve treba crtati. Prosli post se isto kacis ne umijes procitati sta pise.
Agneli prvi put odlucio da neko drugi donese odluku i povukao se u stranu, sada je odluka na onima i koji odobravaju lovu, da se proracunaju na sta se kockati.
Ja i dalje ne mogu vjerovati da se brani trener koji uništava juventus već godinu ipo i još nam za to uzima 9mill i smije nam se u lice svojim redardiranim komentarima.
Jel vi pogledate kad utakmicu juventusa, vidite li šta pozitivno, neku akciju, jel vas sramota kako se branimo protiv ispodprosječnih timova, prija vam to što nas pacov bruka po Italiji i evropi?
Zapitaj se malo šta pravdaš.
Jedna krajnost iziskuje drugu krajnost, uvijek je to tako bilo.Padovan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 19:19Apsolutno mi je svejedno sto se tice Alegrija, niti imam namjeru da ga branim, samo se ide u krajnost.JuventinoVero je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:52Glupi su vaši pokušaju da opravdaju allegrijev mandat kako se vratio u Juventus.Padovan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:21JuventinoVero citas li ti sta napises? Pjanic moze pricati, jer ga je trenirao Alegri, jer je dijelio svlacionicu sa istim, kao sto mogu i De Ligt, Zakaria itd., ovo o cemu se prica protekli dana. Vi pojedinci ste toliko ogorceni sa Alegrijem da to prelazi u bolest. I vezano za Pjanica vecina je ovdje pisala kako i nema dobar odnos sa Alegrijem dok je igrao, sjecamo se oni zamjena itd. dobro je nekad saslusati u drugu stranu, ne moze ni Alegri biti kriv za sve, samo je sad ocito sve doslo na naplatu njemu, a nije da nije zasluzio zbog svoje tvrdoglavosti.
A i u izjave Pjanica se vidi da Algeri nije motivator, nego onaj trener sto ide jaranski sa igracima, pa malo kosarke, malo kornera, gađanja precki itd.
Tvoja opaska kaze Pjanic propali igrac je glupa, tebi sve treba crtati. Prosli post se isto kacis ne umijes procitati sta pise.
Agneli prvi put odlucio da neko drugi donese odluku i povukao se u stranu, sada je odluka na onima i koji odobravaju lovu, da se proracunaju na sta se kockati.
Ja i dalje ne mogu vjerovati da se brani trener koji uništava juventus već godinu ipo i još nam za to uzima 9mill i smije nam se u lice svojim redardiranim komentarima.
Jel vi pogledate kad utakmicu juventusa, vidite li šta pozitivno, neku akciju, jel vas sramota kako se branimo protiv ispodprosječnih timova, prija vam to što nas pacov bruka po Italiji i evropi?
Zapitaj se malo šta pravdaš.
Ovo nije potpuno tačno. Juventus je 2017 krenuo igrati jako loše i to smo na vrijeme uočili, već je to imalo obrise onoga što i danas gledamo, ali sa puno boljim igračima. Osporavati titule i sve postignuto u LP i ne, ipak je riječ o, nakon Trappa, najuspješnijem treneru Juventusa ikad.
Pogba je napisao/la: ↑21 sep 2022, 22:43Ovo nije potpuno tačno. Juventus je 2017 krenuo igrati jako loše i to smo na vrijeme uočili, već je to imalo obrise onoga što i danas gledamo, ali sa puno boljim igračima. Osporavati titule i sve postignuto u LP i ne, ipak je riječ o, nakon Trappa, najuspješnijem treneru Juventusa ikad.
Mislio sam na titule, i da je sve stekao zaslugom Contea, i kako ispade po ovima da je duduk. Vi ste pisali neke druge stvari, pogotovo za taj dio zvani u krilo golmanuPogba je napisao/la: ↑21 sep 2022, 22:43Ovo nije potpuno tačno. Juventus je 2017 krenuo igrati jako loše i to smo na vrijeme uočili, već je to imalo obrise onoga što i danas gledamo, ali sa puno boljim igračima. Osporavati titule i sve postignuto u LP i ne, ipak je riječ o, nakon Trappa, najuspješnijem treneru Juventusa ikad.
Dovedite GiuntolijaJuventus consider the Milan model – Promotion for Cherubini?
Yesterday, we reported Juve’s rumored pursuit of former Roma and Torino sporting director Gianluca Petrachi.
But according to the latest reports in Italy, the arrival of a new official wouldn’t spell the departure of current sporting Federico Cherubini.
In fact, Tuttosport (via ilBianconero) claims that Juventus could follow the model of Milan and Napoli by promoting Cherubini to the role of general director, as the company is pleased with his work on the market.
Effectively, the 51-year-old would have a similar role the one held by Paolo Maldini at Milanello. He would act as the head of the technical department, while collaborating with a new sporting director who’s able to pounce on market opportunities overseas, reminiscently to Milan’s Ricky Massara and Napoli’s Cristiano Giuntoli.
Speaking of the latter, he is one of the three names mentioned by the **** as possible candidates for the role. The other two are Lazio’s Igli Tare and Petrachi – who is currently unattached.
Juve FC say
To his credit, Cherubini has proven to be a shrewd operator on the market despite the club’s limited ****.
Perhaps he wasn’t able to sign the type of names that used to land in Turin during Fabio Paratici’s reign, but that was simply a different era.
Furthermore, the addition of a capable sporting director with a decent eye for talent would be a welcomed addition to the management.
Thomas Tuchel and Zinedine Zidane are two names that reports have been linked with a move to the club in recent weeks.
However, they are not alone, and a new one on Calciomercato reveals the Italy national team manager Roberto Mancini is also one of their targets.
Italian outlet CMW claims that if Antonio Conte does return to Juventus from Tottenham to replace under-fire Max Allegri, then he will look to bring Son Heung-min with him to the Old Lady. Allegri is close to being sacked at Juventus.
Daniel Levy is said to have given Conte a deadline of January to make a decision on his future. While it looks unlikely Conte would return to Juventus when things look to be going in the right direction at Tottenham, Juve are his old side.
Conte wants to return to Juventus. The relationship with Agnelli has improved, but I don't know at what point (John) Elkann wants his return.
According to Corriere di Torino via TuttoJuve, three Juventus players will make their respective returns from injury in the following ten days.
The players in question are veteran left-back Alex Sandro, in addition to the midfield duo of Manuel Locatelli and Adrien Rabiot.
Cekaj malo, pa zar nije Sarri bio duduk, Pirlo nas upropastio, Allegri spasilac?? Ovi su bili popljuvani nakon JEDNE sezone, ovaj nas vec pati drugu, sta to zasluzuje od nas navijaca? Necemo ni pricati o njegovoj zadnjoj sezoni...Padovan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 23:32Mislio sam na titule, i da je sve stekao zaslugom Contea, i kako ispade po ovima da je duduk. Vi ste pisali neke druge stvari, pogotovo za taj dio zvani u krilo golmanuPogba je napisao/la: ↑21 sep 2022, 22:43Ovo nije potpuno tačno. Juventus je 2017 krenuo igrati jako loše i to smo na vrijeme uočili, već je to imalo obrise onoga što i danas gledamo, ali sa puno boljim igračima. Osporavati titule i sve postignuto u LP i ne, ipak je riječ o, nakon Trappa, najuspješnijem treneru Juventusa ikad.![]()
Yup,zadnje 2 godine u prvom mandatu se vidjelo ovo. Zadnju godinu nije samo imalo obrise nego nas je sramotio skoro svaki protivnik,narocito u LP.
Upravo to ti i kazem. Ako mi mozemo komentarisati fudbal, zasto jedan Pjanic ne bi mogao? Kakav god da je sad igrac ima iza sebe jako dobru karijeru i 15 godina je direktno ukljucen u fudbal.JuventinoVero je napisao/la: ↑21 sep 2022, 16:24To isto da ja napišem, kako ti možeš kritikovati Sandrovu igru..znaš ti koliko je odigrao utakmica u karijeru, u kakvim je klubovima igrao, a gdje si to ti igrao fudbal matereti?
+, navijaci mogu zamjeriti samo skupe karte i losu igru, ostalo je sve preseravanje. Eto Agnelli sve unistio jer je protjerao mafiju koja reketari klub, ne znam ko brani ostalima da navijaju. Taj primjer za Zuti zid je to, jednostavno ili si naucio podrzavati ili nisi. Pretpostavljam da vecina ovdje prati i neke domace klubove. Prestao bi pratiti samo da ne mogu priustit vise, ostajes uz klub kako god da ide. Eto neki dan i za Bonuccija seru ultrasi, a dizali ga u nebesa prije odlaska u Milan, on bio i na tribini, pa ce oni sad odrediti ko je lider a ko nije. Conte da se vrati pop.usili bi mu ga, a inter i Milan mi se ne mogu porediti, iako ne mrzim ni Contea. Bonucciju se moze zamjeriti samo slavlje onog gola. Otisao iz kluba, s nekim se posvadjao, mislio da moze sam negdje potvrdit ime, bio i neki cudan period, dijete bolesno tamo-vamo, vratio se i priznao da je zaj.ebo, potpuno ljudski. Ko zna kako bi bilo ko postupio u njegovoj situaciji. Makni njega i Danila i trenutno nemas nijednog igraca koji moze biti i 50% pravog lidera, oni su najblizi tome.Voland je napisao/la: ↑22 sep 2022, 08:32Ovdje kao i inače na Balkanu, ili si za ili si protiv, nema treće opcije. Ili si za Allegrija, ili si anti-Allegri. Pogotovo ne razumijem ove što ga nazivaju pacovom i sličnim uvredama. Kako možeš nazivati pacovom jednog od najuspješnijih trenera u historiji kluba za koji navijaš.
Nisu ništa bolji ni ovi Ultrasi, ili kako god da se zovu navijači Juventusa. Pišu neke parole, tik-tok, fb gluposti, a ne mogu napuniti stadion, napraviti takvu atmosferu da se protivniku tresu noge kad zakorači na J arenu. Sjećam se Dortmunda u zadnjoj Kloppovoj sezoni. Sezona teški očaj, borba za opstanak, ali stadion pun, 'Žuti zid' i dalje stoji i bodri igrače, kako god da igraju.
Za trenutnu situaciju u Juventusu su svi krivi, od Allegrija prvog i Agnellija, Nedveda i ostalih iz uprave, ali i samih navijača, pogotovo ovih Ultrasa, koji su bojkotovali klub godinama, jer nisu dobijali besplatne karte. Kakvi Ultrasi, obični šibicari.
Ako će zamijeniti Allegrija odmah za Tuchela, ja sam za, ne zato što je ovaj drugi trener bolji, već zato što će sigurno donijeti pozitivni šok, razmrdati ekipu i pojedince zasaditi na klupu dok ne počnu zarađivati platu izgarajući na terenu. Ali ako će zamijeniti Allegrija sa Monterom, apsolutno ne. Kakav crni Montero, na stranu što je igračka legenda, ali je liku najveći trenerski uspjeh u 51-oj godini treniranje Primavera.
E ovaj dio ja ne mogu da shvatim, ama nikako u zivotu. Sve stoji, otisao tu jednu godinu, znamo da je bilo uzrokovano privatnim problemima i djetetom, vratio se i pokajao, priznao gresku. Kad skontas da su recimo i Conte ili Lippi isto bili u rivalskim klubovima, a opet se ne smatraju nekim neprijateljima, naprotiv.J10 je napisao/la: ↑22 sep 2022, 09:40Eto neki dan i za Bonuccija seru ultrasi, a dizali ga u nebesa prije odlaska u Milan, on bio i na tribini, pa ce oni sad odrediti ko je lider a ko nije. Conte da se vrati pop.usili bi mu ga, a inter i Milan mi se ne mogu porediti, iako ne mrzim ni Contea. Bonucciju se moze zamjeriti samo slavlje onog gola. Otisao iz kluba, s nekim se posvadjao, mislio da moze sam negdje potvrdit ime, bio i neki cudan period, dijete bolesno tamo-vamo, vratio se i priznao da je zaj.ebo, potpuno ljudski. Ko zna kako bi bilo ko postupio u njegovoj situaciji. Makni njega i Danila i trenutno nemas nijednog igraca koji moze biti i 50% pravog lidera, oni su najblizi tome.
Padovan je napisao/la: ↑22 sep 2022, 08:42Sarri nije duduk, nego je seljačina koja nikad nije trebala doći na klupu Juventusa, što se tiče trenerski kvaliteta mislim da je sasvim ok trener, možda da je dobio bolje igrače u vezni red, da bi uspio nemetnuti neki svoj stil, ali nije nikad ni trebao biti trener Juventusa, tu su udarili na temelje Juventusa.
Pirlo toliko puta ispričana priča, čovjek ne zna ni sam niti u upravi znaju kako je došao na čelo Juventusa, nakon što je imenovan za trenera druge ekipe, preko noći došao na klupu prvog tima. Šteta što se potrošio tako brzo i nepotrebno, bolje da je počeo sa drugom ekipom i polako došao u prvi tim.
Conteu kao ligaškom treneru ne može niko osporiti trenerske kvaliteta, samo što je i on kao čovjek upitan, i sa njim nikad ne znaš na čemu si, u ovom rasulu sigurno ne postoji bolji trener da razdrma ove primadone, ali i on će za prvi loš rezultat dobiti lekciju zbog svega u prošlosti, ponovo bi bila poljuljana atmosfera oko kluba.
Alegri snosi dio krivice zbog pripreme tima, odabira tima, forsiranja neki opcija itd., ali da je samo on kriv za ovo NIJE. Mislilo se da je Alegri kriv, pa Sarri, pa Pirlo, pa ponovo Alegri, svako je imao dio krivice, ali očito da imamo problem i negdje drugo (ako analiziramo sve taj problem je veći od trenera), a on se počeo dešavati od onog dana kada je otišao Marotta i preuzeo Paratici , za kojeg sam ja prvi mislio da će nadmašiti Marottu, odnosno onog dana kada smo krenuli sa projektom "modernizacije", kupovina Ronalda, promjena grba (priprema za SL), nazor "moderni fudbal", a nisi imao ekipu za isto i to nas je dotuklo, jer smo išli grlom u jagode, da se ****, a nismo bili spremni to ispratiti. Zaboravio se vezni red, a i što se uložilo išlo se na neke slobodne igrače zapuštene, ili sumnjivog zdravstvenog kartona. Očito da u upavi imaju različito viđenje, zbog toga će biti zanimljivo ispratiti sutrašnji dan, kada ćemo znati bar na čemu smo.
Ljudi podigli cijene karata, ne mogu naći zajednički jezik sa navijačima, ponašaju se i u tom dijelu bahato, pa bolje da je stadio pun i manje zaradiš, ali to će ti se kroz rezultat vratiti, ali kod nas je pozorišna atmosfera na stadionu ima godina, bar ako ništa da žviždiš cijelu utakmicu ako to ne želiš gledati, ali haman da im je ovako bolje, jer s tim cijenama drže one navijače koji bi se više bunili daleko od stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.