Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Al realno napravili smo OGROMAN skok u igri naspram prosle sezone. Vidjele su se naznake i prosle sezone da ima tu nekog kuveta, ali ove sezone imamo taj dominantan pristup utakmicama gdje namecemo svoj stil igre svakom protivniku i kuci i u gostima. Svidja mi se to jer je recept da se taru ove slabije ekipe u 95% slucajeva
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Utakmice van Big Six nose 84 boda od 114. Manchester United je u posljednjoj Fergusonovoj sezoni uzeo 75 bodova od 84 moguća protiv timova od 7. do 20.mjesta i uvjerljivo osvojio titulu.
Ne kažem da možemo do titule (jer objektivno ne možemo) no bar do Top 4 možemo ako budemo tukli sitnu boraniju. Prošle sezone smo uzeli 60 bodova protiv timova van Big Six, s tim da nam je 5 odnio Palace, 5 Brighton, 3 Brentford, 3 Newcastle, 3 Everton, 3 Southampton i 2 Burnley.
Ne kažem da možemo do titule (jer objektivno ne možemo) no bar do Top 4 možemo ako budemo tukli sitnu boraniju. Prošle sezone smo uzeli 60 bodova protiv timova van Big Six, s tim da nam je 5 odnio Palace, 5 Brighton, 3 Brentford, 3 Newcastle, 3 Everton, 3 Southampton i 2 Burnley.
Jel ima koji dobar addon za Kodi za ove Arene?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nemam pojma, nije ovo Kodi

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nego?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Iptv
Ne znam?
Fakat sam nov u ovim vragovima. Na preporuku zeta kupio box koji radi na linuxu, i preko njega dobijam iptv

kad smo kod ove teme kupio sam konkretno ovaj box https://www.switchonshop.com/en/linux-stb/mag520w3/ . Svi su mi govorili da kupim neki koji radi na android, al na preporuku zeta sam uzeo ovaj koji radi na linuxu. Pisao sam i dole na temi Telemah/Telekom da sam fasciniran kako dobro funkcioniše
Nego, evo malo besmislene statistike da nam brže prođe ova pauza do utakmica Arsenala:
od 17 ligaških golova koliko je Arsenal dao ove sezone, desnom nogom smo dali jedan (Gabriel Jesus protiv Leicestera za 1-0). Četiri smo zabili glavom, 11 lijevom nogom i jedan autogol.
U prvih 11 imamo maksimalno 5 ljevaka: na stoperu i LB (Gabriel i Tierney), dvojicu u srednjoj trojci (Xhaka i Odegaard ili Vieira) i jednog u napadačkoj trojci (Saka). Dakle, 50% ljevaka, a dali smo 64,7% golova lijevom nogom i samo 5,88% desnom.
od 17 ligaških golova koliko je Arsenal dao ove sezone, desnom nogom smo dali jedan (Gabriel Jesus protiv Leicestera za 1-0). Četiri smo zabili glavom, 11 lijevom nogom i jedan autogol.
U prvih 11 imamo maksimalno 5 ljevaka: na stoperu i LB (Gabriel i Tierney), dvojicu u srednjoj trojci (Xhaka i Odegaard ili Vieira) i jednog u napadačkoj trojci (Saka). Dakle, 50% ljevaka, a dali smo 64,7% golova lijevom nogom i samo 5,88% desnom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebi ti to napravi arteta od xhake igraca
Bolje rečeno, napravi Arteta sistem u kojem se Xhakine mane ne vide ili se manje vide. Timski presing smanjuje situacije gdje je 1 na 1 sa suparnicima, a igra više prema naprijed pa ne gubi lopte na naših 30 metara.
Partey je daleko najvažniji igrač.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa to sto on uopste pokazuje da zna igrati naprijed je ono najimpresivnije, stalno je gore negdje na sesnes i zna je podvalit na ona utrcavanja s lijevog krila.. jeste do sistema al da je i on napredovao takticki i mentalno jeste vidi se stvarno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zasto smo pustili Partijanera da se ganja dole po Africi?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kad nema utakmica priyebe mu se pa pa ga bolje dole pustiti nego da pravi sranja po Londonu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2022, 00:04Zasto smo pustili Partijanera da se ganja dole po Africi?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Thomas Partey will return to London & will not feature in Ghana’s friendly against Nicaragua on Tuesday. He will undergo a scan on his knee, however, it is suspected that it is not serious.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Prodati ga u Januaru, nema od njega nista.
Kakav rahmetlija, nije vise ni frustrirajuce, postalo je smijesno. Frajer se raspada al bukvalno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A znao sam šta će se desiti, pa hebote više led dragi, ne razumijem kako ovog rahmetliju puštaju igdje da ide.Gunner4 je napisao/la: ↑23 sep 2022, 16:38Kad nema utakmica priyebe mu se pa pa ga bolje dole pustiti nego da pravi sranja po Londonu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2022, 00:04Zasto smo pustili Partijanera da se ganja dole po Africi?
U januaru se treba dovesti Douglas i završiti ovu sagu.
⚜️~⚜️~⚜️
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta vam je ovo je dogovoreno bilo da ode tamo pro forme da ne bude nece da dodje, igra protiv spursa sigurno
al evo tierney izasao u prvom poluvremenu bezbeli se povrijedio joj brata
al evo tierney izasao u prvom poluvremenu bezbeli se povrijedio joj brata
Tierni je udario glavom i to dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.