Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Laku noć
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To su one uradile strateski, da protivnik ne zna koje su sad ovo. Protivnik sprema odbranu protiv Nikoline Dzebo, kad odjednom pojavi se Nikolina Elez...Mindblowing.
Inace, djevojke nisu imale samopouzdanja ni promiil. Najveci broj akcija je tekao: Igracica sama na poludistanci, zaleti se pod kos i baci loptu na tricu gdje je druga igracica, koja uradi identicnu stvar i onda pri kraju napada sut nidje veze.
Portoriku svaka cast, odigrali su onako kako smo mi trebali igrati.
Al eto, medju 12 smo na svijetu, a to nije mala stvar za nasu zemlju, tek izaslu iz rata.
-
- Kontakt:
Dzombeta je bila perfektna sa šutem za tri i svejedno smo uspjeli izgubiti sa 24 razlike od glavnog konkurenta za četvrtfinale !
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Ovo je dno dna.za ovo trebaju biti kaznjene a prije svih Lojo.IOn vidid a su pojedinke totalno indisponirane, nemaju volej da zive a kamoli d aigraju a njihove kao da su nadrogirane, dopingovane, trce citavu utakmicu kao da je pocela tek .I Lojo umjesto da ubaci"svjezu krv" on rotira 7 igracica.Pa sto je uopste vodio one druge igracice??Jos sebi ne mogu daci da su nas ovako razvalile ove debeljuce, koje fakat pojma nemaju osim one broj 22 mislim, ona sto nam ih je najvise zavalila.Pa ljudi moji zene im 6-5 puta promasuju i opet im uzimaju loptu a nema niejdna 170 da valja.Nase gledaju i cekaju da im lopra dodje u ruke.Tako ih treba naruziti nakon ove sramote, da to nije humano.Ovo je DNO DNA.
U napadu, ono je za plakati bilo gledati.nema da neka uzme na sebe odgovornost da im udje pod kos, nema kuveta u njima.Komplikuju bez ikakve ideje u napadu a one Portorikanke, udaraju po rukama isto ko akd se zenske marisu,Boz<e sacuvaj..ja ipak mislim da su bile dopingovane jer onako trcati citav tekmu nije humano.nece one pobjediti vise nikoga jer ne znaju niti ce ih ikada vise ovako ici sut.Ali nase-uzas....
U napadu, ono je za plakati bilo gledati.nema da neka uzme na sebe odgovornost da im udje pod kos, nema kuveta u njima.Komplikuju bez ikakve ideje u napadu a one Portorikanke, udaraju po rukama isto ko akd se zenske marisu,Boz<e sacuvaj..ja ipak mislim da su bile dopingovane jer onako trcati citav tekmu nije humano.nece one pobjediti vise nikoga jer ne znaju niti ce ih ikada vise ovako ici sut.Ali nase-uzas....
Zadnja izmjena: JuzniBosanac, dana/u 22 sep 2022, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moze li mi neko ko se razumije malo bolje u kosarku objasniti sta znaci ova igra sa 3 plejmekera na parketu,od kojih ni jedna ne zna organizovati normalan napad
-
- Kontakt:
Razmazio ih ,pa mogu raditi šta hoce.Tavic odigra jednu utakmicu dobro i moze raditi šta hoće.Zao mi ovih mlađih košarkašica ,nadam se da će poput ostalih odbiti iduci put poziv pa da ne trpe ovakvu torturu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:09Ovo je dno dna.za ovo trebaju biti kaznjene a prije svih Lojo.IOn vidid a su pojedinke totalno indisponirane, nemaju volej da zive a kamoli d aigraju a njihove kao da su nadrogirane, dopingovane, trce citavu utakmicu kao da je pocela tek .I Lojo umjesto da ubaci"svjezu krv" on rotira 7 igracica.Pa sto je uopste vodio one druge igracice??Jos sebi ne mogu daci da su nas ovako razvalile ove debeljuce, koje fakat pojma nemaju osim one broj 22 mislim, ona sto nam ih je najvise zavalila.Pa ljudi moji zene im 6-5 puta promasuju i opet im uzimaju loptu a nema niejdna 170 da valja.Nase gledaju i cekaju da im lopra dodje u ruke.Tako ih treba naruziti nakon ove sramote, da to nije humano.Ovo je DNO DNA.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Stvarno je bez veze sta je radio.Pa da im je dao sansu da udju, svakako smo zijanili, pusti cure da osjete igru.Ali on kao idiot-rotira njih 7 a ostale gledaju.Kad vidis da jednom ne ide, pa ne forsiraj ih vise. Mjenjaj, radi nesto a on -nista.Ma svasta ima i ovdje, nije mi se svidilo ni ono njihovo igranje i muzika kojom su se predstavile jer sa BiH nema nista zajednicko(nije BH muzika), politika zestoko zakoracila i ovdje.treba ih oblijepiti kritikama da sutra protiv Kineskinja ginu na terenu.I tu smo pusiona i to zestoka a budu li igrali kao veceras, ne gine nam 50-60 razlike za Kinu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:12Razmazio ih ,pa mogu raditi šta hoce.Tavic odigra jednu utakmicu dobro i moze raditi šta hoće.Zao mi ovih mlađih košarkašica ,nadam se da će poput ostalih odbiti iduci put poziv pa da ne trpe ovakvu torturu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:09Ovo je dno dna.za ovo trebaju biti kaznjene a prije svih Lojo.IOn vidid a su pojedinke totalno indisponirane, nemaju volej da zive a kamoli d aigraju a njihove kao da su nadrogirane, dopingovane, trce citavu utakmicu kao da je pocela tek .I Lojo umjesto da ubaci"svjezu krv" on rotira 7 igracica.Pa sto je uopste vodio one druge igracice??Jos sebi ne mogu daci da su nas ovako razvalile ove debeljuce, koje fakat pojma nemaju osim one broj 22 mislim, ona sto nam ih je najvise zavalila.Pa ljudi moji zene im 6-5 puta promasuju i opet im uzimaju loptu a nema niejdna 170 da valja.Nase gledaju i cekaju da im lopra dodje u ruke.Tako ih treba naruziti nakon ove sramote, da to nije humano.Ovo je DNO DNA.
Ne bih se iznenadio da do kraja uzmu sve osim USA.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ma ne mozes vise ni kritiku napisati odmah dobijes ban od čolana na stranicama.Nadam se da ce ovaj amater na klupi kojem necu ni ime spomenuti jer nije vrijedan dati otkaz nakon ove sramote u Australiji.JuzniBosanac je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:18Stvarno je bez veze sta je radio.Pa da im je dao sansu da udju, svakako smo zijanili, pusti cure da osjete igru.Ali on kao idiot-rotira njih 7 a ostale gledaju.Kad vidis da jednom ne ide, pa ne forsiraj ih vise. Mjenjaj, radi ensto a on -nista.Ma svasta ima i ovdje, nije mi se svidilo ni ono njihovo igranje i muzika kojom su se predstavile jer sa BiH nema nista zajednicko(nije BH muzika), politika zestoko zakoracila i ovdje.treba ih oblijepiti kritikama da sutra protiv Kineskinja ginu na terenu.I tu smo pusiona i to zestoka a budu li igrali kao veceras, ne gine nam 50-60 razlike za Kinu.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:12Razmazio ih ,pa mogu raditi šta hoce.Tavic odigra jednu utakmicu dobro i moze raditi šta hoće.Zao mi ovih mlađih košarkašica ,nadam se da će poput ostalih odbiti iduci put poziv pa da ne trpe ovakvu torturu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:09Ovo je dno dna.za ovo trebaju biti kaznjene a prije svih Lojo.IOn vidid a su pojedinke totalno indisponirane, nemaju volej da zive a kamoli d aigraju a njihove kao da su nadrogirane, dopingovane, trce citavu utakmicu kao da je pocela tek .I Lojo umjesto da ubaci"svjezu krv" on rotira 7 igracica.Pa sto je uopste vodio one druge igracice??Jos sebi ne mogu daci da su nas ovako razvalile ove debeljuce, koje fakat pojma nemaju osim one broj 22 mislim, ona sto nam ih je najvise zavalila.Pa ljudi moji zene im 6-5 puta promasuju i opet im uzimaju loptu a nema niejdna 170 da valja.Nase gledaju i cekaju da im lopra dodje u ruke.Tako ih treba naruziti nakon ove sramote, da to nije humano.Ovo je DNO DNA.
-
- Kontakt:
Da u pravu si zaboravio sam na to skroz. Al koliko se sjecam i Mara se nesto petljala u rad saveza pa je od toga krenulo. Moguce da grijesim.Banjalukabih je napisao/la: ↑22 sep 2022, 04:47Otjerali je kompleksasi Lojo i Razija jer nisu u dobrima odnosima s Marom Lakic njenom mamom,objasnila je djevojka prije priprema za eurobasket na fb profilu detaljno sta i kako
15.10.2013.
Kosarkasice 3 koplja ispod odbojkasica i 2 ispod fudbalerki. Evo ni u Srbiji i Kanadi nema dvije da valjaju.
15.10.2013.
Ajajajaaaaaaj Puertoooooooo ricoooolo.
Bravo za generala Gorana, odlično spremio ekipu ali za plaze i suncanja. Davno dostigao maksimum sa ovom reprezentacijom.
Bravo za generala Gorana, odlično spremio ekipu ali za plaze i suncanja. Davno dostigao maksimum sa ovom reprezentacijom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Pa dobro je.. kad pogledas realno, mi smo vec ispali s ovim porazom.. cak i da iznenade belgiju ili kinu, najvj bi se zatvorio krug od 3 selekcije obzirom da ce i portoriko dobiti j.koreju, a nase su ova vrhunski odigrale i izgubile 24 razlike sto je jako dobra kos razlika za zatvaranje mini-tabele.
Što 'volim' kada forumaši unaprijed upišu pobjedu i kada omalovažavaju protivnika.
Brukam i sramota.
Dok je ova neznalica na klupi ova repka me ne zanima.
Dok je ova neznalica na klupi ova repka me ne zanima.
Bara bara bar
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Previse se ocekuje od njih realno,JJ je 80% ove ekipe i Babicka i Tavicka su uz Gajicku odigrale dobro eurobasket,ali ako pogledate malo bolje vidjecete u kakvim prosjecnim klubovima i prosjecnim ligama igraju ove igracice,ni jedna od njih ne igra euroligu,neke nemaju uopce klub,jako su limitirane plus o selektoru je suvisno i govoriti lik je malo zesca neznalica,Raza ga izvlaci,ali i nju izgleda ubi ego jer su se ona i Lojo posvadjali s dosta igracica,jer im nisu isle vjerovatno na ruku(nisu igrale u Play off-u).Pomocni trener je vec prica za sebe lik je doveo britanku,amerikanku,reprezentativku Hrvatske i imao vec u timu Nikolinu Dzebo da bi jedva u u finalu bh prvenstva 3:2 pobijedio djevojcice iz Banja Luke
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hoce li se kakva cajkara zapjevati kraljice
Oj al ste smorili sa tim ko sta slusa, Pjanic i Serif, Dzeko i Saban, kosarkasice cajke, Dzumhur ovo, Nurkic ono. Nek slusa sta ko hoce zaboli me neka stvar eto sigurno bi bolje odigrali da su prije tekme slusali Armina Muzaferiju ili se opustali uz 9. simfoniju.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.