UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Iako su ga prizivali, dal nije pozvan na ovo okupljanje.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
zbog takvih Vicko i trlja ruke zadovoljan,kaze gledaj ih mecem im a oni sve glasniji i sve me vise podrzavajunebeskasila je napisao/la: ↑22 sep 2022, 12:53E jesi pametan svaka ti castdonDondon je napisao/la: ↑22 sep 2022, 10:19jest ,tako je.Ko god da prati ovo smece od saveza , menadjersku reprezentaciju i sjedi na istoj tribini kao dodikov sestric ,treba mu pasoš oduzetinebeskasila je napisao/la: ↑22 sep 2022, 09:14
Sta sad ko bude na stadionu, to znaci da je vicin i ruski?
I na ovom forumu ima svakakve mrake
Navijacu iz sve snage, da bez glasa ostanem, ja ne navijam za vicu legendo, nego za jednu jedinu
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Jbg ne mogu oni to shvatiti da ga oni drze na mjestu presjednika a on se zajebava.donDondon je napisao/la: ↑22 sep 2022, 16:28zbog takvih Vicko i trlja ruke zadovoljan,kaze gledaj ih mecem im a oni sve glasniji i sve me vise podrzavajunebeskasila je napisao/la: ↑22 sep 2022, 12:53E jesi pametan svaka ti cast
I na ovom forumu ima svakakve mrake
Navijacu iz sve snage, da bez glasa ostanem, ja ne navijam za vicu legendo, nego za jednu jedinu
- Pensioner26
- Kontakt:
Tuta Petrov
Možda probati sa Bešićem u prvih 11? Ako je prošao pripreme i redovno igra ja mislim da je on i dalje naš najbolji veznjak za obavljati defanzivne zadatke.
I vratiti se na 3-5-2. Svakako nema Menala i nemoj svega ti da Gojak opet glumi krilo.
Nedostatak Ahmedhodžića ili bar onoga što on može ponuditi prema naprijed, a tu najviše mislim na iznošenje lopte, pokušati nadomjestiti sa Kolašincem na štoperu. Gonsens iz Kalesije na prirodnu poziciju, ako budemo imali 2 visoka napadača bar će imati koga gađati svojim centaršutevima (koji nisu loši).
- Beduin
- Kontakt:
Mozda nesto u fazonu:
..................... Sehic ..................
... Dedic Dennis Sanicanin Kolasinac ...
.......... Besic Pjanic Cimirot/Amir .........
................. Gojak ................
........... Dzeko Demirovic.........
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Dedić Dennis Kovačević Kolašinac
Bešić Hadžiahmetović
Stevanović Pjanić Duljević
Džeko
Najjači sastav trenutno.
EDIN DŽEKO!!!
Ocekujem: Sehic - Dedic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac - Hadziahmetovic, Prcic, Pjanic - Stevanovic, Gojak, Dzeko
Umjesto ovoga bih volio Besica umjesto Prcica i mozda Kodru umjesto Gojaka (mada su obje opcije na krilu lose). Btw, je li dosao Prevljak? Znam da je bio nesto povrijedjen, pa je kasnije malo zaigrao u klubu. Trebalo bi da je tu i mozda ne bi bilo lose poceti s 2 centarfora u formaciji 4-4-2.
Moguće ipak da krene i sa standardim (u klubu) Demirovicem s obzirom da nema Krunica i tu bih opciju najprije podržao...i zbog presinga i zbog rasterećenosti Dzeke.
Mada mislim da je najbliže da izvede ovih 11 koje je @Ghuraba izdiktirao iako mi je najslabija karika tu Gojak, ali eto nije mu prvi put da glumi "krilo".
Nema šanse da Duljevic počne jer mjesec dana nije nikako igrao a na kapaljku je i prije toga minute skupljao.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Alucard, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, ArtemisFowl, Atlanta, Bosnjo22, Buducnost, Confiance, DjaniTarik, ELDIABLO20, farenhajt, Frankie, Fudo, Goalgetter, Grunf, Hardzavi, Kaunas, KockarVicin007, kouadio, kovacic, Kylian, legendarnadruga, LoveFootball1987, Matterhorn22, miguelramos, mirsonetz, mrAdislic, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, onajlikk, rossonero85, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, Zeko87, Zgemboo89 i 346 gostiju.