Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Ouagadougou
- Kontakt:
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Gvardiol mora dobro zapeti ako misli nekog od njih dvojice izbaciti iz prvih 11
Nadam se da ce Stanisic negdje na posudbu gdje ce imati punu minutazu, steta bi bilo da bude na klupi/tribini do SP
Odlican vezni red, kako sa lakocom drze loptu u posjedu. Hrvatska sinoc jako disciplinovana i zasluzena pobjeda. Da imate napadaca bili bi ozbiljan favorit za boginju. Francuska sinoc 5 igraca koji su ostvarili transfere preko 100mil eura, ali djelovali su kao raspustena banda protiv kompaktne ekipe i tima
embrace the chaos
- Ouagadougou
- Kontakt:
Koga zapravo od tih top reprezentacija niste samo tukli? Brazil i Portugal? 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Ouagadougou
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Vaha dobio otkaz. Može biti i dobro i loše za njih, ali mislim da smo svakako jači.
Šime Vrsaljko se oprostio od reprezentacije. Na žalost ozljede su ga dokrajčile posljednje 3 godine i vidilo se u zadnjim utakmicama za reprezentaciju da nije više to to. Pitanje je da li može uopće biti do kraja svoje karijere biti zdrav i bez ozljeda na duži period. Stanišić je protiv Danske i Francuske pokazao da može biti solidan back up na desnom beku pa su se vjerovatno Dalić i Vrsaljko dogovorili da će Stanišić ići na Svjetsko pa je i to razlog ovog naprasnog umirovljenja.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Gostojući i nekako, ali domaći je užas.
Nisam očekivao da ćr Nike ovako podbacit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Šutalo i Gvardiol prvi put zajedno startali u reprezentaciji i nadam se da će i u narednih 10-15 godina. Iako mi se čini da nisu još ni jedan i drugi u top formi pošto se vraćaju iz ozljeda. Još kad znamo da je i tu u pričuvi Erlić koji je oduševio i mene i sve ostale navijače... Dobri smo 
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Fali samo napadac i vjerujem da bi mogli daleko opet na ovom SPu. Ovako ce trebati srece.
Stoperski par je fantastican, moderan, u stanju su izaci prema naprijed a to nismo imali sa Lovrenom i Vidom.
Stoperski par je fantastican, moderan, u stanju su izaci prema naprijed a to nismo imali sa Lovrenom i Vidom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ja bi stavio Oršića, vrhunski egzekutor, može igrat presing na protivničku zadnju liniju, bar neće bit smiješan kao Budimir kojeg svi stižu i kad ima 5 metara prednosti
audere est facere!
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Što ćemo s desnim krilom?
Majer, njega se mora ugurat u sastav iako nije desno krilo, al je to najbolje odigrao od svih koji su probali.
............Livaković...........
Juranović....Erlić....Gvardiol...Sosa
............Brozović.......Kovačić.........
Majer............Modrić........Perišić...
.....................Oršić..................
Snaga ove ekipe je i klupa koja je jača nego 2018., imaš univerzalca Pašalića, Vlašića, Kramu, Petkovića, Livaju, Šutala, Lovrena, stvarno Dalić ima rješenja da boli glava. Nadam se da će bit i on na nivou da to posloži
audere est facere!
"Gol riješin, Marko Livaja. Ubijen balunima, Marko Livaja. Tri boda tu, Marko Livaja. Jaka san glava ko Marko Livaja"

Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Poludio sam kad sam vidio da u ovako važnoj utakmici Dalić pravi čak 6 izmjena u prvih 11 od posljednje utakmice sa Danskom i to se moglo vidjeti na šta je izgledalo u prvom poluvremenu. Pogotovo što se Brozović još ozljedio u 15. minuti... Kasnije je to izgledalo bolje kad su se malo konsolidirali i kad su se Majer i Kovačić priviknuli na pozicije.
Lijepo je to što imamo širinu kakvu nikad prije nismo imali u povijesti, ali ne možeš u ovako važnoj utakmici rotirati čitavu obranu i skoro čitav napad. Srećom sve je dobro prošlo i idemo sad osvojit taj Final four u Nizozemskoj!
Lijepo je to što imamo širinu kakvu nikad prije nismo imali u povijesti, ali ne možeš u ovako važnoj utakmici rotirati čitavu obranu i skoro čitav napad. Srećom sve je dobro prošlo i idemo sad osvojit taj Final four u Nizozemskoj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.