Mislim da time BOS direktno puca sebi u nogu u sezoni kad su top 3-4 favorita za titulu, a da ista nije ni pocela.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Glupo, ali šta da se radi, nikad na zelenu granu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 sep 2022, 20:26Evo Woj govori da ce Udoka najvjerovatnije biti suspendovan cijelu sezonu.Sluzbena potvrda se ocekuje ubrzo.
Mislim da time BOS direktno puca sebi u nogu u sezoni kad su top 3-4 favorita za titulu, a da ista nije ni pocela.![]()
Sve kontam, znam za takva pravila u americkim firmama i organizacijama, ali suspenzija od godinu dana?? Previse. Ako se toliko drzis kodeksa, onda ga otpusti.Licno se na njegovom mjestu ne bi ni vracao da mi odrede toliku suspenziju.Mozda je covjek upoznao zenu svog zivota, mi to ne mozemo znati, niti to BOS moze znati.Nijedan posao ne moze biti iznad toga.
Pa u pravu je, debili od vlasnika
Lakers got one more banner than Boston: “Consensual Employee Smashing Allowed Here.”
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 sep 2022, 09:18Lakers got one more banner than Boston: “Consensual Employee Smashing Allowed Here.”![]()
Ovo je u stvari otkaz, samo da mu ne plate odštetu.dscile je napisao/la: ↑23 sep 2022, 09:25Mozemo mi diskutovati da li je nama ta suspenzija debilna, ali ako si na potpisu ugovora imao stavku da ne j*bes svoje podredjene, onda moras biti spreman na kaznu kada to uradis. A ko zna sta se tu desavalo iza zatvorenih vrata kad su mu odrezali cijelu sezonu.
Velika steta, jer ocigledno ima kvalitet kao trener.
Meni nije jasno ako su znali za ovo ranije zašto su Will Hardya pustili u Utah jer on bi bio idealan nasljednik.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 sep 2022, 09:33Ovo je u stvari otkaz, samo da mu ne plate odštetu.dscile je napisao/la: ↑23 sep 2022, 09:25Mozemo mi diskutovati da li je nama ta suspenzija debilna, ali ako si na potpisu ugovora imao stavku da ne j*bes svoje podredjene, onda moras biti spreman na kaznu kada to uradis. A ko zna sta se tu desavalo iza zatvorenih vrata kad su mu odrezali cijelu sezonu.
Velika steta, jer ocigledno ima kvalitet kao trener.
Jer što bi on pristao na ovo kad može trenirati u minimalno pola lige, zaboli nekog vlasnika i GMa što je on suspendovan u Bostonu.
Je li moguće da je ovaj kvazinovinar toliko bitan u SAD-u ? Samo urla i pojma nema o većini sportova ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.