LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Bryant 2 airballs 30 sekunde...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
sundancekid je napisao/la:E misa mu..prodjose maloprije..hehe...opet na lejkerse.. Ima jedna prica, kaze ovako:
"Jednog dana, Kobe pucao tricu, i pogodio obruc.."
Ma nije on dobar nikako veceras...to se vidjelo odmah na startu ali sta ces kad ne mogu bez njega...
Jbt. igramo najgore sto mozemo...pravimo bruku faula,bruku izgubljenih...dosta laganih poena za Catse,los sut...lose kretnje u napadu i opet je nekako samo -6...
S obzirom kako smo odigrali prvo poluvrijeme ovih -6 je sasvim solidan zaostatak. Samo kada se sjetim da je jedan njihov igrac u roku od 15 sekundi promasio dva zicera i to na +11.
Nastavak necu gledati nemam vise zivaca da se nerviram. Ocekujem da ce pocetkom trece cetvrtine Blake ponovo biti koban po svoju ekipu i tako rjesiti pitanje pobjednika. I kad mi neko kaze sreca nije potrebna u zivotu. Pa bolji bi Muhamed Pasalic igrao od Blake-a. Covjek kosarkaskim neznanjem sebi osigurao zivot.
Nastavak necu gledati nemam vise zivaca da se nerviram. Ocekujem da ce pocetkom trece cetvrtine Blake ponovo biti koban po svoju ekipu i tako rjesiti pitanje pobjednika. I kad mi neko kaze sreca nije potrebna u zivotu. Pa bolji bi Muhamed Pasalic igrao od Blake-a. Covjek kosarkaskim neznanjem sebi osigurao zivot.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- majestic24
- Kontakt:
Brate,sje.ba nas i Kobe u zadnje vrijeme. Stvarno nekada kad pocne forsirati to je uzas.amerosm je napisao/la:S obzirom kako smo odigrali prvo poluvrijeme ovih -6 je sasvim solidan zaostatak. Samo kada se sjetim da je jedan njihov igrac u roku od 15 sekundi promasio dva zicera i to na +11.![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ja lepo kazem da igrate bolje kada kobe igra kolektivno... al iskreno nekada ga ubi sa svojom statistikom hebala ga statistikamajestic24 je napisao/la:Brate,sje.ba nas i Kobe u zadnje vrijeme. Stvarno nekada kad pocne forsirati to je uzas.amerosm je napisao/la:S obzirom kako smo odigrali prvo poluvrijeme ovih -6 je sasvim solidan zaostatak. Samo kada se sjetim da je jedan njihov igrac u roku od 15 sekundi promasio dva zicera i to na +11.![]()
![]()
majestic24 je napisao/la:
Brate,sje.ba nas i Kobe u zadnje vrijeme. Stvarno nekada kad pocne forsirati to je uzas.
A jbg. sta da radi kad prije one njegove trojke nismo dali kos 3-4 minute...onda je pokusao uci u seriju ali nije islo...
Inace se uopste ne krecu u napadu...nema onog prepoznatljivog protoka lopte kao sto smo npr. imali u Bostonu drugo poluvrijeme...i dok ne pocnu tako igrati nema di od ovog meca nista...ali za to je potrebno mnogo vise trcati nego u prvom poluvrmenu
-
sundancekid
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:S obzirom kako smo odigrali prvo poluvrijeme ovih -6 je sasvim solidan zaostatak. Samo kada se sjetim da je jedan njihov igrac u roku od 15 sekundi promasio dva zicera i to na +11.![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kobe los, los mu sut, 5izgubljenih lopti i nije ni cudo sto charllotte vodi 
-
sundancekid
- Kontakt:
78:60... u neku ruku mi nije zao, mozda je ovo konacan znak celnicima, da se rijese Blejka... Uhh, da covjek samo zna kolko ga spominjemo, otiso bi sam...
Ovako bezidejne Lejkerse nisam odavno gledo. Neka run and gun igra, bez ikakvog sistema, strpljenja, izradjene akcije..mislio sam doci ce s poluvremena drugaciji, a ovo je jos gore.. Kobe ima 5-16 sut, izgubio je 5 lopti...i na stranu njegovo lose izdanje, ne moze covjek ni bit uvijek dobar, to samo pokazuje koliko je ostatak tima nemocan da sam bilo sta uradi, specijalno ako Gasol nije na terenu..
Ovako bezidejne Lejkerse nisam odavno gledo. Neka run and gun igra, bez ikakvog sistema, strpljenja, izradjene akcije..mislio sam doci ce s poluvremena drugaciji, a ovo je jos gore.. Kobe ima 5-16 sut, izgubio je 5 lopti...i na stranu njegovo lose izdanje, ne moze covjek ni bit uvijek dobar, to samo pokazuje koliko je ostatak tima nemocan da sam bilo sta uradi, specijalno ako Gasol nije na terenu..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Na kraju poraz lakersa.Charlotte dobar sve bolij od kada ih napustio brown... Cela ekipa losa sto se tice lakersa,kobe opet silovao...sut katastrofalan 5 izgubljenih...gasol solidan iako je mogao bolje kao i artest...bynum neprimetan...o fisheru da ne pricam...Mislim da lakersi podhitno moraju nesto uraditi na poziciju PG,tu im najvise skripi
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma nastranu Kobe, mora i on imat lose vece, ali ono sto zabrinjava najvise je da je ovo nazalost realan pokazatelj ostatka ekipe (izuzetak Gasola, njega uvijek treba izdvojiti, pa donekle i Lamara, zbog svestranosti i opce korisne igre). Ostatak je jednostavno grozan. Nekad mi se cini da nema Kobe-a, Lejkersi bi bili Cleveland... Tuzno, ali eto, iscekivacemo narednih dana neke vijesti o eventualnom trejdu...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
veceras samo gasol moze dobiti prelaznu ocenu ovo ostalo out...Kobe previse siluje,hebala ga individualna igra, ajde neka mu ukradu na kontu poena i neka prestigne vec sada jabbara na vecnoj listi mislim da bi tada bio najsrecniji i mislim da bi tada poceo igrati timski,previse sebicnosti,jao kada se setim protiv bostona ne ovu tekmu sada nego predhodnu,ostatak ekipe je bio ko publika...kako lik ne shvata da mu ekipa igra bolje kada igra timski kada belezi vise asistencija,ali ipak jabbar mu je drazi kako vidimsundancekid je napisao/la:Ma nastranu Kobe, mora i on imat lose vece, ali ono sto zabrinjava najvise je da je ovo nazalost realan pokazatelj ostatka ekipe (izuzetak Gasola, njega uvijek treba izdvojiti, pa donekle i Lamara, zbog svestranosti i opce korisne igre). Ostatak je jednostavno grozan. Nekad mi se cini da nema Kobe-a, Lejkersi bi bili Cleveland... Tuzno, ali eto, iscekivacemo narednih dana neke vijesti o eventualnom trejdu...
- majestic24
- Kontakt:
"Dobar je Fisher"...ma dobar je Bog sto ga drzi na zemlji. 20 razlike od Bobcatsa...ahahahahahahah
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije valjda da misliš da je Fisher jedini krivac zbog tih 20 poena razlike? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
1. Alfa druze poceo si opasno da smaras na ovoj temi...zadnjih 10 postova ti je manje-vise isto...
2.Ja bi bio prezadovoljan da je za poraz od sinoc kriv samo jedan igrac,bio to Kobe,Fisher,Gasol ili neko treci...
3.Ne bi rekao da su u pitanju godine ali sinoc smo bas izgledali kao starci...tempo igre uzasno spor sto protiv ovih mladjih i atletski jakih ekipa nikako ne moze proci...prvu cevrtinu se igralo dosta usporeno sa obe strane i u tim trenutcima smo bili bolja ekipa ali kasnije oni su pojacali tempo a mi smo ostali na nuli...dali su dosta poena iz tranzicijie,imali su bolji ofanzivni skok i mnogo vise ukradenih lopti...
I sinoc sam pisao a evo opet cu...nema ni blizu protoka lopte kakav smo imali prosle sezone u play offu...taj protok je bio prisutan samo protiv Celticsa u drugom poluvremenu...sinoc se citav mec spusta na centre i onda ili oni igraju 1 na 1 ili ide neko urucivanje za vanjskog igraca...to jednostavno nije nasa igra...
4.Ne znam zasto Gasol vise ne igra ono klasicno 1 na 1 kada zavrsava napad sa lijevim ili desnim polu-horogom...sad sve poene daje iz suta sa polu-distance...
5.Zaboravio sam napisati nesto sto sam procitao poslije meca sa Bostonom koji smo dobili...kaze Phil kako su u drugom poluvremenu radili neke stvari koje nije planirao u ovom dijelu sezone ali da je morao zbog pritiska koji je nosio taj mec...ja nekako mislim da je upravo to ovaj protok lopte...sinoc se mec pokusao dobiti igrom 1 na 1 ili 2 na 2...
6.Zna li neko gdje se Smush Parker...momak je dr.kosarke za Blake-a...ne mogu da vjerujem da sam tog covjeka hvalio kada je tek dosao
2.Ja bi bio prezadovoljan da je za poraz od sinoc kriv samo jedan igrac,bio to Kobe,Fisher,Gasol ili neko treci...
3.Ne bi rekao da su u pitanju godine ali sinoc smo bas izgledali kao starci...tempo igre uzasno spor sto protiv ovih mladjih i atletski jakih ekipa nikako ne moze proci...prvu cevrtinu se igralo dosta usporeno sa obe strane i u tim trenutcima smo bili bolja ekipa ali kasnije oni su pojacali tempo a mi smo ostali na nuli...dali su dosta poena iz tranzicijie,imali su bolji ofanzivni skok i mnogo vise ukradenih lopti...
I sinoc sam pisao a evo opet cu...nema ni blizu protoka lopte kakav smo imali prosle sezone u play offu...taj protok je bio prisutan samo protiv Celticsa u drugom poluvremenu...sinoc se citav mec spusta na centre i onda ili oni igraju 1 na 1 ili ide neko urucivanje za vanjskog igraca...to jednostavno nije nasa igra...
4.Ne znam zasto Gasol vise ne igra ono klasicno 1 na 1 kada zavrsava napad sa lijevim ili desnim polu-horogom...sad sve poene daje iz suta sa polu-distance...
5.Zaboravio sam napisati nesto sto sam procitao poslije meca sa Bostonom koji smo dobili...kaze Phil kako su u drugom poluvremenu radili neke stvari koje nije planirao u ovom dijelu sezone ali da je morao zbog pritiska koji je nosio taj mec...ja nekako mislim da je upravo to ovaj protok lopte...sinoc se mec pokusao dobiti igrom 1 na 1 ili 2 na 2...
6.Zna li neko gdje se Smush Parker...momak je dr.kosarke za Blake-a...ne mogu da vjerujem da sam tog covjeka hvalio kada je tek dosao
Za sinocnju predstavu imam samo dvije rijeci: No comment
Nadam se da su i posljednji u klubu shvatili da trebaju povuci neki trade. Eh da nam je vratiti Vujacica i Farmara bili bi na konju. Vujacic je bio jedini pored Bryanta koji je izvana znao "potegnuti" ali eto Phil Jackson mu nije davao previse prilika da to pokaze u toku ove sezone. A kao sto rece @majestic24, Farmar je Kobe Bryant za
Blake-a.
Nadam se da su i posljednji u klubu shvatili da trebaju povuci neki trade. Eh da nam je vratiti Vujacica i Farmara bili bi na konju. Vujacic je bio jedini pored Bryanta koji je izvana znao "potegnuti" ali eto Phil Jackson mu nije davao previse prilika da to pokaze u toku ove sezone. A kao sto rece @majestic24, Farmar je Kobe Bryant za
Blake-a.
Evo nama naseg Artesta kao pjevaljka...nije losa pjesma sto jest jest
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
sundancekid
- Kontakt:
Bolje bi mu bilo da ode ispucat 100 lopti dnevno viska, nego sto snima spotove i radi gluposti.
Ova sport i ova pjesma potvrdjuje moju cinjenicu koju sam sinoc napisao. Dakle Ron Artest je igrac koji dugi niz godina igra u NBA ligi i do prosle sezone nije se mogao pohvaliti da ima titulu prvaka iste. Prelazak u Lakerse mu je dosao kao kec na desetku i prosle sezone je igrao svoju najbolju kosarku jer je znao da je ugrabio posljednji voz kako bi dosao do pomenute titule. Nakon sto smo osvojili titulu Artest je poceo igrati preko neke stvari, i jos na sve to njegove izjave u toku ove sezone da zeli da bude aktivno ukljucen u napadacke akcije, da ne bi imao nista protiv trade-a - izjava je bila tipa: "Ovdje mi je lijepo, ali ukoliko me zele trade-ovati nemam nista protiv". Dakle uzeo je titulu i boli ga neka stvar sta ce se dalje desavati. Naravno slazem se s tobom da mu je bolje da nakon treninga trenira svoj sut, a ne da pjeva i snima neke spotove. Nakon trade-a Ariza-Artest napisao sam da je to velika greska Kupchaka i kompanije - ja mislim da se taj post nalazi na pocetnim stranicama ove teme - ali me je vecina ubjedila da to nije slucaj. Po meni i Ariza moze odigrati kvalitetnu odbranu, a za razliku od Artesta znao je i otvorene suteve pogoditi.sundancekid je napisao/la:Bolje bi mu bilo da ode ispucat 100 lopti dnevno viska, nego sto snima spotove i radi gluposti.
Sutra nas ocekuje dosta lagana utakmica kod Cavsa i po meni ce biti vazno ostati ispod 30 poraza nakon zavrsetka regularnog dijela sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.