UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa zato sto si igrao protiv amaterskih ekipa.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne mislim da bukvalno 90 minuta napadamo, nego da i kad se branimo ne zurimo nakon sto osvojimo loptu. Obicno su odmah gledali da lansiraju loptu daleko od naseg gola, a mi nemamo kvalitetna krila da materijalizuju to. Veliki broj takvih lopti su upropastili Dzeko i Demirovic, a kasnije i Kodro i Gojak.
Stoperski dvojac je danas odigrao skoro perfektno, ali opet ponavljam, mi nismo u tolikoj mjeri kvalitetni da se iz utakmice u utakmicu disciplinovano branimo po 40 minuta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za nadati se da ce do narednog ciklusa kvalifikacija ova selekcija dati nekoliko novih igraca koji bi mogli biti nositelji svega ovoga a puno toga treba ponijeti.
No, prije svega treba svim silama zabraniti mec sa agresorom.
Klekni pred Ivayla!
Malo je izgubljen jbga
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Vise te zbuni neg Bakir na engleskom.
- ASD
- Kontakt:
Pa jednostavno, nema se kvaliteta. Kontre su nam rak rana, inače bi to drugačije izgledalo.Ghuraba je napisao/la: ↑23 sep 2022, 23:03Ne mislim da bukvalno 90 minuta napadamo, nego da i kad se branimo ne zurimo nakon sto osvojimo loptu. Obicno su odmah gledali da lansiraju loptu daleko od naseg gola, a mi nemamo kvalitetna krila da materijalizuju to. Veliki broj takvih lopti su upropastili Dzeko i Demirovic, a kasnije i Kodro i Gojak.
Stoperski dvojac je danas odigrao skoro perfektno, ali opet ponavljam, mi nismo u tolikoj mjeri kvalitetni da se iz utakmice u utakmicu disciplinovano branimo po 40 minuta.
Imamo samo 1 igrača sposobnog za istrčati kontru u čitavom rosteru.
Snalazi se tuta bugarin, dok bi riđobradi zabrljao prije nego bi nešto započeo.
Odličan uspjeh sa limitiranom ekipom . Treba biti zadovoljan
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Nećeš igrati sa tim reprezentacijama ako odeš u baraž. Sigurno će neka od tih reprezentacije proći na EP kroz kvalifikacije. Takođe se isto nadam da ćemo i mi kroz kvalifikacije otići na prvenstvo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Valjda će onaj Saric dobiti šansu u veznom redu.
Zadnja klupa
- Beduin
- Kontakt:
Veoma malo kreacije, skroz tromo i sporo prema naprijed, ali opet se napravilo par prilika te odlicna akcija kod ponistenog gola.
Izostanak Ahmedhodzica i Krunica za relrezentaciju naseg kvaliteta je prevelik i skoro pa nenadoknadiv, ali ni protivnik nije bio nista bolji, totalno podbacili.
Mi jednostavno nemamo kvalitete, smjena generacije nekako dolazi neprimjetno i sporo ali ipak se nazire, startnu odbranu smo promijenili, desnog beka napokon nasli (+ Jusuf kao odlicna zamjena), napadaca imamo za buducnost (ali barem jos jedan talentovan nam treba).
Ali sta dalje? Golman, sredina gdje tek trebas iskopati 2 talentovana veznjaka te krila koji su nam bolna tacka od postojanja pa ozbiljno treba razmisliti o promjeni formacije sa 2 napadaca i veznjakom iza njih ili nasu uspjesnu 442.
075 ❤
Dobro rečeno, Seo je večeras bukvalno u svakom napadu izgledao kao amater, dok je defanzivne zadatke odradio više nego ok.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 sep 2022, 23:24Kako bi bilo dobro kada bismo imali nekog dobrog na lijevom beku a da Seo bude lijevi stoper.
Valjda će onaj Saric dobiti šansu u veznom redu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AzRimiRzA, bablaz1, bavariapivo, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, Edincapitano, exampLe., Faraon iz Visokog, feniksptica, galia95, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hordas1990, Hrammm1921, Iceplayer, JayCatwright, L-Train, lakilone, legendarnadruga, Lynx, maha1, Majestic-12 [Bot], miguelramos, Namibija, NEZALAGANJE, Objektivac, PeppermintSA, Proximic, s4mke, SanaBosna, SHZ82, signalidunapark, Soba, StevieG8, Sveti, THEC, tuzlak94, unavita, Vaya, ventilateur, Zabit, zikerrz21 i 325 gostiju.