ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Felixians4
- Kontakt:
mogao bi netko i topic laver cupa uraditi.
wawrinka kao i kyrgios,najavi penziju pa se uzdigne iz pepela i sređuje kyrgiosa. no federer zato večeras ulazi u mirovinu official. O2 Arena London,double s nadalom
wawrinka kao i kyrgios,najavi penziju pa se uzdigne iz pepela i sređuje kyrgiosa. no federer zato večeras ulazi u mirovinu official. O2 Arena London,double s nadalom
Kraj ybt, place Roger, place Rafa.
Kakav moras biti retard da na oprostajnom prijateljskom mecu protiv povrijedjenog jednog od najvecih sportista svih vremena, kidas kao da ti zivot ovisi o tome da ga pobijedis.
Kakav moras biti retard da na oprostajnom prijateljskom mecu protiv povrijedjenog jednog od najvecih sportista svih vremena, kidas kao da ti zivot ovisi o tome da ga pobijedis.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Završi meč sa izgubljenom MP na njegov servis, klasika 
Roger
Adio legendo
Roger
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BeyKopites
- Kontakt:
GOAT je upravo završio tenisku karijeru.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Bratina 
Joj Rogera i Rafe haha poplava u dvorani
Svima im je stavio viska hljeba u ruke,da njega nije bilo nikada tenis ne bi bio tako popularan niti bi nagrade na turnirima bile tako velike.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hvala za sve ikoni tenisa i jednom od mojih idola
.
Za mene zauvijek najveći.
Za mene zauvijek najveći.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Roger & Rafa jbt zivot

Zbogom 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cudo ne prozivaju noleta sto se smije dok rafa place 
Ovo je izrezan video, ja sam gledao ovu scenu u lajvu i zagrlio je i njega i ostale haha.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije nista izrezano, to je odmah nakon meca a poslije je sa svima a Tiafoe prvi prisao i zagrlio, naravno da nije bilo neke zle namjere od RogeraVGS je napisao/la: ↑24 sep 2022, 02:38Ovo je izrezan video, ja sam gledao ovu scenu u lajvu i zagrlio je i njega i ostale haha.
Don't believe the hype.
Otisao je jedan od najvecih pokretaca tenismanije ikada.Artista , ne znam kako ga drugacije opisati.Ono sto je Iniesta bio u fudbalu to je Roger u tenisu.Car i elegancija.Kada je imao svoj dan , jednostavno tenis je dozivljavao romantiku.
Nisam nikada navijao za njega , cak sta vise ali uvijek sam imao nekako postovanje ogromno prema liku i djelu.Sve vezano za njega je gospodski.Izgled , oblacenje , teniska igra i bonton.Nevjerovatna licnost i nerealan teniski umjetnik.
Hvala Roger za teniske doktorate , furioznu igru i epske mecheve.
Nisam nikada navijao za njega , cak sta vise ali uvijek sam imao nekako postovanje ogromno prema liku i djelu.Sve vezano za njega je gospodski.Izgled , oblacenje , teniska igra i bonton.Nevjerovatna licnost i nerealan teniski umjetnik.
Hvala Roger za teniske doktorate , furioznu igru i epske mecheve.
Kakav oproštaj.
Ala sam grizao zube i jezik na onom govoru, preskočio sam pola jer je teško, nekako dio tebe i mladost koju si proveo prateći svaki meč od početka do kraja.
Hvala ti Roger na svemu, kralju ove igre
Faliće previše
Ala sam grizao zube i jezik na onom govoru, preskočio sam pola jer je teško, nekako dio tebe i mladost koju si proveo prateći svaki meč od početka do kraja.
Hvala ti Roger na svemu, kralju ove igre
Faliće previše
Kako ih Tiafo ugasi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.