Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Bara bara bar
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bogte JJ odigrala tolike utakmice, proputovala pola svijeta da dodje , i opet je najbolja na terenu, ne znam kako ih nije sramota da se vuku po terenu makar zbog nje bi trebale zapet, ovo je sramota, iskreno bolje se i ne plasirati nego se brukat svaku utakmicu po 30-40 razlike gubit.
🔵⚪
Ne igramo odbranu i čudimo se što su visoki procenti šuta kod protivnika

Sve im kaže ulazi, kako ovo

Sve im kaže ulazi, kako ovo
Zadnja izmjena: KapitenK, dana/u 24 sep 2022, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Veliki uspjeh je plasman, ali ovo je najveća blamaza naseg sporta ikad. Ako USA izvede prvi tim završit ce 80 razlike.
U normalnim zemljama se ovdje da otkaz cijeloj struci, a glave u savezima padaju.
U normalnim zemljama se ovdje da otkaz cijeloj struci, a glave u savezima padaju.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 24 sep 2022, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma samo nek se ne pucaManijakalnost99 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Dje bi igrate debili lezite po čitav dan i jedete **** po forumu uredu izraziti nezadovoljstvo, al ništa kompetentni da kažete nekom da je invalid

-
- Kontakt:
Sestre Zubac,Mišeljić,Vrancic,Brcaninovic,Rahmanovic,Mozes napraviti jednu postavu s koliko se je njih zavadio.RoninX je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Zenska kosarka je cirkus ali je Lojo sve uradio da je dodatno ogadi, covjek se zavadio sa 4-5 kosarkasica koje bi bile u rotaciji da ne kazem ponajbolje...na sve to nema akcije, nema Marice, nema nista...mora dobiti otkaz!..I nek jede gov.na svako ko bi ga branio
A zasto se debil zavadio s toliko igracica?
Znam za Brcaninovic,sta je sa ostalih?
Znam za Brcaninovic,sta je sa ostalih?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
zato su i digle nos i ocigledno se nisu spremale jer su zivjele od JJ... malo slava, tapsanje ramena... a nisu sjele i analizirale da ih pola ima problem da pogodi obicno polaganje, da imaju problem sa kontrolom lopte a o brzini da ne pricam...
lijepo je na krilima JJ koja zabije 25-30 komada, skoci 15-20 puta, zaustavi svaku visoku igracicu glumiti igraca.. JJ stala, a ove pokazale kakav je to nivo ispod svakog nivoa. Jedina igracica dostojna da igra sa JJ je Marić... ostale nisu i to je realnost i kad to shvate mozda i pocnu da rade na sebi jer ovo je bas bilo brukanje. Protiv USA ... neka nam je bog na pomoci

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Hajde izbaci rezultate prije Raze i Loje i rezultate posljednje 3 godine. Naravno ovo loše izgleda na ovom turniru, jel ti grantuješ da promjenom Raze i Loje imat cemo bolje rezultate od 5 mjesta na EP i plasmana na SP 12 najbolji na svijetu. Iskreno ja mislim da se mi u skorije vrijeme ne cemo uspjeti plasirati i sp bit ce europsko upitno. Ovo mozemo zahvaliti Jones sve ostalo šuplja prica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Ne zasluzuju da ih se spominje nakon ovog debakla. Svaka cast vlastima koji su odbili da finansiraju ove kafanske pjevacicebili su ispred vremena.
Razu otjerati isto sa svojim potrckom Lojom kojeg stiti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
1,02 protiv Portorika kvota, 1,09 protiv J.Koreje i mi obje utakmice gubimo sa 20+ razlike
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Autsajderi?!11-a rangirana ekipa na svijetu.O cemu pricas covjece?
Ovdje je najveci krivac LOJO ,tri mu visoke cure samo sjede na klupi,podsjeca me na Safeta Susica i Ibricica na SP u Brazilu.
Plus ove kosooke sudije DOBRO NAGINJU na stranu kosookih sa ovim namjernim greskama.Kosooke udaraju JJ zestoko a ove ostale ne trebaju ni dirati jer nemaju pojma.Preagresivne su ali om kossoki suci dozviljavaju. Sta ces...
Ovo je sramota....dno dna..ovo nije takmicenje, ovo je sramocenje!Treba ih kazniti kad se vrate!Ovi sto pominju da je "uspjeh"sto smo ovdje..ili su dusmani BiH ili nisu pri pameti.Ako si vec TU, imas sansu da se pokazes, pa pokazi se! Samo je kod nas"bitno ucestvovati"..Neka i dalje igra reprezentacija RS, pa ce nas i ovi razvaliti sa 40 razlike!
Stavili su tolike kvote na nas zbog Jones.Da nje nema,bile bi obrnute kvote.Doduse da nje nema ne bi mi nigdje ni otisli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad ce slike da su po tri morale spavati na jednom krevetu (doduse to bi za JJ bio kec na desetku
), da su prale ves na ruke i slicno. Mislim, to je jedini nacin da se objasni sporost u igri, pustanje protivnika na slobodan sut, u napadu akcija misaona imenica, nerezonski sutevi...itd.
Dajte na kraju tekme Loji loptu, nek se ispise i dovidjenja.

Dajte na kraju tekme Loji loptu, nek se ispise i dovidjenja.
- anonymousHD
- Kontakt:
Sramota
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo majku nisam gledao bezidejniju igru u ni jednom našem sportu 
Loji uruciti jedan lijep otkaz veze on nema

Loji uruciti jedan lijep otkaz veze on nema
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sve ove sto si nabrojao da igraju nebi se plasirale ni na europsko prvenstvo gubile bi od švicarske i slicni ekipa.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:23Sestre Zubac,Mišeljić,Vrancic,Brcaninovic,Rahmanovic,Mozes napraviti jednu postavu s koliko se je njih zavadio.RoninX je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Zenska kosarka je cirkus ali je Lojo sve uradio da je dodatno ogadi, covjek se zavadio sa 4-5 kosarkasica koje bi bile u rotaciji da ne kazem ponajbolje...na sve to nema akcije, nema Marice, nema nista...mora dobiti otkaz!..I nek jede gov.na svako ko bi ga branio
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ti rezultati nisu ni zbog Loje ni zbog Raze nego zbog JJ. Jedino sto je Lojavi uspio uraditi jeste smanjiti nam ionako malen bazen pristojnih igracica.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:24Hajde izbaci rezultate prije Raze i Loje i rezultate posljednje 3 godine. Naravno ovo loše izgleda na ovom turniru, jel ti grantuješ da promjenom Raze i Loje imat cemo bolje rezultate od 5 mjesta na EP i plasmana na SP 12 najbolji na svijetu. Iskreno ja mislim da se mi u skorije vrijeme ne cemo uspjeti plasirati i sp bit ce europsko upitno. Ovo mozemo zahvaliti Jones sve ostalo šuplja prica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Ne zasluzuju da ih se spominje nakon ovog debakla. Svaka cast vlastima koji su odbili da finansiraju ove kafanske pjevacicebili su ispred vremena.
Razu otjerati isto sa svojim potrckom Lojom kojeg stiti
-
- Kontakt:
Koliko te plaćaju Lojo i Raza da pišeš ovo ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:27Sve ove sto si nabrojao da igraju nebi se plasirale ni na europsko prvenstvo gubile bi od švicarske i slicni ekipa.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:23Sestre Zubac,Mišeljić,Vrancic,Brcaninovic,Rahmanovic,Mozes napraviti jednu postavu s koliko se je njih zavadio.RoninX je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:19Zenska kosarka je cirkus ali je Lojo sve uradio da je dodatno ogadi, covjek se zavadio sa 4-5 kosarkasica koje bi bile u rotaciji da ne kazem ponajbolje...na sve to nema akcije, nema Marice, nema nista...mora dobiti otkaz!..I nek jede gov.na svako ko bi ga branio
Koliko su antitalentovane ove sto ih Lojo forsira, ovdje bi mala Kahrimanovic sa 15 godina mogla igrati...makar ima impresivnu kontrolu lopte, a i zabila bi zicere
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Ova im do trece cetvrtine zavali 35 koseva i Lojo"strucnjak" umjesto da uvede jednu od ovih koje nikako ne igraju da joj igra nesto kao "flaster"bez ozbira na licne, bez da biraju sredstva(jer ni oni ne biraju protiv JJ)-on je PUSTA i niko je ne cuva.Boze sacuvaj!
Trenutno korisnika/ca: klasik, NEZALAGANJE i 10 gostiju.