Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Justin
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Justin » 24 sep 2022, 12:45

redbull93 je napisao/la:
24 sep 2022, 12:43
Nacin na koji je dosao u reprezentaciju i nacin na koji poziva igrace i uvlaci se vici daje nam puno pravo da ga otjeramo sutra vec. Yebo vas on, a i tata vico kad nakon svega opet ih podrzajete. Kriminal i lopovluk vlada u reprezentaciji, a to sto vama oci mazu "dobrim" rezultatima je do vas i vaseg karaktera.
Srami se svog upisa. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 sep 2022, 12:46

Justin je napisao/la:
24 sep 2022, 12:45
redbull93 je napisao/la:
Nacin na koji je dosao u reprezentaciju i nacin na koji poziva igrace i uvlaci se vici daje nam puno pravo da ga otjeramo sutra vec. Yebo vas on, a i tata vico kad nakon svega opet ih podrzajete. Kriminal i lopovluk vlada u reprezentaciji, a to sto vama oci mazu "dobrim" rezultatima je do vas i vaseg karaktera.
Bas suprotno treba da bude.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2022, 12:54

Ne znam zašto se Petevu zamjera taj neki odnos sa Vicom, pa prvi Džeko puši qitu Zeljkoviću i gradi fol nakav normala (da ne kažem prijateljski) odnos.

Kada to radi najbolji igrač kojeg je imala (i kojeg će vjerovatno imati) ova država, ne kontam zašto se Ivajlu pravi problem oko toga, eto fakat to ne razumijem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 24 sep 2022, 13:34

Justin je napisao/la:
24 sep 2022, 12:45
redbull93 je napisao/la:
Takvi likovi se raduju svakom porazu reprezentacije BIH.
Kao prije gospodina Peteva nije bilo lopovluka u repki. :lol:

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 24 sep 2022, 13:41

:bih: :bih: :bih:

slika

slika

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 sep 2022, 13:47

Pisam i njega i sda-hdz-snsd reprezentaciju i savez i sve koji podrzavaju ovo
NEMA NAZAD

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 sep 2022, 13:49

slika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 sep 2022, 13:50

Pa eto zato sto je prije bilo, treba i sad pustiti :rol:

Zivio vico, borac i 300.000 km. Sljedece kolo isti likovi psuju zbog sudjenja. Aj manite me se bgt te price i mazanja ociju. Ocekujem vas na utakmici protiv rusije :bih:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2022, 14:11

redbull93 je napisao/la:
24 sep 2022, 13:50

Zivio vico, borac i 300.000 km. Sljedece kolo isti likovi psuju zbog sudjenja. Aj manite me se bgt te price i mazanja ociju. Ocekujem vas na utakmici protiv rusije :bih:
Je l' još uvijek pametuješ iz Njemačke ili si se makar vratio u Zenicu?

Čekamo te da šta organizujemo kako bi srušili Vicu i Borac, ti nam trebaš :bih:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 24 sep 2022, 14:17

78% ljudi namovom forume se izjasnilo da ova neznalica treba da ode i tacka
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 sep 2022, 14:17

:tokralju:
Raonffa je napisao/la:
24 sep 2022, 14:11
redbull93 je napisao/la:
24 sep 2022, 13:50

Je l' još uvijek pametuješ iz Njemačke ili si se makar vratio u Zenicu?

Čekamo te da šta organizujemo kako bi srušili Vicu i Borac, ti nam trebaš :bih:
Reci to isto onim momcima od sinoc, koje glupe teze. Vama ako je dobro i slazete se sa tim da vas ljudi kradu na lijepe oci, govori samo o vama. Ja ako se ne mogu boriti, mogu bar pricati i imati svoj stav. Sljedecu utakmicu kad budete lajali kako se borac favorizira, poklopi se po usima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2022, 14:26

Pa kažem ti, de nam šta skontaj kako ćemo to riješiti :kafa:

Grob te yebo, fudbal nam 30 godina u qurcu, 30 godina ga vodi i lomi politika, stranački funkcioneri nam se pitaju za sve u savezu, sve je apsolutno prepisano iz yebenog Dejtona i ti pametan dođeš i kažeš "samo vi podržavajte kriminalce".

Je l' se zajebaješ ili si ozbiljan?

Ne podržavam nikoga i boli me neka stvar za svakog čovjeka u savezu, što se mene tiče daBogda umrli u najgorim mukama (ko god je kriminalac, a takvih je većina).

Podržavam reprezentaciju moje zemlje jer od njenog rušenja koristi samo imaju oni koji bi voljeli da je nema, a to su upravo ti kriminalci o kojima ti pričaš, i oni se ne ruše tako što će nacija okrenuti glavu od državnog tima. Ko to ne vidi taj je slijep ili glup.

Ako hoćeš mijenjati stvari, trk pred državne institucije ili zgradu saveza kada gmazovi imaju sjednice pa im se nayebi majke, nema potrebe uništavati reprezentaciju koju i onako mnogi žele uništiti.

Ko to ne shvata za mene je, izvinite na izrazu, pravo glup.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 sep 2022, 14:41

Reprezentaciju treba podrzati tj. momke koji igraju (ali i tu ne sve, jer ima menadjerskih igraca koji ne zasluzuju tu biti). Ti svojim postovima ostavio si drugaciji dojam i onda pitas se kao ko to ne shvata. Javno podrzavas lutku od pred. saveza koji cini zlo ovoj reprezentaciji. I nemoj izviniti na izrazu, ali glup je onaj ko podrzava rad vice i njegovih sljedbenika, kojem se oci mazu. Afera za aferom se redaju, a mi za 2 dana sve zaboravljamo. To o borbi koju spominjes ima tko treba da vodi, ja nisam u poziciji kao ni ti, ali ima ko jeste i ako se desi podrzat je, pa makar bila i moralna podrska. Ono sto sad mogu je istinu govoriti i pricati o onome sto steti mojoj reprezentaciji i drzavi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2022, 15:02

Ako sam dobro shvatio, treba podržati reprezentaciju odnosno igrače dok ne treba podržati selektora?

Onda mi, života ti, objasni je li tebi ima smisla razdvojiti igrače od selektora? Ako reprezentacija igra dobro, logično da se i selektor onda neće mijenjati, ako reprezentacija igra loše logično da će se i selektor promijeniti kad tad.

Tvoj princip je u suprotnosti sa logikom, jer selektor i igrači su jedno, ili su kolektivno loši ili su kolektivno dobri, pa samim tim je nemoguće razdvojiti te dvije stavke.

Jedino ih možeš razdovojiti tako kao što ti radiš, čisto deklarativno, jer selektorov posao definišu rezultati reprezentacije, a to što ti podržavaš jedno, a ne podržavaš drugo, nema nikakvog smisla.

Ljudi u savezu su nešto drugo, reprezentacija može igrati fantastično a da ti u savezu sjede kriminalci, a isto tako reprezentacija može biti katastrofalna a da ti u savezu sjede najbolji mogući ljudi za te pozicije.

Njih možemo podržavati i ne podržavati bez obzira na reprezentaciju, i ja ih lično i ne podržavam kao i 90% ljudi što ovu repku doživljavaju kao svoju, ali sve to opet u praksi ne donosi ništa konkretno.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 sep 2022, 15:14

Zar ne trebamo podrzati nase momke i kad lose i dobro igraju, bitno je da se na terenu zalazu. Ovo sad sto imamo je losa igra, sa malim momentima dobre igre. Prvo ne mogu selektora podrzati nikako i nisu zajedno. Selektor poziva igrace koji ne bi trebali da su tu, pod pritiskom onog ko ga je doveo. Sa druge strane imas standarne igrace kojima ne mozes nista zamjeriti i nisu zasluzili da budu uskraceni za tu podrsku. Kako dzeki da zamjerimo ista, mozda bi i mogli kao sto neko rece "lize" se sa vicom. Ali to ne smijemo dovesti u pitanje, jer je kapiten, glavni igrac i mora drzati dobre odnose sa svima, postavimo se u njegovu kozu i sve ce biti jasno.

Vico i kompanija koji direktno rade na stetu ne smiju da dobiju podrsku! Sinoc si mogao to vidjeti gdje su se istakli ljiljani i banner o Izetu Nanicu, jer znamo zasto. Isto tako pjevalo se za Bosnu i dala se podrska fudbalerima. Kontas sad?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 sep 2022, 15:15

Ne razumijem sta im je ovaj covjek toliko skrivio?
Sami igraci kazu da nisu imali nikad u reprezentaciji ovakvog selektora,koji detaljno analizira protivnika.Realno previse se covjek na noz docekao,a sve radi Vice koji ga je stavio.I ispade na kraju Petev pun pogodak.Evo nek kazu neki sto ga konstantno osporavaju,koga bi vi htjeli vidit ko selektora reprezentacije?Htjeli ste Barbareza za selektora,lik nit se trudi da se pokrene u smislu licenci i treniranja makar djece nit ista.Eto on hoce zbog stare slave da odmah preuzme A reprezentaciju i to u trenutku kad se sve raspadalo.On ima moje ogromno postovanje jer je nasa igracka velicina,al yebi ga,ne mozes dobit najbitnije pozicije,a da qurcem ne mrdnes.Neki su govorili nije ni Shevchenko nikog trenirao,pa su mu dali da vodi Ukrajinu.On je bio asistent,ucio za licence itd.Barbarez samo igra poker i odjednom hoce selektorsku poziciju.Pozitivno me Petev iznenadio i sto daje sansu mladjim igracima.Naravno,imao je par mrlji dosada,al koji selektor ih nije imao kod nas?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2022, 15:58

redbull93 je napisao/la:
24 sep 2022, 15:14
Zar ne trebamo podrzati nase momke i kad lose i dobro igraju, bitno je da se na terenu zalazu. Ovo sad sto imamo je losa igra, sa malim momentima dobre igre. Prvo ne mogu selektora podrzati nikako i nisu zajedno. Selektor poziva igrace koji ne bi trebali da su tu, pod pritiskom onog ko ga je doveo. Sa druge strane imas standarne igrace kojima ne mozes nista zamjeriti i nisu zasluzili da budu uskraceni za tu podrsku. Kako dzeki da zamjerimo ista, mozda bi i mogli kao sto neko rece "lize" se sa vicom. Ali to ne smijemo dovesti u pitanje, jer je kapiten, glavni igrac i mora drzati dobre odnose sa svima, postavimo se u njegovu kozu i sve ce biti jasno.

Vico i kompanija koji direktno rade na stetu ne smiju da dobiju podrsku! Sinoc si mogao to vidjeti gdje su se istakli ljiljani i banner o Izetu Nanicu, jer znamo zasto. Isto tako pjevalo se za Bosnu i dala se podrska fudbalerima. Kontas sad?
Kad kažem podržati mislim željeti im dobre rezultate (igračima i selektoru), to je ono na šta se svodi navijačka podrška - želja za dobrim rezultatom.

Deklarativnu podršku svakako imaju kao i svaki drugi nacionalni tim BiH, valjda nam to nije upitno. E sad ne vidim kako to možemo željeti dobre rezultate igračima, a istovremeno ne željeti selektoru, jednostavno ne ide jedno bez drugog.

Što se tiče pozivanja igrača, Petev manje-više poziva sve što valja i najbolje što imamo u ovom trenutku, poneki Vladan Danilović se nađe u svakoj našoj nacionalnoj selekciji, a nije rijetkost da toga ima i u regionu, jednostavno smo "plodno tlo" za takve radnje i to je nešto što, nažalost, mora prihvatiti svaki selektor koji dođe raditi u BiH. Na te stvari nisu ostala imuna ni mnogo veća imena i legende od Peteva.

Pa Vico i ne dobija podršku, ko je to dao podršku Vici? Ja govorim o Petevu i igračima, rekao sam ti šta mislim o Vici i kompaniji u prethodnom postu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 sep 2022, 17:23

@Raonffa, bravo za nekoliko posljednjih postova.
Zar je tako teško shvatiti neke stvari?!
Nevjerovatno.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 sep 2022, 17:29

Ivaylo je prva liga :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 sep 2022, 17:49

Mi smo bili u raspadu prije Peteva nekako kao stanjenprije dolaska Cire.Losa atmosfera lose zalaganje slaba forma.igraca igra koja ne lici ni na sta..
Iako smo za Peteva rekli da su ga vile pronosale cesto puta ipak nekoliko velikih remija i minimalnih pobjeda ne moze biti tek tako slucajno

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, haklamas, izdzezveubrazil i 51 gost.