Pa kažem ti, de nam šta skontaj kako ćemo to riješiti
Grob te yebo, fudbal nam 30 godina u qurcu, 30 godina ga vodi i lomi politika, stranački funkcioneri nam se pitaju za sve u savezu, sve je apsolutno prepisano iz yebenog Dejtona i ti pametan dođeš i kažeš "samo vi podržavajte kriminalce".
Je l' se zajebaješ ili si ozbiljan?
Ne podržavam nikoga i boli me neka stvar za svakog čovjeka u savezu, što se mene tiče daBogda umrli u najgorim mukama (ko god je kriminalac, a takvih je većina).
Podržavam reprezentaciju moje zemlje jer od njenog rušenja koristi samo imaju oni koji bi voljeli da je nema, a to su upravo ti kriminalci o kojima ti pričaš, i oni se ne ruše tako što će nacija okrenuti glavu od državnog tima. Ko to ne vidi taj je slijep ili glup.
Ako hoćeš mijenjati stvari, trk pred državne institucije ili zgradu saveza kada gmazovi imaju sjednice pa im se nayebi majke, nema potrebe uništavati reprezentaciju koju i onako mnogi žele uništiti.
Ko to ne shvata za mene je, izvinite na izrazu, pravo glup.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"