Halal ti vjera kad se ne udavi hahahahahahahaahhahaemir012 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 10:45Druga liga zapad - to je najbolji opis utakmice juce.
Dvije ekipe - ne znas ko je gori...
Jednostavno mrzim tim koji prestane igrat nakon vodstva od 1:0, a mi to radimo vec godinama.
Obicno primimo gol, kao u onom barazu sa Sj. Irskom…
Juce smo se provukli zahvaljujuci sreci i zato sto je I CG smijesna kao I mi.
Treba nam 15-tak kvalitetnih novih igraca da bi na nesto licili...
Poserem se na mentalne patuljke Sehica (sa drzanjem lopte 10 minuta u nogama u drugom poliuvremenu) i Pjanica sa 2/3 prodane lopte pred nasim sesnaestercem.
Ako sam dobro vidio - izasao je jer ga je zabolilo dupe?
Naravno, ni mnogi drugi pored ove dvojice juce nisu bili nista bolji.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Saglasan sam, treba nam 15-ak kvalitetnih novih igraca da bi Brazilu i Argentini derali guzove. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nama trebaju 2 pristojno brza i školovana krila. Ostalo se možemo krpiti. Bar tako za sada izgleda. 

fakat, ja zakucenuo:-)Sveti je napisao/la: ↑24 sep 2022, 10:51Halal ti vjera kad se ne udavi hahahahahahahaahhahaemir012 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 10:45Druga liga zapad - to je najbolji opis utakmice juce.
Dvije ekipe - ne znas ko je gori...
Jednostavno mrzim tim koji prestane igrat nakon vodstva od 1:0, a mi to radimo vec godinama.
Obicno primimo gol, kao u onom barazu sa Sj. Irskom…
Juce smo se provukli zahvaljujuci sreci i zato sto je I CG smijesna kao I mi.
Treba nam 15-tak kvalitetnih novih igraca da bi na nesto licili...
Poserem se na mentalne patuljke Sehica (sa drzanjem lopte 10 minuta u nogama u drugom poliuvremenu) i Pjanica sa 2/3 prodane lopte pred nasim sesnaestercem.
Ako sam dobro vidio - izasao je jer ga je zabolilo dupe?
Naravno, ni mnogi drugi pored ove dvojice juce nisu bili nista bolji.
-
- Kontakt:
Da je igrao Savic sinoc mi gola ne bi zabili do sabaha.
Spustite se na zemlju nista specijalno, ljudi nas drugo poluvrijeme stisnuli na skrge disali...imao sam osjecaj kao da kadeti igraju protiv seniora...
Sto je rekao covjek gore najbolji opis...kao druga liga federacije dvije ekipe koje veze nemaju samo nabijanje pa gdje ispali.
Spustite se na zemlju nista specijalno, ljudi nas drugo poluvrijeme stisnuli na skrge disali...imao sam osjecaj kao da kadeti igraju protiv seniora...
Sto je rekao covjek gore najbolji opis...kao druga liga federacije dvije ekipe koje veze nemaju samo nabijanje pa gdje ispali.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Prosjek tekma sinoć, kao što neko napisa Druga liga Zapad, to je bio taj nivo manje-više. U prvom poluvremenu mi ne znamo, Crnogorci ne mogu, u drugom obrnuta situacija.
Uspjeli smo uvaljati nekako taj gol, eto ostvarili smo uspjeh i sad je sve odlično do prve kvalifikacione u martu kad nas neko ohladi
Ovo je otprilike naš level, ove tri ekipe i sa njima se mi možemo šibati, a to je otprilike treći rang evropskog fudbala, što je okej i ja nemam problem sa tim jer sam svjestan da nam nedostaje kvaliteta.
Doduše, sinoć stvarno ni Petev nije pomogao, pa yebo te je l' realno da je lik zadnjih 20 minuta igrao sa Demirovićem i Kodrom na krilima
Mi se branimo i eto trebaju nam Demir i Kodro kontre trčati, ma daj ba
PS: Sinoć sam jedino bio oduševljen Džekinim pristupom i finom partijom malog Dedića, ovo ostalo standardno ništa specijalno.
Uspjeli smo uvaljati nekako taj gol, eto ostvarili smo uspjeh i sad je sve odlično do prve kvalifikacione u martu kad nas neko ohladi

Ovo je otprilike naš level, ove tri ekipe i sa njima se mi možemo šibati, a to je otprilike treći rang evropskog fudbala, što je okej i ja nemam problem sa tim jer sam svjestan da nam nedostaje kvaliteta.
Doduše, sinoć stvarno ni Petev nije pomogao, pa yebo te je l' realno da je lik zadnjih 20 minuta igrao sa Demirovićem i Kodrom na krilima

Mi se branimo i eto trebaju nam Demir i Kodro kontre trčati, ma daj ba

PS: Sinoć sam jedino bio oduševljen Džekinim pristupom i finom partijom malog Dedića, ovo ostalo standardno ništa specijalno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
volio bih da napokon vidim protiv rumunije sta šarić može. imam neku pozitivnu šuhvu vezano za njega
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
mislim da jesteRaonffa je napisao/la: ↑24 sep 2022, 14:37https://sportsport.ba/fudbal/miralem-pj ... ana/434749
Je li ovo Kolašinac sa kačketom?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Yebeni nas seljacki mentalitet.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2022, 14:37https://sportsport.ba/fudbal/miralem-pj ... ana/434749
Je li ovo Kolašinac sa kačketom?

Dabogda se nikad nigdje ne plasirali
Neka ih, da Bog da se plasirali na Euro pa neka i tad piju i pjevaju pet dana
ne smiju nam ukrasti Euro u Njemackoj i taj dernek 

-
- Kontakt:
Ma ja, neka ih a kada izgube od Luxemburga u kvalifikacijama pominjat ce se i ovo i razna dernecenja. Tipicna dvolicnost
Sto dzeko ovako ne cuga u interu kad otresu victoriu plzen ? Zato sto ne moze i zato sto postoji neki red, samo kod nas toga nema. Debilcine.
Sto dzeko ovako ne cuga u interu kad otresu victoriu plzen ? Zato sto ne moze i zato sto postoji neki red, samo kod nas toga nema. Debilcine.
Al ovo pijanstvo im nije trebalo stvarno.Jel mogu doc na makar jedno okupljanje i da odrade sve profesionalno,ko sto rade u klubovima.Mora li odmah ici pijanstvo i te stvari?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ko da smo pobijedili Svjetsko 

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Pobjedili mrtvu Crnu Goru odmah euforija,kafana i pijančenje. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mirso jedini gospodin u kafani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Izvrsno suđenje sinoć. Bilo je nekih situacija kod korner zastavica i na centru gdje bi 90% sudija nasjelo i sviralo prekrsaj ali ne i Poljak. Sto se mene tice najbolji pojedinac sinoć na terenu.
- Nimalo lijepa utakmica za oči ali smatram da je takticki vrlo dobro odradjena. Podsjeća na prve utakmice Bazdarevica kada smo na mišiće pobjeđivali Wales, Izrael...(Tada sam odmah tjerao Bazdarevica jer nismo imali igru
)
Nismo dozvolili sinoc protivniku ništa ozbiljno. Neki govore da je na drugoj strani bila jača repka od Crne Gore da bi nas dobro kaznili...pa bila je Francuska, Ukrajina pa ništa.
Očito se znamo braniti. Naravno, bude tu i utakmica tipa s Finskom ali tu se nismo branili.
Sinoć bih izdvojio par čudnih izmjena ali hajd...ko te pita nakon pobjede.
- Pisao sam na Ivajlovoj temi da sada nema neke igre ali ima rezultata, bodova. U kvalifikacijama je bila dobra igra ali nisu je pratili bodovi. Tada su neki pisali "gledaju se samo bodovi, koga briga za igru"...ništa ne valja. Sada imamo bodove ali nemamo neku igru. Sada takvima nisu bitni bodovi vec igra...ništa im ne valja, opet.
Uvijek ce se naći neki razlog.
- Da budem iskren, više sam vjerovao u Ivajla za vrijeme i nakon kvalifikacija nego sada, ma koliko to čudno zvučalo. Tada mi je zbog igre i taktike (izuzev Finske gdje je podbacio) više ulijevao nadu u bolje sutra.
Ali hajd, da ne budem sad pesimista. Valjda izdobri i u kvalifikacijama.
- Ako bih trebao izabrati 3 naj imena to bi bili Dzeko, Dedic, Hadziahmetovic i Demirovic (4.)
- Drago mi je zbog izborenog prvog mjesta i nadam se da ce protiv Rumunije krenuti s bar 5 promjena u startnih 11. Naravno, treba ići na pozitivan rezultat, ali ako ćemo zbog većeg broja izmjena izgubiti kao i protiv Ukrajine kod kuće, neka, nema veze. Više volim da u "prijateljskoj" utakmici dadne priliku ovima s klupe, Šarić, Prevljak, Prcic, Kodro i dr.

- Nimalo lijepa utakmica za oči ali smatram da je takticki vrlo dobro odradjena. Podsjeća na prve utakmice Bazdarevica kada smo na mišiće pobjeđivali Wales, Izrael...(Tada sam odmah tjerao Bazdarevica jer nismo imali igru

Nismo dozvolili sinoc protivniku ništa ozbiljno. Neki govore da je na drugoj strani bila jača repka od Crne Gore da bi nas dobro kaznili...pa bila je Francuska, Ukrajina pa ništa.
Očito se znamo braniti. Naravno, bude tu i utakmica tipa s Finskom ali tu se nismo branili.
Sinoć bih izdvojio par čudnih izmjena ali hajd...ko te pita nakon pobjede.
- Pisao sam na Ivajlovoj temi da sada nema neke igre ali ima rezultata, bodova. U kvalifikacijama je bila dobra igra ali nisu je pratili bodovi. Tada su neki pisali "gledaju se samo bodovi, koga briga za igru"...ništa ne valja. Sada imamo bodove ali nemamo neku igru. Sada takvima nisu bitni bodovi vec igra...ništa im ne valja, opet.
Uvijek ce se naći neki razlog.
- Da budem iskren, više sam vjerovao u Ivajla za vrijeme i nakon kvalifikacija nego sada, ma koliko to čudno zvučalo. Tada mi je zbog igre i taktike (izuzev Finske gdje je podbacio) više ulijevao nadu u bolje sutra.
Ali hajd, da ne budem sad pesimista. Valjda izdobri i u kvalifikacijama.
- Ako bih trebao izabrati 3 naj imena to bi bili Dzeko, Dedic, Hadziahmetovic i Demirovic (4.)

- Drago mi je zbog izborenog prvog mjesta i nadam se da ce protiv Rumunije krenuti s bar 5 promjena u startnih 11. Naravno, treba ići na pozitivan rezultat, ali ako ćemo zbog većeg broja izmjena izgubiti kao i protiv Ukrajine kod kuće, neka, nema veze. Više volim da u "prijateljskoj" utakmici dadne priliku ovima s klupe, Šarić, Prevljak, Prcic, Kodro i dr.
- Beduin
- Kontakt:
Ma guranje Kodre na desno krilo je za proucavati. Ama bas nista niti si dobio niti si mogao dobiti.
Steta sto ga se nije pitalo cemu to!?
Ali na kraju je bitna pobjeda.
Steta sto ga se nije pitalo cemu to!?
Ali na kraju je bitna pobjeda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Protivnik je bio po mjeri i na nasem je nivou. Dobro je sto su dobili tekmu, bilo bi dobro ne izgubiti ni od Rumunije.Ali ovolilo slavlje je previse. Prvo poluvrijeme dobro i angazovano, a krajem drugog sa onim skrivanjem u sesnsesterac su dobar dojam pokvarili. Preglupo vrcanje protivnika u igru i svako drugi ce to kazniti. Tesko stvaramo sanse i posle izlaska Pjanica raspad. Veznog reda na kraju nismo ni imali. Ako nista drugo Dedic je pokazao kako treba nastaviti.Treba pozvati sve ove perspektivne igrace iz EU da se vidi koga jos mozemo dobiti. Ne znam zbog cega Prcic nije bio na klupi samo on moze zamjeniti Pjanica.