Velika tri boda reklo bi se,jer toliko povreda i jedno u najmanju ruku ne bezazleno gostovanje kod crnih mačaka.Ovim Tottenham ostaje na poziciji koja vodi u Europa League što je ipak realan domet na osnovu kvaliteta,msm da su i oni svjesni da su prva četiri mjesta rezervisana.M. Scofield je napisao/la:pa i Kranjčar je naš igrač samo što ga trener nije baš puno koristio ove sezone, inače utakmica ništa posebno al najvažnija su tri bodaHan!$;Lfc je napisao/la:Jaoo jeste sretni sta bi ste vi bez Kranjcara![]()
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
United, Arsenal, Chelsea i Tottenham idu u LP kao i prošle godine. A mislim da je to i najrealnije kada se sve zbroji i oduzme.. City nije prešao centar u zadnjoj utakmici protiv Tottenhama.melanholicar je napisao/la:
Velika tri boda reklo bi se,jer toliko povreda i jedno u najmanju ruku ne bezazleno gostovanje kod crnih mačaka.Ovim Tottenham ostaje na poziciji koja vodi u Europa League što je ipak realan domet na osnovu kvaliteta,msm da su i oni svjesni da su prva četiri mjesta rezervisana.
Trenutno jesu 5. ali sa 2 boda manje od Citya i utakmicom manje. Znači nakon eventualne pobjede u toj utakmici dolaze na 4. mjesto.
...što je više lome to je volim jače...
Nevjerujem da ce City biti 5. siguran sam dace oni biti medju prvih 4 ekipe a ako Tottetham zeli da bude 4. onda mislim da jedino mogu Chelsea da prestignu ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Prijatelju prva 4 biti će ti Manchester utd., Arsenal,Manchester City i Chelsea nebitno kojim redoslijedom ali tako će zasigurno bitiHan!$;Lfc je napisao/la:Nevjerujem da ce City biti 5. siguran sam dace oni biti medju prvih 4 ekipe a ako Tottetham zeli da bude 4. onda mislim da jedino mogu Chelsea da prestignu ...

-
City su jedni veliki uhljupi koji ne mogu preci centra protiv nijedne vece ekipe, Tottenham je zasluzio ako nista na osnovu truda kojeg su utrosili ove godine, iskreno ja bih volio ovakav kraj sezone:
1. Arsenal ( iako navijam za tottenham)
2 Man. Utd.
3.Liverpool
4 Tottenham
5. Chealse
6. Man. city
2 Man. Utd.
3.Liverpool
4 Tottenham
5. Chealse
6. Man. city
-
- Kontakt:
To je navijački stav i poštujem ga.Medjutim jednostavno šanse za tu četvrtu poziciju Tottenhama su slabe,jednostavno mislim da ako krene ovaj standard povreda i peto mjesto neće biti sigurno,jer od Liverpoola je za očekivat dobre partije. Sve u svemu ne zato što mi je City draži (to ni slučajno,pjevci dakako interesantniji po svemu praktično)ali realno čudo treba Hotspurima da bi bili četvrti.Tom Huddlestone je napisao/la:City su jedni veliki uhljupi koji ne mogu preci centra protiv nijedne vece ekipe, Tottenham je zasluzio ako nista na osnovu truda kojeg su utrosili ove godine, iskreno ja bih volio ovakav kraj sezone:
2 Man. Utd.
3.Liverpool
4 Tottenham
5. Chealse
6. Man. city
Po čemu bi bilo čudo da Tottenham završi 4. ?!melanholicar je napisao/la: To je navijački stav i poštujem ga.Medjutim jednostavno šanse za tu četvrtu poziciju Tottenhama su slabe,jednostavno mislim da ako krene ovaj standard povreda i peto mjesto neće biti sigurno,jer od Liverpoola je za očekivat dobre partije. Sve u svemu ne zato što mi je City draži (to ni slučajno,pjevci dakako interesantniji po svemu praktično)ali realno čudo treba Hotspurima da bi bili četvrti.
Tottenham je bolja ekipa od Citya, zanemari što je možda Tevez individualno bolji od Defoea ili Yaya od Palaciosa, City je nikakva ekipa.
Liverpool nema šanse jer i ove zadnje utakmice što su dobili, dobili su tjesno i na "jedvite jade".
Vidjet ćemo, po meni je najrealnije da iste ekipe idu u LP kao i prošle godine, s tim da će United po svemu sudeći odnijeti naslov jer Arsenal nema konstantu da ih ugroze.
- M. Scofield
- Kontakt:
evo najave sutrašnjeg dvoboja:
Nogometaši Tottenhama ove su se sezone već ''zapaprili'' crno-plavom dijelu Milana. Sada isto žele napraviti i crveno-crnom navijačkom korpusu glavnog grada Lombardije...
Londonski je klub u skupini A Lige prvaka najprije na San Siru izgubio od Intera s 4-3, ali je na svome White Hart Laneu dva tjedna kasnije slavio s 3-1 i završio na prvom mjestu u grupi, ispred aktualnog europskog prvaka. No, unatoč tome što su bili nositelji prilikom ždrijeba osmine finala, Spursi i nisu imali previše sreće, za plasman u četvrtfinale će morati preskočiti Milan, trenutno vodeću momčad talijanskog prvenstva.
Prvi je dvoboj na rasporedu u utorak kada će Tottenham drugi put ove sezone istrčati na San Siro. Ovaj put, međutim, bez Garetha Balea, potvrdio je u ponedjeljak menadžer Spursa Harry Redknapp. Sjajni Velšanin je postigao sva tri pogotka Interu u spomenutom porazu, a onda i dvaput asistirao u pobjedi u Londonu. Problemi s leđima ovaj su ga put udaljili od mogućnosti da i protiv Milana pokaže svoju genijalnost, ali za utjehu Tottenhamovim navijačima, Bale bi mogao biti spreman za uzvrat.
I drugi Tottenhamov genijalac, hrvatski veznjak Luka Modrić, izvan je pogona zbog operacije slijepog crijeva, a problema s ozljedom ima i Nizozemac Rafael van der Vaart. Redknappu definitivno nije lako, ali njegova momčad, unatoč nevoljama, igra dobro, o čemu svjedoče pobjede u tri posljednja kola Premierlige. Za zadnje dvije, protiv Boltona i Sunderlanda, zaslužan je bio naš Niko Kranjčar koji je u oba slučaja postizao pobjednički pogodak i time si vjerojatno osigurao mjesto u momčadi na San Siru premda to kod Redknappa nikad nije sigurno.
I dok se Tottenham bori za mjesto u Ligi prvaka i sljedeće sezone, Milan uživa na vrhu Serije A s tri boda prednosti ispred Napolija. Iako sastav Massimiliana Allegrija prilično oscilira u zadnje vrijeme, činjenica je da je bez poraza još od 18. prosinca kada je izgubio od Rome. U prvoj fazi Lige prvaka ''rossoneri'' nisu mogli do prvog mjesta u skupini G pored Real Madrida, ali to nije smanjilo njihove ambicije i želju da već ove sezone dođu do svoga osmog naslova europskog prvaka.
- Ne vidim razlog zašto ne bismo nastavili natjecanje u Ligi prvaka i nakon osmine finala. U teškoj smo skupini završili na prvom mjestu i odigrali nekoliko sjajnih utakmica. Možemo to ponoviti - poručio je uoči ogleda branič Spursa Michael Dawson, dok je iskusni veznjak Milana Clarence Seedorf dodao:
- Trebat će nam puno koncentracije, kvalitete i hrabrosti za prolaz u četvrtfinale. No, pobjeda protiv Parme prošli vikend je dobar znak i najbolja najava za dvoboj protiv Tottenhama.
Zanimljivosti:
• Ove su se dvije momčadi zadnji put u službenim utakmicama susrele u sezoni 1971/72 u polufinalu Kupa UEFA-e. Tottenham je prošao u finale nakon pobjede 2-1 u Londonu i 1-1 u Milanu. Zanimljivo je da je vratar Milana tada bio Fabio Cudicini, otac današnjeg rezervnog golmana Tottenhama Carla Cudicinija.
• Tottenham je u fazi natjecanja po skupinama postigao najviše pogodaka, zajedno s gradskim rivalom Arsenalom, čak 18. Milan je, s druge strane, u osminu finala prošao s najmanjim brojem bodova, osam, i najmanjim brojem postignutih golova, sedam, koliko su zabili i Manchester United i Křbenhavn.
• Nakon pobjede protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka 2007., Milan nije uspio doći do slavlja protiv engleskih klubova u pet sljedećih utakmica.
• Spomenuti Carlo Cudicini prošao je Milanovu školu nogometa i zaigrao za ''rossonere'' u dvije utakmice Lige prvaka, ali nikad u Seriji A. S druge strane, današnji veznjak Milana Kevin-Prince Boateng je od 2007. do 2009. bio član Tottenhama.
Forma:
Milan:
POBJEDA Parma 4-0 (doma), Serie A, 12. veljače
REMI Genoa 1-1 (vani), Serie A, 6. veljače
REMI Lazio 0-0 (doma), Serie A, 1. veljače
POBJEDA Catania 2-0 (vani), Serie A, 29. siječnja
POBJEDA Sampdoria 2-1 (vani), Talijanski kup, 26. siječnja
Tottenham:
POBJEDA Sunderland 2-1 (vani), Premiership, 12. veljače
POBJEDA Bolton 2-1 (doma), Premiership, 5. veljače
POBJEDA Blackburn 1-0 (vani), Premiership, 2. veljače
PORAZ Fulham 4-0 (vani), FA Cup, 30. siječnja
REMI Newcastle 1-1 (vani), Premiership, 22. siječnja
Vjerojatni sastavi:
Milan (4-3-3): Abbiati – Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Gattuso, Flamini, Boateng – Pato, Ibrahimović, Robinho
Tottenham (4-2-3-1): Gomes – Ćorluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto – Pienaar, Palacios – Lennon, Van der Vaart, Kranjčar – Defoe
Izostanci:
Milan: Allegri ne može računati na ozlijeđenog Anrdeu Pirla i Massima Ambrosinija, kao ni na novopridošle Marka van Bommela, Antonija Cassana i Urbyja Emanuelsona koji nemaju pravo nastupa.
Tottenham: Najveći Redknappov problem je izostanak ozlijeđenog Balea, a mala je vjerojatnost da će zaigrati Modrić. Van der Vaart bi ipak trebao biti u sastavu. Zbog ozljeda neće igrati ni Younis Kaboul, Ledley King i Tom Huddlestone, a zbog suspenzije Jermaine Jenas.
LP: Mogu li Spursi ''zapapriti'' i drugom milanskom divu?
Nogometaši Tottenhama ove su se sezone već ''zapaprili'' crno-plavom dijelu Milana. Sada isto žele napraviti i crveno-crnom navijačkom korpusu glavnog grada Lombardije...
Londonski je klub u skupini A Lige prvaka najprije na San Siru izgubio od Intera s 4-3, ali je na svome White Hart Laneu dva tjedna kasnije slavio s 3-1 i završio na prvom mjestu u grupi, ispred aktualnog europskog prvaka. No, unatoč tome što su bili nositelji prilikom ždrijeba osmine finala, Spursi i nisu imali previše sreće, za plasman u četvrtfinale će morati preskočiti Milan, trenutno vodeću momčad talijanskog prvenstva.
Prvi je dvoboj na rasporedu u utorak kada će Tottenham drugi put ove sezone istrčati na San Siro. Ovaj put, međutim, bez Garetha Balea, potvrdio je u ponedjeljak menadžer Spursa Harry Redknapp. Sjajni Velšanin je postigao sva tri pogotka Interu u spomenutom porazu, a onda i dvaput asistirao u pobjedi u Londonu. Problemi s leđima ovaj su ga put udaljili od mogućnosti da i protiv Milana pokaže svoju genijalnost, ali za utjehu Tottenhamovim navijačima, Bale bi mogao biti spreman za uzvrat.
I drugi Tottenhamov genijalac, hrvatski veznjak Luka Modrić, izvan je pogona zbog operacije slijepog crijeva, a problema s ozljedom ima i Nizozemac Rafael van der Vaart. Redknappu definitivno nije lako, ali njegova momčad, unatoč nevoljama, igra dobro, o čemu svjedoče pobjede u tri posljednja kola Premierlige. Za zadnje dvije, protiv Boltona i Sunderlanda, zaslužan je bio naš Niko Kranjčar koji je u oba slučaja postizao pobjednički pogodak i time si vjerojatno osigurao mjesto u momčadi na San Siru premda to kod Redknappa nikad nije sigurno.
I dok se Tottenham bori za mjesto u Ligi prvaka i sljedeće sezone, Milan uživa na vrhu Serije A s tri boda prednosti ispred Napolija. Iako sastav Massimiliana Allegrija prilično oscilira u zadnje vrijeme, činjenica je da je bez poraza još od 18. prosinca kada je izgubio od Rome. U prvoj fazi Lige prvaka ''rossoneri'' nisu mogli do prvog mjesta u skupini G pored Real Madrida, ali to nije smanjilo njihove ambicije i želju da već ove sezone dođu do svoga osmog naslova europskog prvaka.
- Ne vidim razlog zašto ne bismo nastavili natjecanje u Ligi prvaka i nakon osmine finala. U teškoj smo skupini završili na prvom mjestu i odigrali nekoliko sjajnih utakmica. Možemo to ponoviti - poručio je uoči ogleda branič Spursa Michael Dawson, dok je iskusni veznjak Milana Clarence Seedorf dodao:
- Trebat će nam puno koncentracije, kvalitete i hrabrosti za prolaz u četvrtfinale. No, pobjeda protiv Parme prošli vikend je dobar znak i najbolja najava za dvoboj protiv Tottenhama.
Zanimljivosti:
• Ove su se dvije momčadi zadnji put u službenim utakmicama susrele u sezoni 1971/72 u polufinalu Kupa UEFA-e. Tottenham je prošao u finale nakon pobjede 2-1 u Londonu i 1-1 u Milanu. Zanimljivo je da je vratar Milana tada bio Fabio Cudicini, otac današnjeg rezervnog golmana Tottenhama Carla Cudicinija.
• Tottenham je u fazi natjecanja po skupinama postigao najviše pogodaka, zajedno s gradskim rivalom Arsenalom, čak 18. Milan je, s druge strane, u osminu finala prošao s najmanjim brojem bodova, osam, i najmanjim brojem postignutih golova, sedam, koliko su zabili i Manchester United i Křbenhavn.
• Nakon pobjede protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka 2007., Milan nije uspio doći do slavlja protiv engleskih klubova u pet sljedećih utakmica.
• Spomenuti Carlo Cudicini prošao je Milanovu školu nogometa i zaigrao za ''rossonere'' u dvije utakmice Lige prvaka, ali nikad u Seriji A. S druge strane, današnji veznjak Milana Kevin-Prince Boateng je od 2007. do 2009. bio član Tottenhama.
Forma:
Milan:
POBJEDA Parma 4-0 (doma), Serie A, 12. veljače
REMI Genoa 1-1 (vani), Serie A, 6. veljače
REMI Lazio 0-0 (doma), Serie A, 1. veljače
POBJEDA Catania 2-0 (vani), Serie A, 29. siječnja
POBJEDA Sampdoria 2-1 (vani), Talijanski kup, 26. siječnja
Tottenham:
POBJEDA Sunderland 2-1 (vani), Premiership, 12. veljače
POBJEDA Bolton 2-1 (doma), Premiership, 5. veljače
POBJEDA Blackburn 1-0 (vani), Premiership, 2. veljače
PORAZ Fulham 4-0 (vani), FA Cup, 30. siječnja
REMI Newcastle 1-1 (vani), Premiership, 22. siječnja
Vjerojatni sastavi:
Milan (4-3-3): Abbiati – Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Gattuso, Flamini, Boateng – Pato, Ibrahimović, Robinho
Tottenham (4-2-3-1): Gomes – Ćorluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto – Pienaar, Palacios – Lennon, Van der Vaart, Kranjčar – Defoe
Izostanci:
Milan: Allegri ne može računati na ozlijeđenog Anrdeu Pirla i Massima Ambrosinija, kao ni na novopridošle Marka van Bommela, Antonija Cassana i Urbyja Emanuelsona koji nemaju pravo nastupa.
Tottenham: Najveći Redknappov problem je izostanak ozlijeđenog Balea, a mala je vjerojatnost da će zaigrati Modrić. Van der Vaart bi ipak trebao biti u sastavu. Zbog ozljeda neće igrati ni Younis Kaboul, Ledley King i Tom Huddlestone, a zbog suspenzije Jermaine Jenas.
Audere est Facere
-
Ja mislim da mozemo dobiti one stare uhljupe iz Milana, golove daju Ibrahimovic; Kranjcar, Lennon.
Ako Liverpool nece ici u LP (sto je sigurno) najvise bi voljeo da ide Tottenham , dakle drzim vam fige da prodjete a da Chelsea ostane bez LP 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
ja se nadam da ce Liverpool u LP, a da city i chelsea ostanu bez LP, ja obozavam liverpool, pogotovo zbog njihovih navijaca, svaki put se najezim kada slusam YNWA uzivo sa Anfield-aHan!$;Lfc je napisao/la:Ako Liverpool nece ici u LP (sto je sigurno) najvise bi voljeo da ide Tottenham , dakle drzim vam fige da prodjete a da Chelsea ostane bez LP
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadam se da ce Bale ponoviti utakmicu u Milanu veceras 3X

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- senad_flamin
- Kontakt:
ja mislim da njega nema vecerasPonos Torina je napisao/la:Nadam se da ce Bale ponoviti utakmicu u Milanu veceras 3X![]()
-RIVALDO-
-
Bale definitivno nece igrati, upitan je Modric ali VdV definitivno igra, pratite malo vijesti ako hocete na tottenhamovoj oficijelnoj stranici
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa mogli biste nas vi, navijači Tottenhama, uputiti ko će igrati, a ko neće. Ako ću zbog svake sitnice ići na Tottenhamov site, kojeg vraga onda postoji tema ovdje?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- M. Scofield
- Kontakt:
ja sam iznad postavio najavu meča, a tu se spominju i izostanciMonolog je napisao/la:Pa mogli biste nas vi, navijači Tottenhama, uputiti ko će igrati, a ko neće. Ako ću zbog svake sitnice ići na Tottenhamov site, kojeg vraga onda postoji tema ovdje?
Audere est Facere
Da se raspravlja valjda?Monolog je napisao/la:Pa mogli biste nas vi, navijači Tottenhama, uputiti ko će igrati, a ko neće. Ako ću zbog svake sitnice ići na Tottenhamov site, kojeg vraga onda postoji tema ovdje?
Jednostavnije je otići na site nego pitati ovde pa čekati odgovor 2h.

Balea sigurno nema, Modrić je upitan. Otišao je u Milano.
mogao bi redneck iznenaditi pa uvrstiti modrica u prvu postavu ,posto jenas ne moze igrati zbog kartona.Na tottenhamovaoj stranici ima slika gdje modric trenira s ekipom ,a iako jos ima konce u stomaku i takav je korisniji nego da igraju sa 2 def vezna sandrom i palaciosomjacky09 je napisao/la:Da se raspravlja valjda?Monolog je napisao/la:Pa mogli biste nas vi, navijači Tottenhama, uputiti ko će igrati, a ko neće. Ako ću zbog svake sitnice ići na Tottenhamov site, kojeg vraga onda postoji tema ovdje?
Jednostavnije je otići na site nego pitati ovde pa čekati odgovor 2h.![]()
Balea sigurno nema, Modrić je upitan. Otišao je u Milano.
Iskreno da igra Bale i Modric Tottehnam bi mogao proci bez poraza sigurno, a ovako tesko!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
- Kontakt:
Jbg Harry je stari lisac, bez obzira na oslabljenost tu su Kranjčar i Palacios da kvare,a uvijek opasni Lennon po boku da trčkara,nadam se da će i Roman Pavljučenko bit u protokolu za meč jer mislim da bi on mnogo više od Pitera Croucha večeras problema napraviti.haxonja je napisao/la:Iskreno da igra Bale i Modric Tottehnam bi mogao proci bez poraza sigurno, a ovako tesko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.