AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

dr.feelgood
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la dr.feelgood » 15 feb 2011, 00:20

meskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters :)
:lol: :lol: :lol:
presjek italijanskog fudbala u proslom stoljecu

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 feb 2011, 00:46

meskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters :)
hahahahaah to je to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 feb 2011, 01:14

hodža je napisao/la:
hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??
:?: :roll:
Pa dobro pratis li ti fudbal uopste :roll: :?:

Nece igrati zato sto je igrao za Bayern :!:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 feb 2011, 01:28

scudetto je napisao/la:
hodža je napisao/la:
hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??
:?: :roll:
Pa dobro pratis li ti fudbal uopste :roll: :?:

Nece igrati zato sto je igrao za Bayern :!:
jbt ni na kraj mi pameti :lol: :lol:

joj lapsusa majko moja :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 15 feb 2011, 10:14

Nema ni Boatenga...vratio se Strasser
-RIVALDO-

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 15 feb 2011, 10:36

mrznja , netrepeljivost , antipaticnost su neki sinonimi za konkurentne klubove , ni ja kao ni ostali nisam imun na takve osjecaje pa tako da neke izjave uzimam kao sasvim normalne sve dok nema uvreda i omalovazavanja , a vec sam pisao da mi je roma antipaticna a lazio , napoli , sampa su mi drage ekipe , sto se tice juventusa i milana to su rivali i prema njima normalno imam odredjene osjecaje ali ih ne mrzim i navijam za njih u evropskim tekmama naravno kad ne igraju protiv intera.
Sastav milana za sutrasnju tekmu ne ulijeva povjerenje , napad je ok ,cak vrhunski jer ibra je najbolji napadac ali bi problem prije svega mogla biti spora sredina , pogotovo ako budu igrali i sedorf i gatuso , u svakom slucaju puno srece za milan

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 11:30

Pa nije kreten staviti sporog Seedrfa to bi bilo ravno katastrofi, po meni ima dvije opcije svi znamo kako Tottenhem brzo igra u koliko im promjeni ritam s sporom igrom, a pri tome da lupota bude u nogama Milanovih igraca, to jednostavno izludjuje engleze razbija im ritam :) a druga je da se nadmece s njima brzinom e tu necemo dobor proci.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 feb 2011, 11:42

Milan zimus pojacanja dovodio samo zbog Serie A :lol:

Nadam se da ce Allegri dobru taktiku postaviti,iskreno se nadam kvalitetnom rezultatu.
Nego, jucer se oprosti najveci igrac svih vremena, on je nastupao za Milan i Inter. Da li neko zna koga vise voli - Milan ili Inter? Na to pitanje nikad nisam znao odgovor.Forza Milan!
NON MOLLARE MAI

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 feb 2011, 12:37

Evo sve stranice najavljuju Silvu u vezi. Odlicno. Znaci moglo bi izgledati ovako:Abbiati-Abate-Nesta-Yepes-Antonini-Silva-Flamini-Seedorf/Gatusso-Robinho-Pato-Ibra. Nije lose. Sredina nece biti toliko spora ukoliko ne budu igrali i Seedorf i Gatusso. Budu li ova 2 mrtvaca igrala gotovi smo. Njihovi napadaci su u zadnje vrijeme ocajni ali ne bi me cudilo da pobudale danas i zabiju nam koji gol. Veza solidna a odbrana im je po meni najslabija tacka gdje bi Ibra trebao uraditi svoje i nocas nesto zabiti i osigurat cetvrtinu finala.

A ovo pitanje sto se tice Phenomena ko mu je drazi Milan ili Inter je meni malo glupo. Smatram da on za ova dva tima nastupao cisto poslovno znaci da odradi svoje uzme pare i eto kao i za prethodne (Barcelonu,PSV). On voli jedan tim a to je Corinthians sto je izjavio 1000 puta i tu je kraj price.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 13:58

ronaldo je prosle ili pretplosle godine bio na derbiju milan-inter i navijao je za milan, pitali ga novinari kako to, jer u interu je proveo puno vise vremena a on je rekao da se u interu nije dobro osjecao i da je bila losa atmosfera u svlacioni, a da se u milanu osjecao kao clan familije i da mu je ostao u najljepsem sjecanju. Vec je par puta ovdje pisano o tome ovdje. Sto se tice sastava za nocas vidio sam 3-4 razlicita tako da dok ne vidim sluzbeni ne vjerujem ni u jedan.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 15:37

fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 feb 2011, 15:39

meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato
Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 15 feb 2011, 15:44

Milan zasigurno favorit u meču sa londonskim pjevcima. Razloga za to i previše,mada mislim da je ključna ova prva utakmica,mislim da će Tottenhemovo neiskustvo igranja nokaut faze LP. Mislim isto tako da bi Milanu daleko više odgovarao pred revanš rezultat 0-0,nego 2-1.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 15:47

Veceras mislim da ce biti ovako.Moguce da Oddo krene od prve umjesto Abatea, Boateng vjerujem da nece ni igrati, Robinho mozda' krene od prve umjesto Pata, pricajte vi sta hocete Seedorf ce igrati pa se vi zalite Himzinoj materi i upravi vodovoda :D salim se, ma mislim da ce on krenuti od prve jer nam je Realno on jedini igrac koji zna poturiti koju dobru loptu poslije Pirla, Robinho nece na njegovo mjesto jer je previse ofanzivan ett nek nam je Sretno 8-) :!:

slika

Kljucni dueli ce biti :

1. Ibra vs Gallas
2. Gattuso vs Van Der Vaart
3. Abate vs Kranjcar
4. Nesta vs Crouch
5. Allegri vs Redknapp
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 15:59

Realno u ovom momentu je možda to i naj formacija, nemamo nekog izbora. Samo mislim da će robinjo krenuti mjesto pata.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 16:05

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato
Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.
ma nisma mislio na tebe nego ovaj sto je stavio bio sliku s 10 igraca falio mu jedan ( mislim robovi)....a ovo nije moj sastav nego s Milan news jbg Gatto i Seedor ne gmou zajedno igrati......po MN je Flamini Merkal, Gattoi Silva stima da bi se i Robinho vracao po loptu ako treba da je distriburia Ibri.....ma tesko je sve zamisliti do pocetka tekme, samo neoj Seedorfa i Gatta zajedno u ekipi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 feb 2011, 17:38

Nadam se da će večeras biti dobra utakmica i povoljan rezultat za revanš u Londonu, draže mi je da i vi prođete nego ovi Englezi, ali naravno i zbog Italijanskog koeficijenta :D . Mogli bi ovo biti kobno za Njemce ako bi Inter i Valencia izlacili Bayern i Schalke bilo bi to već sad lakše. A naravno neka Italijani ostanu što duže u takmičenju tako će i Juventusu biti lakše osigurati LP :D.

Sretno večeras! :mrgreen:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 17:51

ma ljudi šta vam je s tim mjestom za LP više, idu 4 talijanska i dogodine 3 direktno a 4. u kvalifikacije kao i dosad ;)
utakmicu ću kao i onu sa sampdorijom u kupu pogledati bez ikakvog nerviranja i sl. šta god da urade super samo da se niko ne ozljedi, realno milan uvijek ide na LP, vjerujem da je tako i sad, ali scudeto se nije uzeo od 2004 i to je stvarno previše i vrijeme bi bilo da se to sad uradi a od tad su 2 kante LP digli, a druga stvar ova ekipa nema ni 5% šansi da osvoji LP, ali totenhem se itekako može i treba pobjediti i proći.
1-0 sasvim ok, a dva razlike extra, a 2-1, 3-2 i sl. nebi volio jer stvori osjećaj da si nešto kao uradio a u stvari primiš jedan na strani i ćao đaci.
ibri je vrijeme da svima pokaže da je igrač i za LP a ne samo prvenstva :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 17:53

Hvala svima na zeljama ! 8-)

Ja(ibra) cu se potrudit da ga uvalim' vcrs Gomesu, Gallas mi je **** al cu ga stosem spucat i to je to, Pato(Patinho) nek trckara po terenu levati tamo Dawsona i Seedorf(tony-mortale) ce pokusati kojom bombom ugrozit gol gomesa, nadam se da ce Nesta(senad_flamin) "pojest" veceras Croucha, a Gattuso(meskalin) da razbije glavu V.D.Vaartu, Thiago Silva (A_d_0) da ce biti standardno dobar, Flamini (TuSeiTuttaLaMiaVita) da ce odigrati lavovski poznaje Engleski fudbal i da ce makar malo izudarati Lennona. :mrgreen:

:lol:

slika slika

Veceras Pivo,slika Kokice i ozezi 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 feb 2011, 17:54

tony-mortale je napisao/la:ma ljudi šta vam je s tim mjestom za LP više, idu 4 talijanska i dogodine 3 direktno a 4. u kvalifikacije kao i dosad ;)
Znam da ide sljedeće ali postoji mogućnost da neće za one tamo 4 godine, pa zbog toga kažem , malo off topic izvinite.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []