meskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters
presjek italijanskog fudbala u proslom stoljecu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
meskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters
hahahahaah to je tomeskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters
Pa dobro pratis li ti fudbal uopstehodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??![]()
jbt ni na kraj mi pametiscudetto je napisao/la:Pa dobro pratis li ti fudbal uopstehodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??![]()
![]()
![]()
Nece igrati zato sto je igrao za Bayern
Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznogprema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato

ma nisma mislio na tebe nego ovaj sto je stavio bio sliku s 10 igraca falio mu jedan ( mislim robovi)....a ovo nije moj sastav nego s Milan news jbg Gatto i Seedor ne gmou zajedno igrati......po MN je Flamini Merkal, Gattoi Silva stima da bi se i Robinho vracao po loptu ako treba da je distriburia Ibri.....ma tesko je sve zamisliti do pocetka tekme, samo neoj Seedorfa i Gatta zajedno u ekipiA_d_0 je napisao/la:Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznogprema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato

Kokice i ozezi Znam da ide sljedeće ali postoji mogućnost da neće za one tamo 4 godine, pa zbog toga kažem , malo off topic izvinite.tony-mortale je napisao/la:ma ljudi šta vam je s tim mjestom za LP više, idu 4 talijanska i dogodine 3 direktno a 4. u kvalifikacije kao i dosad![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.