Sport i TV
Re: Sport i TV
Okej, ja viđoh u programskoj shemi za srpski SK pa me zbuni, za hrvatski znam da prenose neke tekme LN i da bude zatamnjeno.
Moguće je da je i u junu pisalo da srpski SK prenosi, samo sam ja to zaboravio.
Nejse, hvala svakako.
Moguće je da je i u junu pisalo da srpski SK prenosi, samo sam ja to zaboravio.
Nejse, hvala svakako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Brate u programskoj shemi na stranici srpskog SK, evo i na EPG-u na televiziji na SK 5 večeras prenose Ukrajinu i Škotsku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako Skotska zabije gol Ukrajini ovaj komentator ce da svrsi od uzbuđenja 

U 19.00 igraju Partizan i Lokomotiva..prijenos na areni 3...zanimljivo da ce prvi prijenos na areni raditi Srdjan Radojevic
Da, ali Arena premium 2 je za Srbiju a kod nas je Arenasport 3 (mislim na prijenos)
Nova dva kanala Arene se otvaraju u Srbiji, a nas u Bosni ko **** 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imaju ofis u Sarajevu i nekoliko zaposlenih, to sam provjereno čuo. Šta zapravo planiraju, to samo oni znaju.
- akisarajevo92
- Kontakt:

reče onaj njihov da cemo i mi dobiti jos 2 kanala kada u Srbiji krenu sa radom 9 i 10

ustvari, ni ne moramoArena Sport 9 i Arena Sport 10 predstavljaju sportske kanale orijentisane ka domaćem i regionalnom sadržaju kao što je ABA liga, Košarkaška liga Srbije, Mozzart Bet Super Liga, Rukometna liga Srbije, Regionalna Vaterpolo Liga.
Don't believe the hype.
Mislim da imaju sad oni 15 kanala, 3 premium, 10 arena običnih i onaj 1x2 neki
I kod nas Arena 1 bh i ta tri premium
Baš ću vidjeti koliko će trebati kinezu da ova dva ubaci
I kod nas Arena 1 bh i ta tri premium

Baš ću vidjeti koliko će trebati kinezu da ova dva ubaci

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Iskreno se ne sjećam kad sam upalio neku od tih Arena 1-8. Možda kad našu ligu rade, uglavnom bude na tim kanalima pa pogledam. Taj 1x2 kanal je takođe smeće obično.
Mnogo bitnog sadržaja ide na premium kanalima. Problem nastane kad je liga prvaka i kad su Englezi subotom u 4. Zbog toga moraju i u BH pustiti još barem 2 kanala.
Mnogo bitnog sadržaja ide na premium kanalima. Problem nastane kad je liga prvaka i kad su Englezi subotom u 4. Zbog toga moraju i u BH pustiti još barem 2 kanala.
41:34
Ovo je stvarno preslo sve moguce granice. Cemu ovakav odnos nikako ne kontam. Haj sto jebu nas, nego sto i svoje jebu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Joj cirkusa sa ovim bluethunderom i green buildom. Vi koji koristite ovo, očekujte gašenje za koji dan.
- Fantasista
- Kontakt:
E jesu gamad. Kod mene ni jedan portal ne radi.
Napravljena je VIP fb grupa gdje može ući samo onaj ko slika da je donirao tim prosjacima.
Seli se sav sadržaj na nove servere kojima će imati pristup samo ti vip članovi.
- Fantasista
- Kontakt:
E šteta, neka sebi lijekove kupe od tih donacija.
Cuj donacije, mos kupiti bolji iptv neg donirati njima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ako su donacije, doniraj i ti, nije te onda ogranicio, zasto podcjenjujete neciji rad,
to kako je dosao do te liste ne ulazim, ako ima krivicne odgovornosti nek odgovaraju,
a ako ste mislili da ce neko iz sopstvenog dzeba placati "nove servere" grdno se varate
to kako je dosao do te liste ne ulazim, ako ima krivicne odgovornosti nek odgovaraju,
a ako ste mislili da ce neko iz sopstvenog dzeba placati "nove servere" grdno se varate
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Nisi ti u tome očigledno.
Ja sam mu donirao, čak sam i pisao ovde to.
I onda im je bilo sve malo. Koliko god da im se donira, on kmeči kako je to malo.
Cijene servera na godišnjem nivou su mizerija u odnosu na ono što je dobijao a pogotovo u odnosu na ono što će sada dobijati. Ali, kada se laka lova nasladi, nikad je nije dovoljno.
Ja sam mu donirao, čak sam i pisao ovde to.
I onda im je bilo sve malo. Koliko god da im se donira, on kmeči kako je to malo.
Cijene servera na godišnjem nivou su mizerija u odnosu na ono što je dobijao a pogotovo u odnosu na ono što će sada dobijati. Ali, kada se laka lova nasladi, nikad je nije dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.