e podudlajte ga gospodinu.Justin je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:41I gospodin Petev je sa takvim uspio izboriti Ligu A.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:39Ova reprezentacija ima jednog i pol igrača. Svaki pozitivan rezultat treba slaviti kao osvajanje SP. Pa pogledaj ti samo ovog Gojaka, Saničanina, Ćivića. Ljudi fizički ne izgledaju uopšte kao profesionalni fudbaleri. Najgora generacija fudbalera od nezavisnosti.![]()
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Vicini i Tutini pushiqurci opet brane neodbranjivo.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 26 sep 2022, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- Beduin
- Kontakt:
Poraz najmanje bitan, ali rezultat sramotan.
Cinjenica da si napravio samo 7 prekrsaja je jos poraznije i oslikava pristup utakmici i motivaciju igraca, sve i da je B sastav. Valjda upravo oni trebaju da grizu.
Ali kako gristi kad ti Dulja uveden ne zna ni on zasto, Gojak totalno isforsiran, dok Prevljak pasovan i nespotrebno guran do kraja. Zatim, ti mijenjas formaciju po treci put i igras 424 gdje si oslabio sredinu i ugusio Demirovica, a ne mozes se osloniti na neuigranu i nekvalitetnu odbranu da ispravlja neke tvoje greske i taj prazan prostor.
Ova sramota ide na dusu selektora koji na vrijeme nije vidio neke stvari i koji je nazor mijenjao formacije. Jad i cemer veceras, iako smo jalovo napadali i imali neku inicijativu.
Cinjenica da si napravio samo 7 prekrsaja je jos poraznije i oslikava pristup utakmici i motivaciju igraca, sve i da je B sastav. Valjda upravo oni trebaju da grizu.
Ali kako gristi kad ti Dulja uveden ne zna ni on zasto, Gojak totalno isforsiran, dok Prevljak pasovan i nespotrebno guran do kraja. Zatim, ti mijenjas formaciju po treci put i igras 424 gdje si oslabio sredinu i ugusio Demirovica, a ne mozes se osloniti na neuigranu i nekvalitetnu odbranu da ispravlja neke tvoje greske i taj prazan prostor.
Ova sramota ide na dusu selektora koji na vrijeme nije vidio neke stvari i koji je nazor mijenjao formacije. Jad i cemer veceras, iako smo jalovo napadali i imali neku inicijativu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nije to uopce bilo lose, primljena su 4 gola koji su sve osim mozda zadnjeg stvar uigranosti odnosno neuigranosti odbrane i ljudi koji igraju prvi put zajedno
dobili smo sarica koji ce nadam se potisnuti besica ili cimirota
dobili smo sarica koji ce nadam se potisnuti besica ili cimirota
- BenjooJutub
- Kontakt:
MravacNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:36Realno, mislim da gori stoper nikad nije igrao.Evo nek me neko ispravi, ja se goreg ne mogu sjetiti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:34Mene klocevi prozivali na temi Saničanina kako je on top štoper i kako je redovan u Partizanu![]()

Dobro je ovo, mozemo biti prvaci Evrope. Ima tu nesta, vidi se.
Kopija od Branimir Bajica a Cimirot od GrujicaNeutral je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:40Velimir Vidic.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:36Realno, mislim da gori stoper nikad nije igrao.Evo nek me neko ispravi, ja se goreg ne mogu sjetiti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:34Mene klocevi prozivali na temi Saničanina kako je on top štoper i kako je redovan u Partizanu![]()
jel realno da u ove 2 tekme prcic i hotic ne mogu igrati a svi ovi panjevi igrali:-)
grande danilovic i duljevinho:-)
grande danilovic i duljevinho:-)
Jesu se likovi napalili zbog nebitne utakmice.
Selektor je svjesno rizikovao davsi priliku igračima koji manje igraju. 9 promjena u prvih 11 je vjerovatno previše ali bilo prošlo.
Imao je sta vidjeti u ovoj utakmici ali o tome kasnije.
Naravno, nije lijepo izgubiti ovakvim rezultatom ali to može imati pozitivan efekat, nadam se.
Selektor je svjesno rizikovao davsi priliku igračima koji manje igraju. 9 promjena u prvih 11 je vjerovatno previše ali bilo prošlo.
Imao je sta vidjeti u ovoj utakmici ali o tome kasnije.
Naravno, nije lijepo izgubiti ovakvim rezultatom ali to može imati pozitivan efekat, nadam se.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 26 sep 2022, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
uglavnom moramo se zadovoljiti prvim mjestom i odlaskom u A ligu
Ovo je najace sto imamo trenutno:
————————-Dzeko———————
Duljevic—Pjanic-Hadziahmetovic-Hotic
————————-Besic———————-
Kolasinac———————————-Dedic
——Hadzikadunic—-Ahmedhodzic——
————————-Sehic————————-
————————-Dzeko———————
Duljevic—Pjanic-Hadziahmetovic-Hotic
————————-Besic———————-
Kolasinac———————————-Dedic
——Hadzikadunic—-Ahmedhodzic——
————————-Sehic————————-
Veceras Dedic solidan, ovaj Saric isto mislim da nije los te da moze pomoci reprezentaciji u nekoj rotaciji.
Dobili smo malog Dedica na duze staze u repki, te prakticno ako svi budu zdravi imamo finu zadnju liniju za jos koji ciklus: Sehic - Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac.
U sredini Pjanic je jos uvijek klasa, ima onu fudbalsku inteligenciju i sa njim jednostavno i drugi bolje izgledaju (pitanje je samo forme u kojoj ce docekati kvalifikacije). Tu su jos Krunic, Hadziahmetovic, Cimirot-Saric-Gojak za rotacije, gore Dzeko standardno se nadamo da ce biti dobar, ukomponavati Prevljaka i Demirovica da se fino dopunjuju Dzeki.
Sigurno uz fin zrijeb imamo se cemu nadati u kvalifikacijama, a evo i uspjesnu ligu nacija vec imamo baraz tako da se opet imamo cemu nadati. Ovaj poraz opet nema veliku tezinu, isprobalo se malo, definitivno nas greske u zadnjoj liniji kostaju mnogo i to treba minimizirati koliko je moguce. Sve u svemu veceras nismo bili losi koliko rezultat pokazuje, idemo jako na proljece u kvalifikacije
Dobili smo malog Dedica na duze staze u repki, te prakticno ako svi budu zdravi imamo finu zadnju liniju za jos koji ciklus: Sehic - Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac.
U sredini Pjanic je jos uvijek klasa, ima onu fudbalsku inteligenciju i sa njim jednostavno i drugi bolje izgledaju (pitanje je samo forme u kojoj ce docekati kvalifikacije). Tu su jos Krunic, Hadziahmetovic, Cimirot-Saric-Gojak za rotacije, gore Dzeko standardno se nadamo da ce biti dobar, ukomponavati Prevljaka i Demirovica da se fino dopunjuju Dzeki.
Sigurno uz fin zrijeb imamo se cemu nadati u kvalifikacijama, a evo i uspjesnu ligu nacija vec imamo baraz tako da se opet imamo cemu nadati. Ovaj poraz opet nema veliku tezinu, isprobalo se malo, definitivno nas greske u zadnjoj liniji kostaju mnogo i to treba minimizirati koliko je moguce. Sve u svemu veceras nismo bili losi koliko rezultat pokazuje, idemo jako na proljece u kvalifikacije

Ma vala Danilović je korisniji od Cimirota i Gojaka pa neka priča ko šta hoće, dečko igra jednostavno i bez nepotrebnog komplikovanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nadam se da će Muharemović iduće godine napravit transfer bilo gdje da se ova stožina iz Prijedora ne zove više
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaka čast ekipi ni metar se nisu pomjerili nazad. Jos ih tabanali nazad, ubili ih ko Ukrajinci RuseSheyi je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:40A gdje su forumske trolerske pizde da stanu na crtu![]()
https://fb.watch/fNNX64kSX6/

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Beduin
- Kontakt:
Ti da si selektor i Slobode bi se plasili.
075 ❤
075 ❤
Mene licno ne boli poraz, yebat ga, svakako nije ni bitan puno. Jedino mi je krivo zbog debilnih odluka odbrambenih igraca. Najmanje su izgubili 6-7 lopti na 30 metara od gola.Vasilj definitivno ni blizu Sehicu. Nadam se da je ovo zadnje okupljanje za nekoliko igraca. Gojak preglup i svaki napad uspori. U prevodu kornjaca. Civic, za njega je sve receno vec davno. Mene je sramota kad vidim njegov centarsut. Milicevic nista specijalno. Sanicanina vade Ahmedhodzic i Hadzikadunic u liniji sa 3 igraca. Lik nije ni prosjek igrac. Dovoljno je vidit da je u Partizanu rezerva.
Pozitivne stvari: Dedic definitivno, momak ce biti paklen igrac. Dzeko klasa, uradio vise nego ona dvojica za svo vrijeme na terenu. Saric nema neku tehniku, al se makar bori. Danilovic me pozitivno iznenadio, imao je par dobrih poteza.
Sve u svemu, bitno da je cilj ostvaren, A liga nacija, 6 jakih utakmica. Jos se nadam da ce rijesit savez nekoliko igraca sto je neko govorio danas.
Pozitivne stvari: Dedic definitivno, momak ce biti paklen igrac. Dzeko klasa, uradio vise nego ona dvojica za svo vrijeme na terenu. Saric nema neku tehniku, al se makar bori. Danilovic me pozitivno iznenadio, imao je par dobrih poteza.
Sve u svemu, bitno da je cilj ostvaren, A liga nacija, 6 jakih utakmica. Jos se nadam da ce rijesit savez nekoliko igraca sto je neko govorio danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel Vici, narkomanu, bilo drago kad se skandiralo "Serbia, Serbia" ?
Inace, ko savjetuje navijace da provociraju skandiranjem druge drzave/kluba, itd
Inace, ko savjetuje navijace da provociraju skandiranjem druge drzave/kluba, itd

- Beduin
- Kontakt:
Ma momak ima slifa, vidi se to kod svakog prijema lopte i pasa dalje suigracu. Dok je igrao u Borcu bio je fenomenalan.
Samo mi se ucinilo kao da je skroz usporen, malo trom, za razliku od onog igraca kojeg sam redovnije gledao prije.
Nego, vec sutra treba krenuti sa pritiskom da se odgodi utakmica protiv Rusije. U suprotnom sve ovo pada u vodu i nece na dobro izaci.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 26 sep 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.