Zaboravio si napomenuti da je Ronaldo : rođen,odrastao,odgojen,školovan i citavu svoju karijeru igra u MadriduAndres je napisao/la:Evo kraj price: Ronaldo je bolji od Messija, Messi kupi nagrade zato sto ga vole celni ljudi Fife...
Bolji je evo proznajem...Nehuman je Ronaldo , tako je prodoran , svaki njegov sut je vjerovatno go,njegovi passovi su ubitacni i kraj.
Bitno je ko kome gleda iza ledja i ko koga suta nogama.ipak Ronaldo previse pokaze u Classicu i on je taj koji uvjek Barcu demolira..
Presmjesan si. al evo recu ti opet : BOLJI JE RONALDO i najbolji je IKAD i sad stfu !
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Pa svi znaju dasu Figo i Ronaldo svoje najbolje dane imali bas u Barci.Mandrak je napisao/la:Zaboravio si napomenuti da je Ronaldo : rođen,odrastao,odgojen,školovan i citavu svoju karijeru igra u MadriduAndres je napisao/la:Evo kraj price: Ronaldo je bolji od Messija, Messi kupi nagrade zato sto ga vole celni ljudi Fife...
Bolji je evo proznajem...Nehuman je Ronaldo , tako je prodoran , svaki njegov sut je vjerovatno go,njegovi passovi su ubitacni i kraj.
Bitno je ko kome gleda iza ledja i ko koga suta nogama.ipak Ronaldo previse pokaze u Classicu i on je taj koji uvjek Barcu demolira..
Presmjesan si. al evo recu ti opet : BOLJI JE RONALDO i najbolji je IKAD i sad stfu !...baš kao i debeli Ronaldo,Zidane,Figo, Di Stefano i svi njihovi velikani ,idoli i zakletve.
Ali eto ono ispade oni nisu nikad tu igrali....
Zidane je jedini koji je na zalasku karijere dosao , da bi osigurao se do kraja karijere i ladno klepio
Romarioo,Ronaldinho,Rivaldo,laudrup,Krojf,Kuman ,Owermars,Mali zeleni,Morera ,Kubala bla bla...Sve legende kluba i jos njih 10 sto mi ne moze past na pamet.Plus ovih 11 gladiatora...
Poseri ih sve , sami sebe svjesno lazu...Drkaju na messija...
nego u kolko je Portugal -argentina
Evo i ovdje se provaljuje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Andres je napisao/la:nego u kolko je Portugal -argentina

Ja se nadam da će se Messi štedjeti za Sporting.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- -Paja
- Kontakt:
Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera 
Dio Arsenala
Betis u krizi ,ponovo porazeni ovaj put od Huelve 0-1 i tako pali na trecu poziciju , prvi je Rayo druga Celta . Granada fino gura napisao sam jos pred pocetak sezone da bi volio da se oni vrate uz Celtu i Betis .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kralj-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera
btw. Ne znam gdje da postavim, eo odje: http://www.as.com/futbol/video/falla-pe ... sftb_9/Ves hahahaha koji ludjak
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Kakva borbenost igrača Gijona. Golman ih je koštao pobjede, Villa jeste majstorski reagovao, ali da debil bez potrebe nije napustio gol Villa nebi ni pokušao da ga lobuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- the scouser
- Kontakt:
Kako je impotentna ova Sevilla
imaju igraca vise citavo poluvrijeme,promase penal prije toga... 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
melanholicar
- Kontakt:
Definitivno si u pravu,jednostavno žao mi je Hesusa Navasa,odskače svojim kvalitetom od ostalih,čast Fabijanu. Definitivno je znatno uticalo na njihovu igru prodaja Adriana.the scouser je napisao/la:Kako je impotentna ova Sevillaimaju igraca vise citavo poluvrijeme,promase penal prije toga...
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Aly Syed novi vlasnik Racing.S, smatra da ce njegov klub za par godina izrasti u 3 najveci klub u Spaniji, polako ce ulagati u njega, nece se zaletiti sa velikim trasferima itd...
http://www.marca.com/2011/02/13/futbol/ ... 01237.html
http://www.marca.com/2011/02/13/futbol/ ... 01237.html
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru 
Da.Brnjoo je napisao/la:bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru
Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadaoPortillo je napisao/la:Da.Brnjoo je napisao/la:bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja i dalje mislim, a ti?Brnjoo je napisao/la:bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru
Nista nije nemoguce, jes' da ih necemo dobit na ESB-u i da nam treba cudo ali ljudski se nadat. I navijacki takodjer
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma nikad se ja ne predajem, osim kad treba nesto raditLeader je napisao/la: Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadaotaktičar kao Jose Mudrid
Sve je moguće, kao sezone 06/07 kada smo vam praktički poklonili prvenstvo.Portillo je napisao/la:Ma nikad se ja ne predajem, osim kad treba nesto raditLeader je napisao/la: Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadaotaktičar kao Jose Mudrid
I nemoj me poredit sa Jozom, ne simpatisem ga nesto posebno
Sta jbt, nije nemoguce, neka jos jednu kiksate, mi vas klepimo u Madridu 6-0 i to je to.
Kiksat će FCB do El Clasica, ali i vi ćete. Nakon El Clasica RMCF ima dosta teži raspored.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Ako mi kojim slucajem budemo prvi nakon El Clasika ja sam uvjeren da cemo osvojiti titulu....a znam kakav je raspored(Valencia,Sevilja,Viljareal) ako Real zna nesto onda zna zadrzati prednost...Leader je napisao/la:Sve je moguće, kao sezone 06/07 kada smo vam praktički poklonili prvenstvo.Portillo je napisao/la:Ma nikad se ja ne predajem, osim kad treba nesto raditLeader je napisao/la: Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadaotaktičar kao Jose Mudrid
I nemoj me poredit sa Jozom, ne simpatisem ga nesto posebno
Sta jbt, nije nemoguce, neka jos jednu kiksate, mi vas klepimo u Madridu 6-0 i to je to.
sumnjam da ćemo ove sezone biti tako darežljivi.
Kiksat će FCB do El Clasica, ali i vi ćete. Nakon El Clasica RMCF ima dosta teži raspored.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Za FCB je ključ doći na El Clasico s minimum 3 boda prednost, tako da bi nakon El Clasica ostali 1., a imamo i povoljnji raspored poslije toga.
Ako RMCF preuzme vrh nakon El Clasica onda je svašta moguće...
Ako RMCF preuzme vrh nakon El Clasica onda je svašta moguće...
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.